Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Български институт по метрология, бул. Д-р Г.М.Димитров № 52 Б, За: Лиляма Коцева, Петя Банева, Р. България 1040, София, Тел.: 092 647537;02 9702707, E-mail: p.baneva@bim.government.bg, Факс: 02 9702777

Място/места за контакт: бул. Д-р Г.М.Димитров № 52 Б

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.bim.government.bg.

Адрес на профила на купувача: www.bim.government.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Обществена поръчка при условията на чл. 14, ал. 4, т.1 ЗОП, представляваща текущ ремонт на помещения, в частта от сградата на БИМ, находяща се на адрес: град Враца, ул. „Ген. Леонов” № 95. Текущият ремонт е по смисъла на чл. 151, ал. 1, т.4 ЗУТ и се извършва по посочените съгласно Техническата спецификация - Приложение 1 строително-монтажни работи, за които не се изисква разрешение за строеж.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно количествено-стойностни сметки и схеми, представляващи неразделна част от Техническaта спецификация - Приложение № 1

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

41000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

град Враца, ул. „Ген. Леонов” № 95

NUTS:

BG313

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Съгласно Техническата спецификация приложена към настоящата покана.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

КО = ФП х 30%+ПСР х 20% + ПСП х 10%+ТПх40% 1. Показатели за оценяване са: а) Финансов показател (ФП) - предложена от участника цена за изготвяне на идейни предложения/решения /схеми, по части АС , Електроинсталации и други видове ремонтни работи, изпълнение на всички видове ремонтни работи по време на строителството - тегловен коефициент – 30 %; б) Показател Срок за изпълнение на ремонта (ПСР) – предложения от участника срок за изпълнение на строителството - тегловен коефициент – 20 %; в) Показател Срок за изготвяне на идейни предложения/решения /ПСП/- - тегловен коефициент - 10%; г) Техническо Предложение (ТП) - представлява сбор от присъдените точки по всеки показател - тегловен коефициент – 40%.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

06/11/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата се подава в запечатан, непрозрачен, с ненарушена цялост плик от участника или от упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка. Върху плика се посочва адрес за кореспонденция, телефон, факс и по възможност електронен адрес; За доказване на техническите възможности и/или квалификацията на участниците: Списък на строителството, изпълнено през последните 5 години, считано от датата на подаване на заявлението или офертата, по образец съгласно Приложение № 8; За строителство, което е еднакво или сходно с предмета на поръчката и: а) посочване на публичните регистри, в които се съдържа информация за актовете за въвеждане на строежите в експлоатация, която информация включва данни за компетентните органи, които са издали тези актове, стойността, датата, на която е приключило изпълнението, мястото и вида на строителството, или б) удостоверения за добро изпълнение, които съдържат стойността, датата, на която е приключило изпълнението, мястото, вида и обема на строителството, както и дали е изпълнено в съответствие с нормативните изисквания; удостоверенията съдържат и дата и подпис на издателя и данни за контакт, или в) копия на документи, удостоверяващи изпълнението, вида и обема на изпълнените строителни дейности. Други необходими документи: Представяне на участника, по образец - Приложение № 4 ;Техническо предложение за изпълнение на поръчката, по образец Приложение №2;Списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, подписан от участника, по образец съгласно Приложение № 7;Ценово предложение, по образец съгласно Приложение №3;Нотариално заверено пълномощно на лицето, подписващо офертата, когато не е подписана от законния представител;При участници обединения – заверено копие от договора за обединение, а когато в договора не е посочено лицето, което представлява участниците в обединението – и документ, подписан от лицата в обединението, в който се посочва представляващия;Декларация за приемане на условията в проекта на договор, по образец съгласно Приложение №9; Декларация за съгласие за участие като подизпълнител ,по образец Приложение №12. Срок на валидност на офертата - най-малко 90 (деветдесет) дни, считано от крайния срок за подаване на офертите. Документацията за участие е публикувана на сайта на Български институт по метрология (БИМ) www.bim.government.bg, раздел "Профил на купувача". Офертите ще бъдат отворени в 14:00 часа на първия работен ден след крайната дата за приемане на офертите, посочена в публичната покана, в сградата на Български институт по метрология, гр. София, бул. „Д-р Г.М. Димитров” № 52 Б, ет. 7, заседателна зала.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

06/11/2015