Версия за печат

BG-Омуртаг

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ТП ДГС Омуртаг към Североизточно държавно предприятие ДП - гр. Шумен, ул.Г. С. Раковски №21, За: Валентина Георгива, Р.България 7900, Омуртаг, Тел.: 0605 62154, E-mail: dgs.omurtag@dpshumen.bg, Факс: 0605 63581

Място/места за контакт: ТП ДГС Омуртаг гр.Омуртаг

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: dgsomurtag.dpshumen.bg.

Адрес на профила на купувача: http://dgsomurtag.dpshumen.bg/?p=626.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Задължително застраховане (при еднократно заплащане) на служителите, изпълняващи функции по опазване на горските територии в ТП “ДГС Омуртаг” по обособени позиции, както следва: Позиция №1: Застраховка „Живот и злополука“ съгласно чл. 192 от Закона за горите; Позиция №2: Застраховкa по Наредба за задължително застраховане на работниците и служителите за риска „Tрудова злополука” при заявени бройки правоимащи служители, съгласно приложен списък; Позиция №3: Застраховка „Гражданска отговорност при носене и употреба на оръжие“, съгласно чл. 94 ал.2 от ЗОБВВПИ“.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66510000

Описание:

Застрахователни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

„Задължително застраховане (при еднократно заплащане) на служителите, изпълняващи функции по опазване на горските територии в ТП “ДГС Омуртаг” по обособени позиции, както следва: Позиция №1: Застраховка „Живот и злополука“ съгласно чл. 192 от Закона за горите; прогн стойност -750лв. Позиция №2: Застраховкa по Наредба за задължително застраховане на работниците и служителите за риска „Tрудова злополука” при заявени бройки правоимащи служители, съгласно приложен списък; прогнозна стойност - 300лв. Позиция №3: Застраховка „Гражданска отговорност при носене и употреба на оръжие“, съгласно чл. 94 ал.2 от ЗОБВВПИ“. прогнозна стойност - 250 лв.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

1300 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ТП ДГС "Омуртаг" гр.Омуртаг, ул. "Г. С. Раковски" № 21

NUTS:

BG334

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Условия за изпълнение на поръчката: 1.1.Квалификационни изисквания за изпълнение - изпълнител може да бъде всяко физицческо лице или търговиц по смисъла на Търговския закон, както и техни обединения, което отговаря на изискванията на чл.47, ал.1, ал.2 и ал.5 от ЗОП, притежаващ лиценз за извършване на този вид услуга съгласно КЗ; 1.2.Място на изпълнение: административната сграда на ТП ДГС "Омуртаг", с адрес : гр.Омуртаг, ул. "Г. С. Раковски" № 21; 2.Ограничения при допускане на кандидатите - до участие не се допускат кандидати, които отговарят на условията на чл.47, ал.1 и ал.5 от ЗОП и са лицензирани по КЗ; 3.Оферти за участие се приемат в деловодството на ТП ДГС "Омуртаг" гр. Омуртаг, всеки работен ден от 09,00 до 16,00 часа включително, в срока посочен като срок на валидност на настоящата покана в запечатан , непрозрачен плик с ненарушена цялост върху който участникът изписва адрес за кореспонденция, телефон и по възможност - факс и електронен адрес.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

05/11/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Настоящата поръчка се възлага съобразно реда посочен в Глава осма"а", чл.101а и сл. от ЗОП, във връзка със Заповед № 288 от 02.12.2014 год. на Директора на "Североизточно държавно предприятие" ДП гр.Шумен.Документацията е публично достъпна на сайта на "СИДП" ДП гр.Шумен - с адрес "Профил на купувача" http://dgsomurtag.dpshumen.bg/?p=626 Отварянето на офертите е публично и ще се извърши на 06.11.2015г. в 11,00 часа в административната сграда на ТП ДГС Омуртаг с адрес:гр.Омуртаг,ул.Г.С.Раковски №21.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

05/11/2015