Версия за печат

BG-Ловеч

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Многопрофилна болница за активно лечение проф.д-р Параскев Стоянов АД - Ловеч, ул. Съйко Съев № 27, За: д-р Снежинка Бориславова Митова - прокурист, Полина Маринова Христова-Кондов - икономист ОП тел. 068 667250, Република България 5500, Ловеч, Тел.: 068 603370, E-mail: mbal_lovech@abv.bg, Факс: 068 603371

Място/места за контакт: гр. Ловеч, ул. Съйко Съев № 27

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.mbal-lovech.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.mbal-lovech.com/proceduri.htm.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Избор на обслужваща банка.Ежемесечно банково обслужване на МБАЛ АД - гр.Ловеч, включващо извършване на всички банкови операции свързани с дейността на дружеството.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66000000, 66110000

Описание:

Финансови и застрахователни услуги
Услуги в областта на банковото дело


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Ежемесечно и текущо обслужване дейността на МБАЛ АД - гр.Ловеч

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

3000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.Ловеч

NUTS:

BG315

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците да са банкови институции с офиси или поделения в град Ловеч.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Критерии за оценка на предложенията и начин на определяне на тежестта им в комплексната оценка на предложението: максималният брой точки за един кандидат е 100 точки, като посоченият брой точки към отделните критерии отразява техните максимални стойности; Кнеколичествени – присъжда се тегло от 40% от общата оценка Кколичествени – присъжда се тегло от 60% от общата оценка К = Кнеколичествени + Кколичествени – комплексна оценка на офертата /сбор от комплексните оценки на всеки един от критериите, изчислени по следния начин: 1.Кнеколичествени = Кн1 + Кн2 + Кн3 = 40 точки Кн1 - наличие на алтернативна платформа за интернет банкиране 2 /две/ или повече платформи - 20 точки 1 /една/ платформа - 10 точки Кн2 - клонова мрежа / брой офиси/ Кн2 = Брой офиси на участника / Максимално предложен брой офиси * 10 точки - 10 точки Кн3- кредитен рейтинг - 10 точки Най-висок кредитен рейтинг - 10 точки, всеки следващ по-нисък - минус 1/една/ точка . 2.Кколичествени = Кк= 60 точки Критерий „обща прогнозна месечна стойност” /Кк/ - изчислява се по следната формула: № по редНаименованиеПрогнозен брой за 1/един/ месецЕдинична цена, лв.Стойност, лв. 1 Междубанков превод 100 2 Вътрешнобанков превод 70 3 Междубанков превод – интернет банкиране 10 4 Вътрешнобанков превод – интернет банкиране 10 5 Междубансовбанков превод - РИНГС 1 6 Вътрешнобанков превод - РИНГС 1 7 Превод масов файл /заплати/ 2 8 Такса месечно обслужване на сметка 1 Обща прогнозна месечна стойност: 0,00 Кк = Най-ниска обща стойност/Обща стойност на кандидата * 60 Забележка: Предложената от участника такса следва да е положително число и да дава възможност за изчисление по формулата. Посочването на нулева такса в лева ще води до отстраняване от участие в процедурата, включително и в случаите, когато такава стойност се получава и след извършване на закръгляване.Т.е. не могат да се посочват стойности по-малки от 0,01лева.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

16/11/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Възложителят предоставя пълен достъп до публичната покана и приложенията към нея на своя Профил на купувача на интернет адрес: http://www.mbal-lovech.com/, Профил на купувача, Публични покани, съответната покана. Документацията за участие е безплатна. Информация за датата, часа и мястото на теглене на жребий по чл. 71, ал. 5 от ЗОП (ако има основание за това) ще се публикува на Профила на купувача на Възложителя, на Интернет адрес: www.mbal-lovech.com, Профил на купувача, Публични покани, съответната покана не по-късно от 2/два/ работни дни от датата на теглене на жребия. 1.Изисквания за попълване на оферта. 1.1.Разходи по участие - разходите по изработването на офертата са за сметка на участника в процедурата. Участникът не може да има претенции по направените от него разходи, включително и при некласиране. 1.2.Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен плик. Върху плика с офертата се посочва предмета на поръчката,наименование на участника, адрес за кореспонденция, телефон, по възможност факс и електронен адрес. 1.3.Офертите се представят в предвидения от Възложителя срок в поканата от участника или упълномощен от него представител или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка (респ. чрез куриерска служба), в стая №27 /икономист, общ.поръчки/ , за сметка на участника. 1.4.Срок на валидност на офертата (включително Техническо предложение и Ценово предложение) е 90 календарни дни, считано от датата, определена за краен срок за получаване на оферти. 1.5.Срок за представяне на офертите - съгласно поканата за участие. 1.6. При приемане на офертата върху плика се отбелязват поредният номер, датата и часът на получаването и посочените данни се записват във входящия регистър, за което на приносителя се издава документ. 1.7.Не се приемат и незабавно се връщат оферти, които са получени след изтичане на крайния срок за подаването им, както и такива, които са в незапечатан или скъсан плик. Тези обстоятелства се отбелязват във входящия регистър. Не се допускат до участие оферти, които не отговарят на изискванията и условията на Възложителя. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето. Публичното отваряне на офертите ще се извърши на 17.11.2015год. от 10:00 ч. в сградата на МБАЛ АД - гр.Ловеч на адрес - гр.Ловеч, ул."Съйко Съев" №27, Библиотека. 2. Срок за изпълнение на поръчката - с участника определен за изпълнител ще бъде сключен договор със срок на действие 24 /двадесет и четири/ месеца считано от датата на влизане в сила на договора.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

16/11/2015