Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

НАЦИОНАЛНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА КОМПАНИЯ /НЕК/ ЕАД, ул. Веслец № 5, За: По обществената поръчка - Борис Йорданов, тел. № 02 9263511; По технически въпроси - Иван Николов, тел. 02/ 960 9144; По технически въпроси -Димитър Димитров, тел. 032/ 90 4333;, Р България 1040, София, Тел.: 02 9263511, E-mail: bjordanov@nek.bg, Факс: 02 9872550

Място/места за контакт: отдел Обществени поръчки

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nek.bg.

Адрес на профила на купувача: http://nek.bg/index.php/bg/profil-na-kupuvacha/publichni-pokani/502-15rpr50a064-1.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„ВЕЦ „ИВАЙЛОВГРАД“ – „Ремонтно възстановителни мероприятия по отстраняване на щети на засегнатите вътрешно – ведомствени пътища, сгради и ХТС“.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

В съответствие с техническата спецификация

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

88565 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ВЕЦ "Ивайловград"

NUTS:

BG42

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Минимални изисквания: 1. Участникът трябва да има минимум 1 (едно) строителство, сходно с предмета на обществената поръчка, изпълнено през последните 5 години, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите. Под сходно с предмет на поръчката строителство се разбира следното: изпълнени дейности по доставка и монтаж на модулна ПСОВ, направа на канализация, изпълнение на настилки – пътни и тротоарни, нанасяне на бои и мазилки – вътрешно и външно сгради и по метални повърхности, изпълнение на торкрет с обем, сходен с обема на Възложителя, съгласно Техническата спецификация, земно насипни работи, изнасяне на земни и скални маси. 2. Участникът трябва да разполага със следните лица, които ще отговарят за изпълнение предмета на поръчката: 2.1. минимум 1 (един) технически ръководител с висше образование „строителен инженер“ или „ВиК инженер: 2.2. минимум 1 (един) координатор по безопасност и здраве, който да притежава актуално удостоверение за Координатор по безопасност и здраве в строителството, съгласно Наредба № 2/22.03.2004 г. за минималните изисквания за здравословни и безопасни условия на труд при извършване на строителни и монтажни работи; 3. Участникът да разполага със следното техническо оборудване (собствено или наето) за изпълнение предмета на обществената поръчка: 3.1. Минимум 1 (един) брой комбиниран багер товарач с товароносимост– 1600 кг; 3.2. Минимум 1 (един) брой самосвал с товароносимост - 10 тона. 4. Производителят на стоката (ПСОВ) да има внедрена система за управление на качеството, съгласно ISO 9001:2008 или еквивалентен. 5. Участникът да има внедрена система за управление на качеството, съгласно ISO 9001:2008 или еквивалентен.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Срок за изпълнение - П1- 15 т. 2. Програма за изпълнение на поръчката – П2 - 45 т. 3. Ценово предложение – П3 - 40 т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

27/11/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

В офертата си участникът представя: 1.Списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, подписан от участника. 2. Декларация за направен оглед на обекта; 3. Декларация по чл. 56, ал. 1, т. 11 от Закон за обществените поръчки; 4. Декларация за участие на подизпълнител; 5. Декларация за съгласие за участие от подизпълнител; 6. Представяне на участника по образец; 7. Техническо предложение по образец; 8. Ценово предложение по образец; 9. Декларация за липса на свързаност с друг участник по чл. 55, ал. 7 от ЗОП, както и за липса на обстоятелство по чл. 8, ал. 8, т. 2 от ЗОП по образец; 10. Декларация съгласие за проучване при работа в стратегически обекти 11. Списък на строителството, еднакво или сходно с предмета на поръчката, изпълнено през последните 5 години, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателства за извършено строителство по смисъла на чл. 51, ал. 4 от ЗОП. 12. Списък на техническите лица, които ще отговарят за изпълнение на поръчката с посочване на образованието, професионалната им квалификация и опит; 13. Списък на техническото оборудване за изпълнение предмета на поръчка с посочване на техническите му параметри; 14. Заверено копие на валиден сертификат ISO 9001:2008 на производителя на стоката за внедрена система за управление на качеството или еквивалентен, издаден от независими лица, акредитирани по съответната серия европейски стандарти от Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация” или от друг национален орган за акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация за акредитация за съответната област или да отговаря на изискванията за признаване съгласно чл.5а, ал.2 от Закона за националната акредитация на органи за оценяване на съответствието. 15. Заверено копие на валиден сертификат ISO 9001:2008 на участника за внедрена система за управление на качеството или еквивалентен, издаден от независими лица, акредитирани по съответната серия европейски стандарти от Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация” или от друг национален орган за акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация за акредитация за съответната област или да отговаря на изискванията за признаване съгласно чл.5а, ал.2 от Закона за националната акредитация на органи за оценяване на съответствието. Предложенията ще бъдат отворени на 30.11.2015 г. в 14:00 ч. в сградата на НЕК ЕАД, ЦУ, ул. Веслец 5, гр. Софи

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

27/11/2015