Версия за печат

BG-Хасково

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Многопрофилна болница за активно лечение - Хасково АД, бул.Съединение № 49, За: Виолета Бориславова Йорданова, Република България 6300, Хасково, Тел.: 038 606777, E-mail: mbal_haskovo@mail.bg, Факс: 038 606722

Място/места за контакт: Многопрофилна болница за активно лечение - Хасково АД

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.mbalhaskovo.com/.

Адрес на профила на купувача: http://www.mbalhaskovo.com/?module=contracts.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Извършване на денонощна невъоръжена физическа охрана и охрана със сигнално-охранителна техника на движимо и недвижимо имущество на „МБАЛ – Хасково” АД”. Физическа охрана е дейност, насочена към ефективно и своевременно откриване, предотвратяване или прекратяване на неправомерни въздействия и посегателства върху охранявания обект, включващи физическа защита по смисъла на ЗЧОД за условията и реда за извършване на частна охранителна дейност, както и предприемане на съответните мерки за указване на съдействие на компетентните органи за предотвратяване и противодействие на терористични актове, палежи и природни бедствия. Охрана със сигнално-охранителна техника е : охрана с помощта на технически системи за сигурност, като дейност по наблюдение и контрол с технически средства на охраняваните обекти и проверка на получените сигнали.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79710000

Описание:

Услуги по безопасност


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Срокът за изпълнение на услугата е 12 /дванадесет/ месеца от сключване на договора.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.Хасково, Територията на МБАЛ - Хасково АД, вкл. сгради и открити площи.

NUTS:

BG422

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Участникът трябва да е лицензиран за извършване на Частна охранителна дейност на територията на област Хасково, съгласно Закона за частната охранителна дейност. 2.Участникът следва да е сертифициран за дейността по: 2.1. ISO 9001:2008 или еквивалент - за управление на качеството – валиден към момента на подаване на офертата. 2.2. ISO OHSAS 18001:2007 или еквивалент - за управление на безопасните и здравословни условия на труд - валиден към момента на подаване на офертата. 2.3. ISO 27001:2013 или еквивалент - за системи за управление на сигурността на информацията - валиден към момента на подаване на офертата. Обхватът на сертификацията за всеки един от посочените по-горе сертификати да съответства на предмета на поръчката и/или сходен.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Ai – предлагана цена, с тежест 50% ; Bi – концепция за осигуряване на охраната, с тежест 50% . Методика за оценка на офертите: Ki = Комплексна оценка на всяка оферта; Комплексната оценка на всяка оферта се получава след сумиране оценките на участника по показателите, умножена с тегловния коефициент и се получава по следната формула: Ki = Ai x 0.50 + Bi x 0.50, където: Ki е комплексна оценка на всяка оферта; i е от 1 до “n” – поредният номер на офертата, като (n) е броят на офертите, участващи в класирането. Аi е оценка на офертата в точки от 0 до 10 по показателя “Предлагана цена”; Вi е оценката на офертата в точки от 0 до 10 по показателя “Концепция за осигуряване на охраната”. Офертата, получила най-висока комплексна оценка, се класира на първо място. Оценка на офертите: Оценката на офертите на всеки участник е комплексна. Тя е сума от оценките по всеки показател в диапазона от 1 (една) до 10 (десет) точки, като 10 (десет) е най-високата оценка. Оценката Аi по показателя “Предлагана цена” се получава по следната формула: Аi = (L min / L i )х 10, където: Li е предлагана цена от съответния участник; Lmin е минималната цена, предложена от участник в процедурата. Оценката Вi по показателя “Концепция за осигуряване на охраната” се получава по следния начин: Най-добро предложение – 10 точки 2-ро място – 6 точки 3-то място – 2 точки Всеки следващ – 0 точки.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

10/11/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Отварянето на офертите се извършва при условията на чл.68, ал.3 от ЗОП. Дата, час и място на отваряне на офертите: 11.11 .2015г. от 10:00 часа в сградата на „МБАЛ-Хасково” АД – администрация, находяща се на адрес: гр.Хасково, бул.”Съединение” № 49.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

10/11/2015