Версия за печат

BG-СОФИЯ

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ЦЕНТЪР ЗА ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ ПРОФ. Н.ШИПКОВЕНСКИ ЕООД, ГР. СОФИЯ, УЛ. ЕКЗАРХ ЙОСИФ №59, За: КАТЯ НИКОЛОВА НИКОЛОВА, БЪЛГАРИЯ 1377, СОФИЯ, Тел.: 02 9399020, E-mail: cpz_ns@abv.bg, Факс: 02 9818166

Място/места за контакт: ГЛ. СЧЕТОВОДИТЕЛ

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.cpz-ns.com.

Адрес на профила на купувача: http://cpz-ns.com/профил-на-купувач/отворени-обществени-поръчки/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Изпълнението на обекта на поръчката се изразява в: Организиране и осъществяване на денонощна невъоръжена физическа охрана, осигуряване на пропусквателния режим на сградата на ЦПЗ " Проф. Н.Шипковенски" ЕООД и прилежащия й терен и охрана при транспортиране на парични средства и ценни пратки.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79713000

Описание:

Охранителни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Охраната се осъществява денонощно 24 часа/7 дни седмично. На един пост от един охранител на смяна. Охраната при транспортиране на парични средства и ценни пратки е по заявка на Възложителя – При условията и реда посочен в чл. 9, ал 2 от Закона за частната охранителна дейност при предварително съгласуван график и маршрут между страните. Срокът за изпълнение на поръчката е една година след сключване на договор.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

30000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, ул."Екзарх Йосиф"№59, ЦПЗ "Проф. Н.Шипковенски"ЕООД

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания за технически възможности: 1.Участниците следва да притежават застраховка "Професионална отговорност". 2. Участниците в настоящата процедура следва да са изпълнили общо за последните 3 (три) години до датата на представяне на офертата или в зависимост от датата, на която участникът е учреден или е започнал дейността си, не по-малко от 3 (три) договора с предмет сходен с предмета на поръчката. 3. Участниците следва да притежават Лиценз за извършване на частна охранителна дейност по чл. 5, ал. 1, т. 2 и т. 4 от Закона за частната охранителна дейност или еквивалент. 4. Участниците следва да разполагат с денонощен оперативен диспечерски център. 5. Участниците следва да разполагат с необходимия персонал за изпълнение на обществената поръчка, съобразно изискванията на чл. 27, ал1 и ал. 2 от Закона за частната охранителна дейност. 6. Участниците следва да разполагат с необходимото техническо оборудване за осъществяване на дейностите по изпълнение на предмета на обществената поръчка съобразно изискаванията на Закона за частна охранителна дейност. Изискванията за начина на осъществяване на охраната са описани в техническата спецификация. Срок на валидност на офертата - 90 календарни дни от датата на изтичане на срока за получаване на офертите. Съдържание на офертата: ЕИК или удостоверение за актуално състояние – заверено копие или декларация с посочване на данни за ЕИК на основание чл. 23, ал. 4 от Закона за търговския регистър или извлечение от сайта на ТР; Административни сведения – оригинал, по образец; Застраховка „Професионална отговорност” – заверено копие; Списък на основните договори, сходни с предмета на поръчката за последните три години (2012, 2013 г. и 2014 г.) – оригинал, по образец; Лиценз за извършване на частна охранителна дейност по чл. 5, ал. 1, т. 2 и т.4 от Закона за частната охранителна дейност или еквивалент – заверено копие; Декларация за разполагане с денонощен оперативен диспечерски център – оригинал, по образец; Списък – декларация на техническото оборудване, което ще се използва за осъществяване дейностите по осъществяване на физическата охрана включително описание на денонощния диспечерски център – оригинал, по образец; Декларация за ползването на подизпълнители – оригинал, по образец; Декларация за запознаване с условията на обществената поръчка– оригинал по образец; Декларация за приемане условията на проекта на договора – оригинал по образец; Техническо предложение – оригинал, по образец; Ценова оферта – оригинал, по образец; Списък на документите в офертата – оригинал, в свободна форма; „План за организацията на охранителната дейност” – оригинал.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

01/12/2015 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Документацията за участие в процедурата е достъпна на интернет сайта на Възложителя - www.cpz-ns.com, в обособен раздел "Профил на купувача". Офертите се подават в деловодството на ЦПЗ "Проф. Н. Шипковенски"ЕООД, гр. София, ул. "Екзарх Йосиф" №59, ет. 6, к-т 1. Офертите ще бъдат отворени в открито заседание в 09:00 часа на 02.12.2015 г. в залата/ ет.3/ на ЦПЗ "Проф. Н. Шипковенски"ЕООД.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

01/12/2015