Версия за печат

BG-Силистра

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Водоснабдяване и канализация ООД - Силистра, ул. Баба Тонка 19, За: инж.В.Велева, България 7500, Силистра, Тел.: 086 820560, E-mail: vikss@vik-silistra.com, Факс: 086 820558

Място/места за контакт: ул. Баба Тонка 19

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://vik-silistra.com.

Адрес на профила на купувача: http://vik-silistra.com/bezizkopno-polagane/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Полагане на водопровод по БЕЗИЗКОПНА ТЕХНОЛОГИЯ за обекти на територията на „В и К ” ООД гр.Силистра, съобразно нуждите на дружеството.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45231300

Описание:

Строителни и монтажни работи по общо изграждане на преносни водопроводи и канализация


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съобразно нуждите на дружеството за срока на договора

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

199000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Обекти на територията на „В и К " ООД гр.Силистра

NUTS:

BG325

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Мястото на изпълнение на поръчката се определя в зависимост от конкретния изпълняван обект на територията, обслужвана от „В и К” ООД гр.Силистра, в качеството му на оператор. Срок на изпълнение на СМР - Изпълнението на дейностите по всяка писмена заявка следва да започне в 5-дневен срок от датата на получаване на заявката от ИЗПЪЛНИТЕЛЯ. Материалите, които ще се използват за изпълнението, като тръби, фитинги и заварки се осигуряват от Възложителя. Гаранционните срокове на видовете работи по този договор се определят от Наредба № 2 от 31.07.2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени СМР, съоръжения и строителни обекти. По време на гаранционния срок на обекта ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ отстранява за своя сметка всички констатирани дефекти, след писмено уведомяване от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ. По време на строителството на обекта ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ отстранява за своя сметка констатирани некачествено изпълнени работи, в срок, указан от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ. За всеки обект диаметърът на полагания водопровод ще се определя преди започване на дейностите по изпълнение на безизкопната технология между Ф 90 и Ф 200. Възложителят осигурява материалите за влагане - тръби и фитинги. Заварки по материалите за влагане се извършват от назначените от възложителя лица и не са предмет на обществената поръчка.При полагане на водопровода да се гарантират якостните характеристики на положения водопровод. Нарушаването на целостта на полаганите тръби ще се преценява като пълно неизпълнение на предмета на поръчката. В предложената технология за изпълнение на видовете работи да се гарантира технологичен престой от 2 (два) работни дни на всеки 150 линейни метра за присъединяване отклоненията на потребителите в участъка. При изпълнението на дейността да се спазват всички изисквания на действащото законодателство, свързани с извършването на строителни дейности, както и всички действащи нормативни изисквания за безопасност на труда.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Показател цена - 60 т. Показател ефективност на изпълнение - 40 т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

07/12/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

За допълнителна информация - на адресhttp://vik-silistra.com/bezizkopno-polagane/ - профил на купувача, на място в базата на възложителя или на телефон 086/851 496- инж.В .Велева, 086/820560- инж.Т.Филева Офертите ше се отварят на 08.12.2015 г. в 10:00 ч., в заседателната зала на дружеството, гр.Силистра, ул.""Баба Тонка" 19.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

07/12/2015