Версия за печат

BG-Ямбол

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Водоснабдяване и канализация ЕООД, ул. Д-р Петър Бранеков № 20, За: Василка Стоянова, Република България 8600, Ямбол, Тел.: 046 661932, E-mail: vik_yambol@abv.bg, Факс: 046 661938

Място/места за контакт: Централно управление на ВиК ЕООД гр. Ямбол

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vik-yambol.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.vi-soft.net/vik_yambol/ZopView.aspx?Dosie=57.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предоставяне на услуги по застраховане на имуществени и неимуществени интереси на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол за 2016г., които включват: сключване на застраховка "Гражданска отговорност" и застраховка "Автокаско" за автомобилите на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол; сключване на застраховка "Пожар и природни бедствия" и "Други щети на имущество" на недвижими имоти и ДМА, собственост на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол и сключване на застраховка "Трудова злополука" на работниците и служителите на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол, съгласно Наредбата за задължително застраховане на работници и служители за риска "Трудова злополука". Обществената поръчка е разделена на три обособени позиции, а именно: Позиция № 1 - Сключване на застраховка "Гражданска отговорност" и застраховка "Автокаско" за автомобилите на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол; Позиция № 2 - Сключване на застраховка "Пожар и природни бедствия" и "Други щети на имущество" на недвижими имоти и ДМА, собственост на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол; Позиция № 3 - Сключване на застраховка "Трудова злополука" на работниците и служителите на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол. Участниците могат да подадат оферта за една или повече обособени позиции.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66510000

Описание:

Застрахователни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно Техническа спецификация, която е публикувана в профила на купувача.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

30000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Ямбол

NUTS:

BG343

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците да представят копие от лиценз за извършване на застрахователна дейност по предмета на поръчката, издаден от Комисията за финансов надзор. Участниците да представят Общи условия по застраховките. Застраховките да не включват клауза “Самоучастие”. Участниците да представят покрити застрахователни рискове и застрахователни суми. Участниците да представят териториална валидност и лимити на отговорност за застраховка "Гражданска отговорност". Участниците да предоставят безплатен автоасистанс при настъпили застрахователни събития (денонощен телефон за цялата страна и безплатно репатриране на МПС на определени от избрания Изпълнител километри), относно застраховка "Автокаско". Изисквания към определяне на цената, начина и срока на плащане: Всички застрахователни премии по застраховките да включват данък върху застрахователната премия (ДЗП) в размер на 2 %, съгласно Закона за данък върху застрахователните премии. Застрахователната премия за застраховка "Гражданска отговорност"да включва такса за “Гаранционен фонд” и стикер. Начин и срок на плащане: Застрахователната премия за застраховка "Гражданска отговорност" се заплаща еднократно по банкова сметка на Изпълнителя. Застрахователната премия за застраховка "Автокаско" се заплаща на 4 (четири) равни вноски по банкова сметка на Изпълнителя. Застрахователната премия за застраховка "Пожар и природни бедствия" и "Други щети на имущество" се заплаща на 4 (четири) равни вноски по банкова сметка на Изпълнителя. Застрахователната премия за застраховка "Трудова злополука" се заплаща еднократно по банкова сметка на Изпълнителя.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

09/12/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всички предложения се представят на български език, без зачерквания и поправки. Документ, чийто оригинал е на чужд език, се представя и в официален превод на български език. Всички представени документи следва да бъдат подписани и подпечатани от участника, а всички страници трябва да бъдат номерирани. Всички представени документи, които не са оригинални следва да бъдат подписани, подпечатани и заверени с “Вярно с оригинала”, а в случаите когато участникът представя документ, чийто оригинал не притежава, същият следва да бъде заверен с “Вярно с копието, притежавано от ………..”. Офертата трябва да съдържа: 1) Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан и подпечатан от участника; 2) Представяне на участника – попълнен и подписан образец (Приложение № 1), с посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция при провеждането на обществената поръчка; 3) Копие от лиценз за извършване на застрахователна дейност по предмета на поръчката, издаден от Комисията за финансов надзор; 4) Техническо предложение -по образец /Приложение № 2 /; 5) Ценово предложение - по образец /Приложение №3/. Офертата да се представи в запечатан непрозрачен плик, като техническото и ценовото предложение трябва да са отделно. Офертата се подава лично, по пощата или чрез куриерска служба в деловодството на “ВиК” ЕООД на адрес: гр. Ямбол 8600, ул. “Д-Р П. Брънеков” № 20. Върху плика да се посочи предмета на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Отварянето на офертите ще се извърши на 10.12.2015г. в 10:00 часа в конферентната зала № 2 на централното управление на "ВиК" ЕООД - Ямбол, ул. "Д-р Петър Брънеков" № 20. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/12/2015