Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Изпълнителна агенция Морска администрация, ул. Дякон Игнатий № 9, За: Елена Николова, Република България 1000, София, Тел.: 02 9300910, E-mail: enikolova@marad.bg, Факс: 02 9300920

Място/места за контакт: Изпълнителна агенция Морска администрация

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.marad.bg.

Адрес на профила на купувача: http://marad.bg/page.php?category=140.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Застраховане на недвижимо имущесто – публична и частна държавна собственост, предоставено за управление на Изпълнителна агенция „Морска администрация” и на движими вещи – частна държавна собственост, и групова застраховка „Трудова злополука” за екипажите и служителите, извършващи проверка на плавателните средства, както и на служителите, които осъществяват контрол за експлоатационна годност на пристанищата и на съоръженията с повишена опасност на агенцията.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66510000

Описание:

Застрахователни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Застраховане включващо следните видове застраховки: I. Застраховка на плавателни съдове: “Каско – пълна и частична загуба”, “Отговорност при сблъскване” и “Обща авария и спасяване”; II. Групова застраховка „Трудова злополука” за екипажите на ИА „Морска администрация” и служителите извършващи проверка на плавателните средства, както и на служителите, които осъществяват контрол за експлоатационна годност на пристанищата и на съоръженията с повишена опасност; III. Застраховка на МПС: „КАСКО”, „Гражданска отговорност” и „Злополука на местата в МПС“; IV.Застраховка „Недвижимо имущество”. Опция: Групова застраховка „Злополука” за членове на екипажи, временно ангажирани да изпълняват дейности на спасителни катери на ИА „Морска администрация”

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

50000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

територията на Република България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

I. Всеки участницик следва да представи доказателства за: 1. Техническата възможност, опит и квалификация на участника за изпълнение на поръчката: - Списък на застрахователните услуги, придружен от препоръки за добро изпълнение – заверени от участника копия. - Нотариално заверено копие от лиценз за извършване на застрахователна дейност; - Общи условия за сключване на съответната застраховка – заверено от участника копие; - Документи, удостоверяващи образованието и професионалната квалификация на кандидата или участника и/или на ръководните му служители; 3. Декларация за оглед на имуществото; II. Всеки участник следва да представи оферта, която съдържа най-малко следното: 1. Данни за участника, в т.ч. ЕИК; 2. Документи, удостоверяващи посочените по-горе в т. I обстоятелства; 3. Срок за изпълнение на поръчката; 4. Техническо предложение за изпълнение на поръчката подробно описание на предлаганите услуги в съответствие с предмета на поръчката съдържащо информация за: • Предмета на застраховане; • Пълнота на застрахователното покритие – брой рискове; • Срокове за изплащане на застрахователното обезщетение; • Взаимоотношения между страните при настъпване на застрахователното събитие; • Размер на застрахователното обезщетение; 5. Ценово предложение с подробна писмена обосновка и цена на всички услуги, изисквани от Възложителя и съдържащо информация за: • Предмета на застраховане; • Размер на дължимата застрахователна премия – начин на плащане /еднократно или на вноски/ преференциални условия ; 7. Срок на валидност на офертата. Съдържанието на офертата следва да се представи в запечатан, непрозрачен и с ненарушена цялост плик от участника или упълномощен негов представител, лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка. Участникът следва да представи и всички други документи и информация включени в документацията към публичната покана, публикувана в профила на купувача.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Общата (комплексна) оценка на всеки участник се изчислява по следната формула: Oi = 50%*Ki + 50%*Цi o Технически критерий Ki= П1*30%+П2*15%+П3*5%, П1 - Обща стойност на застрахователната сума за застраховка „Каско” МПС, тежест на подпоказателя в оценката по показател Технически критерий – 30 %. П2 - Размер на застрахователното обезщетение по застраховка Групова застраховка „Трудова злополука”, тежест на подпоказателя в оценката по показател Технически критерий – 15%. П3 - Размер на застрахователното обезщетение по застраховка Групова застраховка „Злополука”, тежест на подпоказателя в оценката по показател Технически критерий: 5% o Цена за изпълнение на поръчката (Цi) – максимална оценка 100 точки. Оценката по показателя Цена за изпълнение на поръчката (Цi) се определя по формулата: Цi = П1.1*25% + П1.2*30% + П1.3*15%+П1.4*20%+П1.5*5%+П1.6*5%, където П1.1 Обща стойност на застрахователната премия, с включен данък върху застрахователната премия, за застраховка “Каско – пълна и частична загуба”, “Отговорност при сблъскване” и “Обща авария и спасяване” за плаветелни съдове, тежест в ценовата оценка – 25%.; П1.2 Обща стойност на застрахователната премия, с включен данък върху застрахователната премия, по застраховка „Каско” МПС, тежест в ценовата оценка – 30%; П1.3 Обща стойност на застрахователната премия, с включен данък върху застрахователната премия, за застраховка „Недвижимо имущество”, тежест в ценовата оценка– 15%.; П1.4 Обща стойност на застрахователната премия, с включен данък върху застрахователната премия, по застраховка Групова застраховка „Трудова злополука”, тежест в ценовата оценка – 20%.; П1.5 Обща стойност на застрахователната премия, с включен данък върху застрахователната премия, по застраховки „Гражданска отговорност” за застраховка „Злополука на лицата в МПС”, тежест в ценовата оценка – 5%.; П1.6. Обща стойност на застрахователната премия, с включен данък върху застрахователната премия, по застраховка Групова застраховка „Злополука”, тежест в ценовата оценка – 5%.;

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

15/12/2015 10:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Публичната покана, техническото задание и методиката за оценка, както и образците, които следва да бъдат приложени към офертата са публикувани в "профила на купувача" на официалната електронна страница на Възложителя Публичното отваряне на офертите ще се състои на 15.12.2015 г. в 11.00 в заседателна зала, ет.8, Изпълнителна агенция "Морска администрация", ул.Дякон Игнатий" 9.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

14/12/2015