Версия за печат

BG-Перник

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Водоснабдяване и канализация ООД Перник, ул.Средец №11, За: инж.Трифон Крумов, Р.България 2300, Перник, Тел.: 0882 966661, E-mail: vik_pernik@mail.bg, Факс: 076 649831

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vik-pernik.eu.

Адрес на профила на купувача: http://vik-pernik.eu/order.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на помпени агрегати по зададени технологични показатели за нуждите на „Водоснабдяване и канализация”ООД Перник” подробно описани в техническите спецификации в приложенията към поканата.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

42122430

Описание:

Центробежни помпи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Доставка на помпени агрегати по зададени технологични показатели за нуждите на „Водоснабдяване и канализация”ООД Перник”подробно описани в техническа спецификация качена на профила на купувача, едновременно с публикуване на публичната покана.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

70000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.Перник, Франко склад на Възложителя, ул.Средец №11

NUTS:

BG414

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

За участие в процедурата се представя оферта в надлежно надписан от участника, запечатан, непрозрачен плик. Върху плика участника посочва адрес за коренспонденция, телефон и по възможност-факс и електронен адрес, наименованието на предмета на доставката. На плика се записва: Оферта за възлагане на обществена поръчка чрез публична покана с предмет Доставка на помпени агрегати по зададени технологични показатели за нуждите на „Водоснабдяване и канализация”ООД Перник” : Офертата трябава да съдържа следните документи: 1.данни за лицето, което прави предложението- с посочване на ЕИК или представяне на удостоверение за актуално правно състояние, издадено не по-късно от 3 месеца към датата на представяне на офертата, Оферта могат да подават всички участници, които отговарят на предварително обявените условия от Възложителя и за които не са налице обстоятелствата по чл.47 и чл.48 от Закона за обществените поръчки.Всеки участник в процедурата удостоверява отсъствието на посочените обстоятелства с декаларация по чл. 47, ал. 1, т. 1 и ал.5, т.1 и т.2 от ЗОП./приложение №3/ 2.Доказателства за техническите възможности 3. Техническо предложение -/Приложение №4/ 4.Предлагана цена- в български лева без ДДС, единична цена за 1 бр. от дадения вид. поставя се в отделен запечатан непрозрачен плик с ненарушена цялост с надпис "Предлагана цена", поставен в плика с офертата. 5. Участника представя срок на валидност на офертата-90 календарни дни от датата на отваряне на офертата./приложение №2/ Не се приемат и ще се връщат незабавно на участниците оферти, които са представени след изтичане крайния срок на получаване или в незапечатан, прозрачен или с нарушена цялост плик. Административни сведения за участника -/ Приложение №1/

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

-Предложена цена -50 т. -Мощност на ел. Двигателя в съответствие с работната точка -30 т. -Срок на доставка и гаранционен срок – 10 т. -Наличен сервиз и резервни части- 10 т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

29/10/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

При сключване на договор, определеният изпълнител представя документи съгласно 101 е, ал.2 от ЗОП.Неразделна част от настоящата публична покана са приложения на документи, Техническа спецификация публикувани в сайта на "ВиК-ООД Перник на интернет адрес:www.vik-pernik.eu.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

29/10/2015