Версия за печат

BG-Бургас

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Водоснабдяване и канализация ЕАД, гр.Бургас,кв. Победа, ул. Генерал Владимир Вазов № 3, За: юрк. Йорданка Керанкова, Република България 8000, Бургас, Тел.: 056 871442; 0359 0886770016, E-mail: jkеrankova@vik-burgas.com, Факс: 056 842979

Място/места за контакт: юрк. Йорданка Керанкова

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://vik-burgas.com/.

Адрес на профила на купувача: http://www.vik-burgas.com/procurements?idproc=103/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

“Доставка на дизелово гориво за отопление (маркиран червен) за период от една година”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

09100000, 09134200

Описание:

Горива
Дизелово гориво


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозното количество на горивото е 32 000 литра. Доставките са периодични въз основа на заявка, подадена от Възложителя. Заявените количества са според потребностите и според метеорологичните условия. Доставката на дизелово гориво за отопление (маркиран червен) е франко 4 броя обекти, собственост на „ВиК” ЕАД гр. Бургас. Поръчката ще се финансира със собствени средства от Възложителя. Плащането ще се извършва от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ чрез банков превод по сметка на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ в срок до 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на извършена доставка, удостоверена с подписване на двустранен приемо-предавателен протокол, придружен с документите, посочени в техническата спецификация и след представяне на фактура от страна на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Бургас

NUTS:

BG341

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Необходими документи съдържащи се в офертата: 1.Представяне на участника - копие на документ за регистрация или единен идентификационен код (ЕИК), съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице. 2.Декларация за съгласие на подизпълнител – ако е приложимо (по образец) 3.Декларация за конфиденциалност по чл.33, ал.4 от ЗОП – ако е приложимо (по образец) 4.Пълномощно на лицето подписващо офертата (когато не е подписана от управляващия участника). При участници – обединения, които не са юридически лица, в случай, че офертата се подава от лице, което не е вписано като представляващ в документа за създаване на обединението, към офертата се представят нотариално заверени пълномощни от всички участници в обединението, с които те упълномощават това лице да подаде офертата и да попълни и подпише документите, общи за обединението. 5.Попълнено Приложение №2 - образец Оферта - без попълване и прилагане на проекто-договора. *Документите следва да бъдат издадени/ заверени не по-рано от 3 (три) месеца преди датата на представяне на офертата или да са в срока на тяхната валидност, когато такава е изрично записана в тях. Горивото, предмет на поръчката, се доставя с транспортни средства, на които участникът е инсталирал за собствена сметка глобална система за позициониране (GPS) и в специализирани съдове /цистерни/, оборудвани със средства за измерване и контрол, отговарящи на изискванията на Закона за акцизите и данъчните складове, Закона за измерванията и нормативните актове по прилагането им. Транспортните средства, с които ще се изпълнява поръчката да притежават удостоверение за регистрация, сертификат или негов еквивалент издадени от Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”, съгласно чл.38 от Наредба № 40 от 14.01.2004 г. за условията и реда за извършване на автомобилен превоз на опасни товари. Участниците предоставят копия на удостоверения за регистрация (талони) на транспортните средства, с които ще се изпълнява поръчката или договор за наем или лизинг със срок не по-кратък от срока на договора; Към момента на провеждане на процедурата, участникът следва да има валиден сертификат или негов еквивалент за одобрен съд за транспортиране за територията на Република България на маркирани енергийни продукти, издаден от Агенция Митници, като представя заверено копие от същия. В случай, че съответната техника не е собственост на участника, следва да бъде представен документ удостоверяващ наемането й със срок не по-кратък от срока на договора за конкретната поръчка или документ за лизинг.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Критерий за оценка на офертите е „най–ниска цена” (най-висок процент търговска отстъпка от цената на 1000 литра дизелово гориво за отопление без ДДС на българския производител – „Лукойл Нефтохим Бургас” АД, към деня на експедицията). На първо място се класира участникът предложил най-висок процент търговска отстъпка за изпълнение на поръчката.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

30/10/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата, съобразена с техническата спецификация – Приложение №1, е необходимо да бъде изготвена по образец – Приложение №2. Възложителят предоставя пълен достъп до публичната покана и документацията за участие в раздел Профил на купувача на интернет адрес: www.vik-burgas.com. Документацията за участие е безплатна. Желаещите да участват в процедурата подават лично или чрез упълномощено лице или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка, своите оферти всеки работен ден от 8,30 – 16,00 часа до 30.10.2015 г., включително в деловодството на Дружеството на адрес: гр. Бургас, кв. „Победа”, ул. „Генерал Владимир Вазов” №3, ет.4, Център за работа с клиенти. Офертите се представят в запечатан непрозрачен плик с надпис - предмета на поръчката, наименование на оферента с посочени адрес, телефон, факс и e-mail. Не се приемат и незабавно се връщат оферти, които са получени след изтичатено на крайния срок за подаването им, както и такива, които са в незапечатан или скъсан плик. Тези обстоятелства се отбелязват във входящия регистър. Отварянето на офертите на участниците в процедурата е публично, по реда на чл.68, ал.2 от ЗОП и ще се извърши от Комисия, назначена от Изпълнителния Директор на „ВиК” ЕАД, гр. Бургас. Когато участникът лично присъства на действията на комисията, следва да се представи лична карта и документ, удостоверяващ, че е законен представител на съответния участник, ако присъства упълномощен представител следва да се представи заверено пълномощно. Отварянето на Офертите ще се извърши на 02.11.2015 г. от 10,30 часа в Конферентна зала, ет. 4 в сградата на „ВиК” ЕАД, гр. Бургас, кв. Победа, ул. „Ген. Владимир Вазов” №3 При сключване на договор определеният за изпълнител представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, т.1,б.“а“ до 4д“ от ЗОП, както и декларации за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.5 освен в случаите, когато поръчката се възлага от възложител по чл.7, т. 2 от ЗОП. „ВиК” ЕАД публикува Протокола на Комисията в „Профила на купувача“ при условията на чл.22б, ал.3. Възложителят предоставя копие от протокола за оценка и класиране на офертите, по електронен път, при реда и условията на Закона за електронния документ и електронния подпис (ЗЕДЕП), съобразно чл.58а, ал.2 от ЗОП и чл.43 от ППЗОП. Всички комуникации и действия на Възложителя и на участниците са в писмен вид. Обменът на информация между Възложителя и участника може да се извършва по един от следните начини: • лично – срещу подпис; • по пощата – чрез препоръчано писмо с обратна разписка; • чрез куриерска служба; • по факс; • по електронен път при условията и по реда на Закона за електронния документ и електронния подпис; • чрез комбинация от тези средства.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

30/10/2015