Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Технически университет - София, бул.Св. Кл. Охридски, № 8, За: Донка Симеонова - юрисконсулт, отдел Обществени поръчки, Р България 1000, София, Тел.: 02 9653906, E-mail: zop@tu-sofia.bg, Факс: 02 8683215

Място/места за контакт: София, бул.Св. Кл. Охридски, № 8, учебен блок 2, ет. 2, каб. 2531-В

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.tu-sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: http://zop.tu-sofia.bg/zopProcedures/83.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на поръчката е: „Доставка на измервателни уреди за ТУ - София”. Предметът на поръчката включва доставка на измервателни уреди за ТУ-София и неговите поделения. Предметът на поръчката включва доставката на артикули, посочени в част Техническа спецификация. Място и срок за изпълнение на поръчката: ТУ - София - гр. София, бул.”Климент Охридски „№ 8.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

38550000, 38311000, 31711100, 38342000, 38561000

Описание:

Измервателни уреди
Електронни везни и принадлежности
Електронни компоненти
Осцилоскопи
Оборотомери


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Включва доставката на измервателни уреди,с параметри и количества, подробно посочени в част Техническа спецификация от документацията за участие, публикувана в Профила на купувача. Максималната стойност за изпълнението на предмета на поръчката е в размер до 41766,67 лв. без ДДС. Поръчката се финансира с бюджетни средства на ТУ - София.Стойността за изпълнение на поръчката не може да надвишава горепосочената максимална стойност - 41766,67. Ако участникът е предложил цена за изпълнение на поръчката по-висока от посочената по-горе максимална стойност, офертата на участника се отстранява и не се разглежда от страна на Комисията.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

41767 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Място и срок за изпълнение на поръчката: ТУ - София - гр. София, бул.”Климент Охридски „№ 8.

NUTS:

BG412

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнението на поръчката се извършва съобразно всички действащи в страната правила и норми за извършване на дейностите, включени в доставката, предмет на поръчката. Участниците трябва да притежават технически възможности за изпълнението на поръчката. Поръчката трябва да се осъществява така, че да гарантира безупречно качество и срочното й изпълнение. Участникът трябва да предложи доставката на измервателни уреди, съответстващи на техническите характеристики, описани в документацията, публикувана в Профила на купувача. Предлаганите измервателни уреди трябва да бъдат нови, неупотребявани, заводски комплектувани, с оригинални компоненти от производителя и с посочени продуктови номера. Измервателните комплекти да се доставят в оригинална опаковка от производителя с необходимите захранващи кабели, придружена със сертификат за произход. При доставката Изпълнителят се задължава да предостави техническа, експлоатационна и др. документация на английски или български език, необходими за правилната експлоатация и работата на оборудването. Гаранционното обслужване на предлаганите измервателни уреди да е минимум три години за всички измервателни уреди, считано от датата на двустранно подписания приемо-предавателен протокол съгласно раздел IV от договора.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

05/11/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

ФЕРТАТА НА УЧАСТНИКА ТРЯБВА ДА СЪДЪРЖА:1. Списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, подписан от участника (Образец 1). 2. Представяне на участника- Образец 2, оригинал, заедно с Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП, подписана от лицата, които представляват участника съгласно документите за регистрация (образец 2-1, оригинал); 3. Пълномощно на лицето, упълномощено да представлява участника (оригинал), когато документи от нея не са подписани от представляващия/те участника, а от изрично упълномощено лице. 4. Документ - договор или споразумение (в случай, че участникът е обединение, което не е юрид. лице), подписан от лицата, включени в обедин. Документът се представя в случай, че участникът е неперсонифицирано обедин.- заверено от участника копие. В случай, че в договора не е посочено лицето, което представлява участниците в обедин.– се представя и документ, подписан от лицата в обедин., в който се посочва представляващият.5. Декларация по чл. 56, ал. 1, т. 12 от ЗОП- Образец 5. (оригинал); 6.Декларация за съгласие за участие на подизпълнител (когато участникът ще ползва подизпълнител) - Oбразец 6, оригинал.7.Участникът трябва да представи Валиден сертификат за управление на качеството ISO 9001:2008 или еквивалент на производителя за изделията, предмет на поръчката (заверено от участника копие). Техническо предложение – изготвя се по Образец 3 от настоящата документация при съблюдаване на изискванията на техническата спецификация, изискванията към офертата и и условия за изпълнение на поръчката.Предлагана цена за изпълнение на поръчката (в оригинал) - изготвя се по Образец 4 от документацията за участие при съблюдаване изискванията към офертата и условия за изпълнение на поръчката. Ако участникът не е представил всички горепосочени документи или не отговаря на изискванията на Възложителя, участникът ще бъде отстранен от поръчката.Срокът на валидност на офертите е минимум 90 календарни дни, считано от крайния срок за подаване на оферти. Отварянето на офертите се извършва при условията на чл. 68, ал. 3 от ЗОП. Заседанието на комисията ще се проведе на 06.11.2015 г. от 14.00 часа в Заседетелната зала на Академичния съвет, бул. „Кл.Охридски” No 8, уч. блок 1, ет. 2. Оферти се подават в срок до 16.00 ч на 05.11.2015 г. на адрес: гр. София, бул. "Кл. Охридски" No 8, уч. блок 1, ет. 3, каб. 1317 - Деловодство на ТУ-София.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

05/11/2015