Версия за печат

BG-Сандански

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Земеделска професионална гимназия Кл. Тимирязев, ул. Георги Казепов № 1, За: Емил Терзийски - директор; Христина Гълъбова - помощник директор, Република България 2800, Сандански, Тел.: 0746 32448, E-mail: mail@zpg-sandanski.com, Факс: 0746 32448

Място/места за контакт: Сандански Земеделска професионална гимназия Кл. Тимирязев

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.zpg-sandanski.com.

Адрес на профила на купувача: www.zpg-sandanski.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Настоящата поръчка цели да избере изпълнител по проект:„Доставка и закупуване на 1 /един/ брой пътнически автобус за професионалното обучение в Земеделска професионална гимназия “Климент Тимирязев” гр.Сандански по Национална програма „Модернизиране на системата на професионалното образование”. Автобусът ще се използва за превозване на ученици.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

34120000, 34121000

Описание:

Моторни превозни средства за превоз на десет или повече пътника
Автобуси за градски и за извънградски превоз


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Един автобус за превоз на деца и ученици 33 или 40 местен

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

55000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Земеделска професионална гимназия Кл. Тимирязев

NUTS:

BG413

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнението на поръчката да бъде в съответствие с указанията дадени от Възложителя на сайта на училището - www.zpg-sandanski.com 1.1. Техниката, обект на доставка, трябва да бъде в отлично техническо състояние, преминала технически преглед, година на производство не по-рано от 2001 година, с нови акумулатор и гуми, може и да не е регистрирана. 1.2. Автобусът трябва да е годен за превоз на деца и ученици. 1.3. Техниката, обект на доставка трябва да притежава сертификат за категория минимум Евро 3. 1.4. Срок на доставка: до 60 (шестдесет) календарни дни, считано от подписване на договора за възлагане на обществената поръчка с изпълнителя. 1.5. Техниката, обект на доставка, следва да бъде доставена напълно окомплектована с всички необходими принадлежности за спешни случаи (автоаптечка; пожарогасител; крик; ключ за гуми; комплект крушки; триъгълник; светлоотразителна жилетка). 1.6. Техниката, обект на доставка, следва да отговаря на всички приложими национални и европейски нормативни актове. Техническата оферта на участника следва да бъде изготвена и попълнена по образец на Възложителя (Приложение № 5) и да съдържа следните документи: - Техническо описание на предлагания пътнически автобус – производител, изображение, страна на произход и др.; - Експлоатационна и сервизна документация на предлагания от участника автобус на български език; - Сертификат за съответствие на предлагания автобус с категория минимум Евро 3; - Удостоверение за техническа изправност на ППС; - Удостоверение за категоризиране на автобусите; - Други документи – по преценка на кандидата (пр. каталожен материал и др.)

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Критерият за оценка на офертата е „икономически най-изгодна оферта”, като икономически най-изгодната оферта се определя в резултат на комплексна оценка на всеки участник, въз основа на следните показатели: - предложена цена; - година на производство; - техническо състояние/изминат пробег; - срок на доставка Относителна тежест на показателите: - предложена цена: 60%; - година на производство: 20%; - техническо състояние/изминат пробег/: 15%; - срок на доставка: 5% Методиката за определяне на комплексната оценка на офертата съдържа точни указания за определяне на оценката по всеки показател и за определяне на комплексната оценка на офертата, включително за относителната тежест, която възложителят дава на всеки от показателите за определяне на икономически най-изгодната оферта. Възложителят прилага методиката по отношение на всички, допуснати до оценка оферти, без да я променя. Оценката на офертите ще се извърши въз основа на следните показатели:

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

27/11/2015 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи, свързани с поръчката може да се получи на сайта на училището /профил на купувача/ и на телефон 0878700497 - Христина Гълъбова.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

25/11/2015