Версия за печат

BG-Бургас

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Водоснабдяване и канализация ЕАД, гр.Бургас,кв. Победа, ул. Генерал Владимир Вазов № 3, За: юрк. Йорданка Керанкова, Република България 8000, Бургас, Тел.: 056 871442; 0359 0886770016, E-mail: jkеrankova@vik-burgas.com, Факс: 056 842979

Място/места за контакт: юрк. Йорданка Керанкова

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://vik-burgas.com/.

Адрес на профила на купувача: http://www.vik-burgas.com/procurements?idproc=109/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Предоставяне на далекосъобщителни услуги чрез фиксирана телефонна мрежа”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

64211000, 64227000

Описание:

Обществени телефонни услуги
Интегрирани далекосъобщителни услуги ISDN


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Срокът на действие на настоящата поръчка е 24 (двадесет и четири) месеца считано от сключване на договора или до достигане на сумата 66 000 лв. без ДДС, което от събитията настъпи първо. Поръчката ще се финансира със собствени средства от Възложителя. Плащането ще се извършва от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ чрез банков превод по сметка на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ, ежемесечно в български лева, в срок до 30 (тридесет) календарни дни от представянето на фактура за предоставените и ползваните през предходния месец услуги и детайлизирана сметка, съдържаща компонентите, посочени в техническото задание, издадена от изпълнителя по договора.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

обектите на „ВиК” ЕАД гр. Бургас, на територията на Бургаска област, посочени в Приложение №1, неразделна част от договора.

NUTS:

BG341

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Необходими документи съдържащи се в офертата: 1.Представяне на участника - копие на документ за регистрация или единен идентификационен код (ЕИК), съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице. Когато участникът в процедурата е чуждестранно лице, документът се представя в официален превод. Когато не е представен ЕИК, съгласно чл. 23 от ЗТР участниците - юридически лица или еднолични търговци, прилагат и удостоверения за актуално състояние (оригинал или заверено от участника копие). Чуждестранните юридически лица прилагат в официален превод еквивалентен документ на съдебен или административен орган от държавата, в която са установени. Когато участникът е чуждестранно физическо или юридическо лице или техни обединения, документът за регистрация трябва да е издаден от компетентния орган в страната, в която участникът е установен, и да се представи в официален превод на български език. Когато участникът предвижда участие на подизпълнител/и, документът за регистрация, респ. ЕИК, се представя за всеки от подизпълнителите. Когато участникът е обединение, което не е юридическо лице документите за регистрация и/или ЕИК се представят за всеки от участниците в обединението. При участници обединения – документ (договор или споразумение) за създаване на обединение, подписан от лицата, включени в обединението и в който задължително е посочен представляващ (само когато участникът е обединение, което не е юридическо лице) – оригинал или нотариално заверено копие. 2.Декларация за съгласие на подизпълнител – ако е приложимо (по образец) 3.Декларация за конфиденциалност по чл.33, ал.4 от ЗОП – ако е приложимо (по образец) 4.Пълномощно на лицето подписващо офертата (когато не е подписана от управляващия участника). При участници – обединения, които не са юридически лица, в случай, че офертата се подава от лице, което не е вписано като представляващ в документа за създаване на обединението, към офертата се представят нотариално заверени пълномощни от всички участници в обединението, с които те упълномощават това лице да подаде офертата и да попълни и подпише документите, общи за обединението. 5.Попълнено Приложение №2 - образец Оферта - без попълване и прилагане на проекто-договора. 6.Копие на Разрешение за осъществяване на дейност за услугите в обхвата на настоящата поръчка, издадено от Комисията за регулиране на съобщенията (КРС). 7.Копия на валидни и издадени от акредитирани лица сертификати, удостовряващи съответствието на участника със стандарти за системи за управление на качеството, съответни на посочените серии европейски стандарти или еквивалентни: ISO 9001; ISO/IEC 20000-1; ISO/IEC 27001; *Документите следва да бъдат издадени и/или заверени не по-рано от 3 (три) месеца преди датата на представяне на офертата или да са в срока на тяхната валидност, когато такава е изрично записана в тях.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Възложителят ще определи изпълнителя на обществената поръчка въз основа на критерий „Икономически най-изгодна оферта” подробно разписана в документацията за участие. Офертите на участниците ще бъдат оценявани по 3 различни критерия. Тежестта на всеки критерий (сi) в комплексната оценка на предложението е различна. Комплексна оценка (КО) КО=К1*0.5+К2*0.25+К3*0.25 К1 – Цена; К2 – Брой безплатни минути; К3 – Характеристики на предоставяните услуги. Участник получил максимален брой точки по комплексна оценка се класира на първо място.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

16/11/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата, съобразена с техническата спецификация – Приложение №1, е необходимо да бъде изготвена по образец – Приложение №2. Възложителят предоставя пълен достъп до публичната покана и документацията за участие в раздел Профил на купувача на интернет адрес: www.vik-burgas.com. Документацията за участие е безплатна. Желаещите да участват в процедурата подават лично или чрез упълномощено лице или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка, своите оферти всеки работен ден от 8,30 – 16,00 часа до 16.11.2015 г., включително в деловодството на Дружеството на адрес: гр. Бургас, кв. „Победа”, ул. „Генерал Владимир Вазов” № 3, ет.4, Център за работа с клиенти. Офертите се представят в запечатан непрозрачен плик с надпис - предмета на поръчката, наименование на оферента с посочени адрес, телефон, факс и e-mail. Не се приемат и незабавно се връщат оферти, които са получени след изтичатено на крайния срок за подаването им, както и такива, които са в незапечатан или скъсан плик. Тези обстоятелства се отбелязват във входящия регистър. Отварянето на офертите на участниците в процедурата е публично, по реда на чл.68, ал.2 от ЗОП и ще се извърши от Комисия, назначена от Изпълнителния Директор на „ВиК” ЕАД, гр. Бургас. Когато участникът лично присъства на действията на комисията, следва да се представи лична карта и документ, удостоверяващ, че е законен представител на съответния участник, ако присъства упълномощен представител следва да се представи заверено пълномощно. Отварянето на Офертите ще се извърши на 17.11.2015 г. от 10,30 часа в Конферентна зала, ет. 4 в сградата на „В и К” ЕАД, гр. Бургас, кв. Победа, ул. „Генерал Владимир Вазов” №3 При сключване на договор определеният за изпълнител представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, т.1, буква “а“ до „д“ от ЗОП, както и декларации за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП. „ВиК” ЕАД публикува Протокола на Комисията в „Профила на купувача“ при условията на чл.22б, ал.3. Възложителят предоставя копие от протокола за оценка и класиране на офертите, по електронен път, при реда и условията на Закона за електронния документ и електронния подпис (ЗЕДЕП), съобразно чл.58а, ал.2 от ЗОП и чл.43 от ППЗОП. Всички комуникации и действия на Възложителя и на участниците са в писмен вид. Обменът на информация между Възложителя и участника може да се извършва по един от следните начини: • лично – срещу подпис; • по пощата – чрез препоръчано писмо с обратна разписка; • чрез куриерска служба; • по факс; • по електронен път при условията и по реда на Закона за електронния документ и електронния подпис; • чрез комбинация от тези средства.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

16/11/2015