Версия за печат

BG-Вълчи дол

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ОДЗ Здравец, гр. Вълчи дол, гр. Вълчи дол, ул. Родопи № 4, За: Росица Найденова, Р България 9280, Вълчи дол, Тел.: 05131 2027, E-mail: odz_vdol@abv.bg

Място/места за контакт: ОДЗ Здравец, гр. Вълчи дол

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.odz-zdravetz.nulaedno.com/.

Адрес на профила на купувача: http://www.odz-zdravetz.nulaedno.com/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на настоящата обществена поръчка е: „Периодична доставка на хранителни продукти за нуждите на ОДЗ „Здравец -гр. Вълчи дол“. Предметът на поръчката се изпълнява съгласно условията на Възложителя, посочени в настоящата документация и действащите в страната стандарти и нормативни документи.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

15000000, 15810000

Описание:

Хранителни продукти, напитки, тютюн и свързани с него продукти
Хляб, хлебни изделия и пресни сладкарски изделия


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно представената от Възложителя, общодостъпна на сайта на ОДЗ "Здравец", гр. Вълчи дол техническа спецификация.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

30000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Вълчи дол, ул. "Родопи" № 4

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

В процедурата за възлагане на настоящата обществена поръчка могат да участват български или чуждестранни физически или юридически лица, включително техни обединения, които отговарят на изискванията на ЗОП, ППЗОП, изискванията на Възложителя в настоящата документация и на специалните изисквания предвидени в Закона за храните /ЗХ/ и подзаконовите му нормативни актове, Закона за ветеринарномедицинската дейност /ЗВМД/ и свързаните с изпълнение на договора. - Участникът в процедурата задължително трябва да има /собствен или нает/ регистриран по реда на чл.12, ал.9 от Закона за храните обект за производство и/или търговия с храни. - Транспортните средства /собствени или наети/, с които ще се превозват и доставят храните трябва да имат издадено на името на участника „Удостоверение за регистрация” на транспортно средство от ОДБХ за превоз на хранителни продукти от животински и неживотински произход. - Участникът трябва да притежава разработена и внедрена НАССР система за управление безопасността на храните. Специфични изисквания към участниците: Минимални изисквания за технически възможности: - Участниците да разполагат с поне една собствена или наета производствена или складова база за съхранение на продуктите и с право на доставки до други обекти за територията. - Участникът да разполага с поне едно собствено моторно превозно средство предназначено за превоз на хранителни продукти от неживотински произход или наето такова. - Участникът да разполага с поне едно собствено хладилно транспортно средство предназначено за превоз на хранителни продукти от животински произход или наето такова. - Участникът трябва да има разработена и внедрена система за управление безопасността на храните - НАССР или обективни доказателства за качество - ISO с област на приложение предмета на поръчката или еквивалент. В настоящата процедура възложителя не поставя минимални изисквания за професионална квалификация и опит.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

16/10/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Пълната документация, образците и техническата спецификация са общодостъпни за всички заинтерисовани лица на интернет страницата на ОДЗ "Здравец", гр. Вълчи дол. Отварянето на офертите ще се извърши при условията на чл.68, ал.3 от ЗОП, на 19.10.2015 г. в 12:00 часа в сградата на ОДЗ „Здравец“ гр. Вълчи, ул. „Родопи“ № 4. При отварянето на офертите могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

16/10/2015