Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Министерство на енергетиката, ул. Триадица 8, За: Ния Панайотова, държавен експерт, Република България 1000, София, Тел.: 02 9263114, E-mail: n.panayotova@me.government.bg

Място/места за контакт: ул. Триадица 8

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.me.government.bg/bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.me.government.bg/bg/competitions/dostavka-vavejdane-v-eksploataciya-i-poddrajka-na-zashtitna-stena-firewall-za-nujdite-na-ministerstv-998-c342-1.html?p=e30=.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Доставка, пускане в експлоатация и поддръжка на защитна стена (Firewall) за нуждите на Министерство на енергетиката".

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

32400000

Описание:

Мрежи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Предметът на поръчката включва доставка, пускане в експлоатация и поддръжка на две еднакви устройства защитна стена, съгласно т. VI. от документацията за участие към Публичната покана, осигуряване на обучение на служители на министерството, които ще обслужват системата, за което да бъде издаден сертификат. Участник, чиято ценова оферта надвишава прогнозната стойност на обществената поръчка ще бъде отстранен от участие в поръчката. Средствата са осигурени от бюджета на Министерството на енергетиката.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

50000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

В сградата на Министерство на енергетиката, ул. Триадица 8

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изискванията за изпълнение на поръчката са посочени в документацията за участие към публичната покана. В обявената обществена поръчка може да участва всеки участник, който отговаря на предварително обявените условия. Оборудването трябва да е произведено от производител с въведена система за управление на качеството, която съответства на изискванията на стандарт EN ISO 9001:2008 или еквивалентен и да съответства на изискванията на европейските стандарти за електромагнитна съвместимост и да има прикрепена СЕ маркировка. Изпълнителят трябва да осигури: Доставка на оборудването в срок до 30 дни, считано от датата на подписване на договора; Въвеждане на оборудването в експлоатация в срок до 10 дни след извършване на доставката, което включва инсталиране на двете устройства за работа в клъстер с всички необходими за тази цел кабели; Техническо съпровождане за срок от една година, считано от датата на въвеждане на системата в експлоатация, което включва имплементиране на промени в софтуерната конфигурация на защитната стена, инсталиране на нови версии на ОС на устройствата и обновяване на Firmware, архивиране и възстановяване на системата при срив, анализ на логовете на устройствата, консултации и помощ по телефон, e-mail или на място при Възложителя при необходимост; Гаранционна техническа поддръжка на оборудването за срок от 3 години, считано от датата на въвеждане на оборудването в експлоатация, което включва отстраняване на възникнали хардуерни проблеми на място при Възложителя и замяна на дефектирало устройство в рамките на следващия работен ден със съвместимо устройство от не по-нисък клас; Обучение на служители на министерството, които ще обслужват системата, за което да бъде издаден сертификат. Участникът следва да разполага с минимум двама експерти за изпълнение на поръчката, които да притежават професионални сертификати от производителя на предложеното оборудване за инсталиране и конфигуриране на защитна стена.Участникът трябва да притежава: въведена система за управление на качеството, съгласно изискванията на стандарт ISO 9001:2008 или еквивалент; въведена система за управление на информационната сигурност, съгласно изискванията на стандарт ISO 27001:2005 или еквивалент; документ от производителя, удостоверяващ правата за представителство и търговия на предложеното оборудване.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

21/10/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертите се представят в деловодството на Министерството на енергетиката в гр. София, ул. "Триадица" № 8 в запечатан непрозрачен плик от участника или от упълномощен от него представител лично, по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка или чрез куриерска служба. Офертите ще бъдат отворени в 11.00 часа на следващия работен ден след изтичане на срока за получаване на офертите в сградата на Министерството на енергетиката. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица, при спазване на установения режим за достъп до сградата. Подробна информация може да бъде получена на профила на купувача, посочен в публичната покана, в раздел "Публични покани".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

21/10/2015