Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национален дворец на културата - Конгресен център София ЕАД, пл. България № 1, главна сграда на НДК, За: Жорж Радушев, Република България 1414, София, Тел.: 02 9166057, E-mail: gradushev@ndk.bg, Факс: 02 8657053

Място/места за контакт: Отдел „Правно обслужване“

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.ndk.bg.

Адрес на профила на купувача: http://sop.bg/ndk-169/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Зареждане с гориво на автомобили за нуждите на „НДК-КЦС” ЕАД“

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

09100000

Описание:

Горива


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Количеството гориво (дизел, бензин и газ пропан-бутан) за транспорт, което Възложителят ще закупува, не може да бъде предвидено. Възложителят ще заплаща само заредените количества гориво по цени, които се определят като от редовната валидна и официално оповестена единична цена на дребно за деня за съответния вид гориво на бензиностанция на участника (собствена или наета) се приспада процентът търговска отстъпка, посочен от участника в техническото му предложение.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Територията на Република България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Всички видове горива – предмет на поръчката, които ще бъдат доставяни, трябва да отговарят на изискванията на Наредбата за изискванията за качеството на течните горива, условията, реда и начина за техния контрол, Закона за чистотата на атмосферния въздух, Закона за енергията от възобновяеми източници и всички други нормативни актове, уреждащи материята. 2. Участникът трябва да разполага с минимум по една бензиностанция (собствена или наета) в поне 20 (двадесет) от областите на Република България. Във всяка от тези бензиностанции трябва да се предлагат всички видове горива - предмет на поръчката (бензин, дизел, газ - пропан бутан). Тези бензиностанции трябва да са снабдени с колонки за зареждане, технически устройства и други за зареждане с гориво на автомобили. 3. Участникът, избран за изпълнител, трябва да издава и предоставя на Възложителя заявения брой карти за безналично плащане и за ползване на постоянна търговска отстъпка. 4. Условия и начин на плащане: на място чрез карта за безналично плащане, осигурена от Изпълнителя и при условията на отложено плащане в срок до 30 (тридесет) календарни дни след получаване на: а) фактура – оригинал; б) подробни разпечатки / извлечения за зарежданията на всяко МПС по дни, часове, количество, вид на горивото и стойността на зареденото гориво, адрес на бензиностанцията, от която е заредено, както и обобщена информация за вида, количеството и стойността на заредената гориво през предходния месец. 5.Срок на валидност на офертата: 120 (сто и двадесет) календарни дни от крайния срок за получаване на оферти. 6. Срок на договора: 12 (дванадесет) месеца от датата на сключване.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

I. Показателите за оценка на всяка оферта и техните относителни тежести са: 2.1. Показател „Месечна такса за обслужване на карта за безналично плащане“ (Пмток) - с обща относителна тежест 20 %; 2.2. Показател „Такса за издаване на карта за безналично плащане“ (Птик) - с обща относителна тежест 20 %; 2.3. Показател „Процент постоянна отстъпка за литър гориво“ (Пппо) - с обща относителна тежест 60 %. II. Определянето на оценките по всеки от показателите е подробно описано в Методиката за определяне на комплексна оценка на оферта - Приложение 3 към публичната покана. III. Комплексната оценка на офертите се изчислява по следната формула: КОО = Пмток + Птик + Пппо, където: Пмток е оценката на офертата по Показателя „Месечна такса за обслужване на карта за безналично плащане“; Птик е оценката на офертата по Показателя „Такса за издаване на карта за безналично плащане“; Пппо е оценката на офертата по Показателя „Процент постоянна отстъпка за литър гориво“. Когато предложената от участник месечна такса за обслужване на карта за безналично плащане, такса за издаване на карта за безналично плащане и/или процент постоянна отстъпка за литър гориво е с повече от 20 на сто по-благоприятна/по-благоприятен от средната стойност на предложените от останалите участници месечни такси за обслужване на карта за безналично плащане, такси за издаване на карта за безналично плащане и/или проценти търговска отстъпка за литър гориво, комисията спазва разпоредбите на чл. 70 от ЗОП, като изисква представяне на писмена обосновка в срок от 3 работни дни от получаване на искането. Комисията приема представената писмена обосновка при наличие на някое от обстоятелствата, посочени в чл.70 ал.2 от ЗОП: 1. оригинално решение за изпълнение на обществената поръчка; 2. предложеното техническо решение; 3. наличието на изключително благоприятни условия за участника; 4. икономичност при изпълнение на обществената поръчка; 5. получаване на държавна помощ. Класирането на офертите се извършва от комисията от длъжностни лица, определени от възложителя, в низходящ ред на получените Комплексни оценки, като на първо място се класира офертата с най-висока Комплексна оценка. В случай, че определените по тази методика комплексни оценки на две или повече оферти са равни, за икономически най-изгодна се приема тази оферта, която е получила най-висока оценка по показателя „Месечна такса за обслужване на карта за безналично плащане“. При условие, че и оценките по показателя „Месечна такса за обслужване на карта за безналично плащане“ са еднакви, се сравняват оценките по показателя „Процент търговска отстъпка за литър гориво“ и се избира офертата с по-благоприятната стойност по този показател. В случай че оценките по показателя „Процент търговска отстъпка за литър гориво“ са еднакви, комисията провежда публично жребий за определяне на изпълнител между класираните на първо място оферти.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

15/10/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Цялата документация е налична в Профила на купувача на възложителя. Източник на финансиране: собствени средства на Възложителя: Всяка оферта трябва да съдържа минимум: 1. Данни за лицето, което прави предложението – по образец. 2. Техническо предложение, включващо срок на валидност на офертата и предложен процент постоянна търговска отстъпка за литър гориво - по образец. 3. Ценово предложение – по образец. 4. Декларация за липса на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 и ал. 5 от ЗОП – по образец. 5. Декларация за липса на свързаност с друг участник в съответствие с чл. 55, ал. 7 от ЗОП, както и за липса на обстоятелство по чл. 8, ал. 8, т. 2 от ЗОП – по образец. 6. Декларация за видовете работи от предмета на поръчката, които ще бъдат предложени на подизпълнители и съответстващият на тези работи дял в проценти от стойността на обществената поръчка, и предвидените подизпълнители – по образец. 7. Декларация по чл. 3, т. 8 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим, свързаните с тях лица и техните действителни собственици - по образец. 8.Списък-декларация с адресите на бензиностациите - собствени или наети, с които участникът разполага на територията на Република България. 9. Пълномощно в полза на лицето, подписало офертата, когато не е подписана от законен представител на лицето, което прави предложението. 10. Списък на документите, съдържащи се в офертата – по образец. Отварянето на офертите ще се проведе на 16.10.2015 г. от 10:00 часа, в гр. София, пл. "България" № 1, основна сграда на НДК, ет. 4, Заседателна зала.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

15/10/2015