Версия за печат

BG-Раднево

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Мини Марица - изток ЕАД, ул. Георги Димитров №13, За: Виолета Куртева – експерт търговия / Илиян Николов - ръководител звено „Автотранспорт“, България 6260, Раднево, Тел.: 0417 833053028; 0417 833053014, E-mail: violeta.kurteva@marica-iztok.com, Факс: 0417 83363

Място/места за контакт: отдел Търговски, отдел Битово обслужване

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.marica-iztok.com.

Адрес на профила на купувача: http://marica-iztok.com/bg/public_kof.php.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Задължителна застраховка – Гражданска отговорност за 2016 г. на автомобили собственост на „Мини Марица Изток” ЕАД, гр. Раднево”, съгласно техническата спецификация - Приложения №1,2 и 3, публикувани в профила на купувача. Предметът на поръчката съдържа три обособени позиции, както следва: Обособена позиция № 1 – Леки автомобили Обособена позиция № 2 – Товарни автомобили Обособена позиция № 3 – Специални автомобили Всеки участник може да подава оферта за една, две или всички обособени позиции.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66516000

Описание:

Застраховка "Гражданска отговорност" на превозни средства


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Броят на автомобилите е съгласно Техническата спецификация (за трите обособени позиции), публикувана в профила на купувача. В срока на действие на договора и до 1 година от датата на подписването му Възложителят има право да възложи опция в размер до 20% от стойността на договора. Опцията се възлага при необходимост по ред описан в проекта на договор.В прогнозната стойност на поръчката е включена и стойността на опцията в размер на 20%. Прогнозната стойност по обособени позиции е както следва: позиция № 12 000лв; позиция №2 - 15 600лв; позиция №3 -7200 лв.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

34800 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Tериторията на Р. България и ЕС.

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Изисквания към изпълнението: съгласно техническата спецификация за трите обособени позиции, публикувана в профила на купувача. 2. Изисквания към участниците: участниците да са търговски дружества, регистрирани съгласно изискванията на Кодекса на застраховането. Доказва се със заверено копие на Разрешение (Лицензия) за извършване на застрахователна дейност, включваща предмета на настоящата поръчка и доказващ правото на участника да предлага застраховката. 3. Срок на действие на застраховките: 12 (дванадесет) месеца от датата посочена в техническата спецификация за всеки автомобил. За новопридобити МПС, подлежащи на застраховане, срокът на действие е 12 месеца, считано от датата на подписване на застрахователната полица. Началната дата на застрахователните полици е съобразно изтичане срока на действащите полици за съответните автомобили. 4. Условия на плащане: плащането се извършва по банков път, на две равни вноски: до 5 (пет) дни и до 6 (шест) месеца след датата на сключване на застрахователните договори. 5. Документи, които се представят при изпълнение на поръката: приемо-предавателен протокол, фактура-оригинал и констативен протокол за пътно транспортно произшествие. 6. Не се позволява в офертата на участника да се представя повече от един вариант за изпълнение на поръчката. 7.При сключване на договор определеният изпълнител представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, т.1 от ЗОП (свидетелство за съдимост-оригинал или нотариално заверено копие) и декларации за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП. При наличие на някое от обстоятелствата, Възложителят не сключва договор.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

19/11/2015 15:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата е по образец на Възложителя. За всяка обособена позиция се попълва отделно техническо и ценово предложение, които се поставят в един общ плик. В срок до 3 календарни дни преди изтичане на срока за получаване на оферти, участниците могат да изискват от възложителя писмено разяснения по публичната покана и приложенията към нея. Въпросите следва да бъдат изпратени на факс: 0417 / 8 33 63. Писмените разяснения ще бъдат публикувани в профила на купувача. С публичното предоставяне на информацията се счита, че всички заинтересовани участници са уведомени. Резултатите от работата на длъжностните лица ще бъдат публикувани в профила на купувача.Източник на финансиране: собствени средства. Адрес за подаване на оферта: град Раднево 6260, ул. „Георги Димитров” №13, „Мини Марица-изток” ЕАД, Регистратура на отдел "Търговски", ет.6, стая 609. Офертата трябва да бъде представена в запечатан, непрозрачен плик, на който да е обозначен адреса на подателя и предмета на поръчката.Отварянето на офертите ще се извърши публично на 20.11.2015 г. от 11:00 часа в заседателната зала на Възложителя /административна сграда, партер/. На отварянето могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

18/11/2015