Версия за печат

BG-Русе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Русе, пл. Свобода, 6, За: Ивайло Иванов - Началник отдел Управление на собствеността, снабдяване и ведомствен транспорт, България 7000, Русе, Тел.: 082 881658, E-mail: mayor@ruse-bg.eu, Факс: 082 834413

Място/места за контакт: Отдел УССВТ

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.ruse-bg.eu/index.php.

Адрес на профила на купувача: http://www.ruse-bg.eu/bg/zop/516/index.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на офис столове за нуждите на Община Русе и второстепенни разпоредители на бюджетна издръжка, които не са самостоятелни юридически лица.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

39112000

Описание:

Столове


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Директорски стол - 54 бр. Посетителски стол - 41 бр.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

7000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Русе

NUTS:

BG323

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всички столове да са нови и неупотребявани; Всички механизми да са здрави, за да осигуряват дълготрайна работа. Всички столове да бъдат доставени в сглобено състояние. Заявените видове и количества са съгласно приложение № 1. Доставките да се извършват до склада на общината и съответните второстепенни разпоредители. Участникът избран за изпълнител е длъжен да осигури подходяща опаковка за безопасно транспортиране на столовете.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

- Предлагана цена (П1) – 60 т. макс.; - Срок на доставка (П2) – 40 т. макс.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

23/10/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата следва да съдържа: 1. Списък на приложените документи, подписан и подпечатан; 2. Данни за лицето, което прави предложението: посочване на ЕИК, управляващо лице, координати за връзка, телефон, факс, адрес и лице определено за координатор по изпълнението; 3. Списък – декларация на доставките, които са еднакви или сходни с предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата, заедно с доказателство за извършената доставка под формата на удостоверение, издадено от получателя или от компетентен орган, или чрез посочване на публичен регистър, в който е публикувана информация за доставката; 4. Техническо предложение за изпълнение обекта на обществената поръчка; 5. Ценово предложение с остойностено приложение № 1. Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен плик и адресирана до: Община Русе, гр. Русе, пл. "Свобода" 6, Информационен център гише "Обществени поръчки" . Отварянето на офертите на участниците ще се проведе на 26.10.2015 г. от 14:00 ч. в Община Русе, пл. Свобода 6, ет. 1, ст. 136. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в обществената поръчка или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

23/10/2015