Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Многопрофилна болница за активно лечение Национална кардиологична болница ЕАД, ул. Коньовица 65, За: инж. В. Туртанска; Ина Милкова, България 1309, София, Тел.: 02 9217141; 02 9211221, E-mail: op@hearthospital.bg, Факс: 02 9217142

Място/места за контакт: ул. Коньовица 65

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.hearthospital.bg.

Адрес на профила на купувача: http://procurement.hearthospital.bg/?q=page&idd=index&porachkaid=20151026NatQ395978.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Абонаментно техническо обслужване на климатизатори тип сплит система и централна климатизация – чилърни инсталации в сградния фонд на МБАЛ „НКБ” ЕАД, на територията на гр. София и гр. Банкя по три обособени позиции, подробно описани като вид и разположение в Техническа спецификация, представляваща Приложение № 1 към раздел „Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания“ от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. Участниците могат да предлагат изпълнение по една или повече обособени позиции.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50000000

Описание:

Услуги по ремонт и поддръжка


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Броят на отделните климатични инсталации по отделните обособени позиции, предмет на поръчката е подробно описан в Техническа спецификация, представляваща Приложение № 1 към раздел „Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания“ от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

26000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, ул. Коньовица 65 и гр. Банкя, ул. Шейново 6

NUTS:

BG412

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

I. Изисквания към участниците: Участниците следва да отговарят напълно на изискванията на Възложителя съгласно т. II. "Изисквания към участниците" от раздел "Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания" от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. II. Изисквания към изпълнението: Предлаганото от участника изпълнение следва да отговаря напълно на изискванията на Възложителя съгласно т. III. "Изисквания към изпълнението" от раздел "Предмет на поръчката. Техническа спецификация. Изисквания" от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. III. Не се допускат до разглеждане и/или оценяване и съответно се отстраняват предложения, при които: 1. Участникът не отговаря на изискванията, посочени в т. I. 2. Участникът предлага изпълнение, несъответстващо на изискванията, посочени в т. II.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

За всяка отделна оферта, отговаряща на изискванията на ЗОП и на изискванията на Възложителя, комисията изготвя комплексна оценка за всяка отделна обособена позиция на база следните показатели: обща крайна цена – относителна тежест 90; цена за монтаж – относителна тежест 5; цена за демонтаж – относителна тежест 5, при прилагане на следната методика за оценяване: • Обща крайна цена – оценката се изразява с число, представляващо съотношение между предложената най-ниска обща крайна цена за изпълнение на поръчката по обособената позиция към общата крайна цена, предложена от участника, чието предложение се оценява, умножено с тегловен коефициент 90. • Цена за монтаж – оценката се изразява с число, представляващо съотношение между предложената най-ниска цена по обособената позиция към цената, предложена от участника, чието предложение се оценява, умножено с тегловен коефициент 5. • Цена за демонтаж – оценката се изразява с число, представляващо съотношение между предложената най-ниска цена по обособената позиция към цената, предложена от участника, чието предложение се оценява, умножено с тегловен коефициент 5. Предложението по всяка обособена позиция се оценява отделно. Крайната оценка на офертата на всеки един участник по обособени позиции се получава чрез сборуване на оценките за съответната обособена позиция, получени от него по всеки един от горните показатели. На база крайните оценки участниците се класират по низходящ ред по обособени позиции, като на първо място се класира участникът с най-висока крайна оценка за съответната обособена позиция.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

06/11/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

I. Офертата на всеки един участник следва да бъде изготвена съобразно указанията в раздел „Оферта – образци и указания за подготовка” от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. II. Офертата на всеки един участник следва да съдържа документите, подробно описани в раздел „Оферта – образци и указания за подготовка” от публикуваната в Профила на купувача документация към настоящата публична покана. III. Офертата на всеки един участник следва да бъде подадена в деловодство на МБАЛ „НКБ” ЕАД в непрозрачен, запечатан и надписан плик (име на участника, адрес за кореспонденция, телефон, факс, ел. адрес, предмет на поръчката, обособени позиции, за които се участва) в указания в публичната покана срок. IV. С участника, определен за изпълнител, се сключва писмен договор като същият представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП, както и декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП. V. Отварянето на офертите на участниците ще се извърши на 09.11.2015г. в 13.30 часа в учебната зала на втория етаж в сградата на МБАЛ „НКБ” ЕАД – гр. София, ул. Коньовица № 65.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

06/11/2015