Версия за печат

BG-Стара Загора

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Водоснабдяване и канализация ЕООД, ул. Христо Ботев №62, За: Дарина Караначева, РБългария 6000, Стара Загора, Тел.: 042 601476, E-mail: dk@wik-stz.com, Факс: 042 601476

Място/места за контакт: отдел Обществени поръчки, стая №15

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.wik-stz.com.

Адрес на профила на купувача: http://op.wik-stz.com/?p=2483.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Задължителна застраховка „Гражданска Отговорност” на автомобилистите и застраховка „Автокаско” на автомобилите на „В и К” ЕООД, гр. Стара Загора. Обществената поръчка е с две обособени позиции: I- ва обособена позиция с наименование: „Задължителна застраховка „Гражданска отговорност” на автомобилистите, при която срещу платена застрахователна премия застрахователят покрива отговорността на застрахования за причинените от него имуществени и неимуществени вреди на трети лица, в това число пешеходци, велосипедисти и други участници в движението по пътищата, вследствие притежаването и/или използването на моторно превозно средство, съобразно законодателството на държавата, в която е настъпило застрахователното събитие. II- ра обособена позиция с наименование: Застраховка „Автокаско” на МПС-та на дружеството. Застрахователят предоставя застрахователна защита, покриваща частични щети или пълна загуба на МПС в резултат на настъпили застрахователни събития и застраховка „Автокаско”, която покрива следните рискове: пълно КАСКО в т.ч. кражба или грабеж на МПС за територията на Република България и ЕС, без самоучастие и авансови бонуси. В случай, че в срока на действие на договора Възложителят придобие други МПС, Застрахователят се задължава да ги застрахова при условията на сключения застрахователен договор, считано от датата на придобиването им. При излизане от употреба на МПС през срока на действие на застраховката, Застрахованият уведомява писмено Застрахователя за марката, модела, регистрационния номер и номера на шасито на МПС. Цялата информация относно обществената поръчка може да бъде открита в рубрика „Профил на купувача‘‘ на интернет адреса на дружеството.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66510000, 66516000

Описание:

Застрахователни услуги
Застраховка "Гражданска отговорност" на превозни средства


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно техническата спецификация за обособена позиция №1 -Приложение №1- 5 стр. и техническата спецификация за обособена позиция №2 - Приложение №2- 1 стр., като преди подписване на застрахователната полица, Възложителят ще се възползва от възможността да актуализира списъците на МПС-та собственост на дружеството. Приложенията можете да свалите от „ интернет-адреса „Профила на купувача”-www.wik-stz.com, опция „Публични покани”. Обособени позиции – има: обособена позиция №1 с наименование: Задължителна застраховка „Гражданска отговорност”- прогнозната стойност е до 20 000 лв. без ДДС; обособена позиция №2 с наименование: Застраховка „Автокаско” – прогнозната стойност е до 4 000 лв. без ДДС. Оферти могат да се подават за една или повече обособени позиции. Източник на финансиране – Възложителят ще използва собствени средства.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

24000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Стара Загора

NUTS:

BG344

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Място на изпълнение на поръчка: ЦУ на „В и К” ЕООД гр. Стара Загора. 2. Качество на услугата: Застраховката следва да бъде извършена от лицензиран застраховател, притежаващ нужния лиценз за дадения вид застраховка, в съответствие с действащия Закон за застраховане. 3.Срок за изпълнение: Дванадесет месеца от датата на сключване на застраховка, като застрахователните полици влизат в действие, в зависимост от крайната дата на застрахователната полица за всеки отделен автомобил. 4.Начин на образуване на цената: Цената е в български лева и се формира като обща сума от застрахователните премии на всички автомобили за всяка една обособена позиция и с включен 2% данък ЗП. 5.Участниците да имат сключен договор за сервизно обслужване с автосервизи за региона на гр. Стара Загора, 6. Начин на плащане: Разсрочено /на 4 тримесечни вноски/, с банково платежно нареждане. 7.Място и срок за получаване на офертите – ЦУ, намиращо се в гр. Стара Загора на ул. „Христо Ботев” №62, стая 15 до 17:00 часа на 04.11.2015г. 8. Дата, час и място на отваряне на офертите – 05.11.2015г, в 10:00 часа в заседателната зала в ЦУ, намиращо се в гр. Стара Загора на ул. „Христо Ботев” №62. 9. За участие в поръчката се представя оферта в надлежно надписан от участника, запечатан, непрозрачен плик, върху който участникът посочва: предмет на обществената поръчката, адрес за кореспонденция, телефон, факс и електронен адрес, а когато офертата е за самостоятелно обособени позиции и за коя позиция се отнася, съдържащ следните документи: 9.1.Данни за лицето, което прави предложението; ЕИК, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща лицето информация; 9.2. Копие на лиценз за дадения вид застраховка, в съответствие с действащия Закон за застраховане. 9.3.Техническо предложение, подписано и подпечатано от представляващия дружеството /за всяка обособена позиция/, съдържащо следната информация: а/ описание на обхвата и начина на изпълнение на услугата; б/списък-декларация на автосервизите, с които участникът има договор - отнася се за обособена позиция №2 . в/срок за изплащане на застрахователните обезщетения-посочен в работни дни /до 5 работни дни/. г/ покритие на границата на платежоспособност със собствени средства, намалени с нематериални активи към 31.12.2014г, изразено в процент . 9.4.Ценово предложение, за всяка обособена позиция, в български лева, подписано и подпечатано от представляващия дружеството. 9.5.Срок на валидност на офертата-120 календарни дни.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

04/11/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Участниците имат право да представят само една оферта, като не се допуска представянето на варианти. Документ, който не е на български език се представя преведен. При сключване на договор, определения за изпълнител представя документите съгласно чл. 101е, ал.2 от ЗОП. Възложителят не приема за участие в поръчката оферти на участниците, които са представени след изтичане на крайния срок за получаване. Всички копия на документи в офертата следва да бъдат заверени с „Вярно с оригинала”, подпис и печат на участника. За резултатите от работата на комисията, относно класирането на офертите, възложителят писменно ще уведоми участниците. За деклариране на неверни данни участникът носи отговорност по чл. 313 от НК. Когато договорът се подписва от упълномощен представител, се представя пълномощно.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

03/11/2015