Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Министерство на енергетиката, ул. Триадица № 8, За: Милослав Кацаров, директор на Дирекция Природни ресурси и концесии, Република България 1000, София, Тел.: 02 9263272, E-mail: m.kacarov@me.government.bg, Факс: 02 9263252

Място/места за контакт: ул. Триадица № 8

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.me.government.bg/bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.me.government.bg/bg/competitions/dostavka-na-edin-broi-visokoprohodim-avtomobil-za-inspektorski-proverki-za-nujdite-na-ministerstvoto-1009-c342-1.html?p=e30=.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на един брой високопроходим автомобил за инспекторски проверки за нуждите на Министерство на енергетиката.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

34114300

Описание:

Превозни средства за услуги по оказване на социална помощ


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Предметът на обществената поръчка е „Доставка на един брой високопроходим автомобил за инспекторски проверки за нуждите на Министерство на енергетиката”. Общата прогнозна стойност на поръчката е 63 000 (шестдесет и три хиляди) лева без ДДС. Средствата са осигурени от бюджета на Министерство на енергетиката, Програма „Подобряване на процесите на концесиониране и управление на подземните богатства и геоложките изследвания“

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

63000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Административната сграда на Министерство на енергетиката, гр. София, ул. Триадица № 8

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изискванията за изпълнение на поръчката са посочени в документацията за участие към публичната покана. В обявената обществена поръчка може да участва всеки участник, който отговаря на предварително обявените условия.Участникът трябва да бъде производител на предлагания автомобил, пряк вносител, оторизиран дистрибутор на производителя или фирма, притежаваща договор за дистрибуция и продажба на стоките, обект на поръчката. Предлаганият автомобил трябва да бъде: 1. Високопроходим автомобил, който ще служи за инспекторски проверки, в т.ч. в труднодостъпни местности, по планински пътища без настилка, на места разкаляни целогодишно, а през зимата - заледени. 2. Фабрично нов автомобил. Изпълнителят трябва да осигури доставка на автомобила в срок до 15 дни от датата на сключване на договора. При доставката ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ се задължава да предостави техническа, експлоатационна и др. документация. Рекламации за качество на доставения автомобил се предявяват в случаите, предвидени в договора за възлагане на поръчката. Изпълнителят трябва да е изпълнил минимум 3 (три) доставки с предмет и обем, еднакъв или сходен с предмета на поръчката. Гаранционният срок на доставения автомобил да е минимум 60 месеца от датата на подписване на приемо - предавателния протокол за приемане на доставката по договора.В гаранционното обслужване на доставения автомобил не се включват консумативи /износващи се части/. Времето за реакция след получаване на писмена заявка от страна на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ за гаранционен сервиз – до 1 работен ден.Времето за отстраняване на настъпила повреда да бъде не повече от 2 /календарни/ дни, считано от датата на констатирането на повредата.При невъзможност за отстраняването на настъпилата повреда в 2-дневния срок ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ следва да осигури оборотен автомобил за времето на ремонта със същите или по-високи функционални възможности.Ремонтът на автомобила по време на гаранционното обслужване се извършва в сервиз на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ. Изпълнителят трябва да разполага със сервизна база (официален сервиз на марката) на територията на следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново и Враца или наличие на сервизна база, отстояща на не повече от 140 км. от по-горе споменатите градове, намиращи се на територията на Република България.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Критерият за оценка на офертите ще бъде „икономически най-изгодна оферта". Офертите ще бъдат оценени по следните критерии (показатели): 1. Предлагана цена за изпълнение на поръчката-К1. Коефициент на тежест в общата оценка на предложението - 60% Предложена най-ниска цена К1=---------------------------------------------- х 100 Предложена цена от конкретния участник 2. Техническа оценка на оферирания високопроходим автомобил-К2. Коефициент на тежест в общата оценка на предложението 40%. Критерият К2 е съставен от подкритерии К2-1; К2-2, К2-3. Подкритерии К2-1, К2-2 и К2-3, включени в техническата оценка: Подкритерий К2-1- разход на гориво (комбиниран режим) Най - малък предложен разход на гориво К2-1 = ------------------------------------------- х 100 Предложен разход на гориво от конкретния участник Подкритерий К2-2 - най-голям брой предложени допълнителни предимства („изисквания за експлоатация”) посочени в техническата спецификация, включени в цената, извън задължителните минимални изисквания по техническата спецификация Предложен брой допълнителни предимства от конкретния участник К2-2 =------------------------------------------------- x 100 Най много броя предложени допълнителни предимства Подкритерий К2-3 - срок на доставка Предложен срок на доставка от участника К2-3 = -------------------------------------------------- х 100 Максимален срок за доставка /30 дни/ След като се получат стойностите на отделните подкритерии, последните се сумират и се делят на 3, за да се получи осреднен крайния критерий К2. К2-1 + К2-2 + К2-3 К2 = ------------------------ 3 3. Комплексната оценка - формира се като сума от отделния критерий, умножен по съответния коефициент за тежест: Ккомпл. = К1*0,6 + К2*0,4 Максимална стойност на комплексната оценка Ккомпл. = 100 точки.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

01/12/2015 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата се представя в деловодството на Министерството на енергетиката в гр. София, ул. "Триадица" № 8 в запечатан непрозрачен плик от участника или от упълномощен от него представител лично, по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка или чрез куриерска служба. При приемане на офертата върху плика се отбелязват поредният номер, датата и часът на получаването и посочените данни се записват във входящ регистър, за което на приносителя се издава документ.След крайния срок за подаване на офертите участниците не могат да оттеглят или променят офертите си. Офертите ще бъдат отворени в 11.00 часа на следващия работен ден след изтичане на срока за получаване на офертите в сградата на Министерството на енергетиката. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица, при спазване на установения режим за достъп до сградата. Комисията оценява само офертите, за които е установила, че отговарят на предварително обявените условия на Възложителя. Подробна информация може да бъде получена на профила на купувача, посочен в публичната покана, в раздел "Публични покани".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

01/12/2015