Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Държавно предприятие Фонд затворно дело, бул. Ген. Н. Столетов № 26, За: Елза Христова-Трайкова, България 1309, София, Тел.: 02 9319295, E-mail: gu@dpfzd.com, Факс: 02 9319975

Място/места за контакт: София, бул. Ген. Н. Столетов № 26

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://dpfzd.com/.

Адрес на профила на купувача: http://dpfzd.com/profil-na-kupuvacha.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Обществената поръчка е с предмет: „Извършване на дълбока оран и дисковане на земеделска земя, използвана за нуждите на ТП на Държавно предприятие „Фонд Затворно Дело” , по обособени позиции както следва: Позиция № 1 - "Извършване на дълбока оран и дисковане на земеделска земя, използвана за нуждите на ТП Враца” ; Позиция № 2 : "Извършване на дълбока оран и дисковане на земеделска земя, използвана за нуждите на ТП Пазарджик”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

16000000

Описание:

Селскостопански машини


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Извършване на дълбока оран и дисковане на земеделска земя използвана за нуждите на териториални поделения Враца и Пазарджик при ДП „Фонд затворно дело, съгласно техническата спецификация към поканата, публикувана на профила на купувача. - За позиция № 1: дълбока оран - 660 дка; дисковане - 600 дка; Позиция № 2 - 486 дка.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

22725 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Масто на изпълнение: за поз. 1 - в района на град Враца и района на с. Охрид; за поз. 2 - района на гр. Пазарджик

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Срок за изпълнение – до 7 /седем/ дни, считано от датата на подписване на договора. 2. Срок на валидност на офертата - 90 дни от датата на отваряне на предложенията. 3. Условия и начин на образуване на предлаганата цената: Обща прогнозна стойност: 22 725 лв. без вкл. ДДС - поз. № 1 - 12 600 лв. без вкл. ДДС; - поз. № 2 - 10 125 лв. без вкл. ДДС. Предложената цената да е в лева за 1 дка, с посочена цена за 1 дка в лв. без ДДС, обща цена без включен ДДС и обща цена с включен ДДС и всички разходи за изпълнение на поръчката. Предложената от участника цена не може да превишава прогнозната стойност на обществената поръчка. 4. Начин на плащане: по банков път, по посочена от Изпълнителя сметка - до 10 /десет/ календарни дни след изпълнение на услугата, срещу представена оригинална фактура.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

09/10/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Източник на финансиране - със собствени средства. Участниците могат да подават оферти за една обособена позиция или за цялата процедура. Всеки участник има право да представи само по една оферта. Не се допуска представянето на варианти. Лице, което е дало съгласие и фигурира като подизпълнител в офертата на друг участник, не може да представя самостоятелна оферта. Ценово предложение на участник, който не е представил документите, изискани от ЗОП и от възложителя с публичната покана или чието техническо предложение не отговаря на техническите спецификации няма да бъде оценявано. Офертата се подава в запечатан непрозрачен плик. Върху плика участникът посочва адрес за кореспонденция, телефон, лице за контакт, елекронен адрес и/или факс. С главни букви се изписва ОФЕРТА и обекта на поръчката и обособена позиция, за която участва. Офертата и всички изготвени от участника документи се подписват от лицето, което го представлява, или от упълномощено от него лице, с приложено пълномощно с нотариална заверка на подписите. Всички документи трябва да са оригинални или четливи копия, заверени с подпис и свеж печат от участника. Участниците могат да подават офертите си до 09.10.2015 г, 17:00ч. в деловодстсвото на ДП "Фонд затворно дело", адрес: гр. София, бул. "Ген. Н. Столетов" № 26. Отварянето на офертите ще се извърши в сградата на ДП "Фонд затворно дело", адрес: гр. София, бул. "Ген. Н. Столетов" № 26, на 12.10 .2015 г. от 10 часа в сградата на ДПФЗД. Офертите, които са получени до определения краен срок се приемат за редовно подадени, а тези получени след изтичане на крайния срок, подлежат на връщане, независимо от датата на тяхното изпращане. В хипотезата на предложени от двама или повече участници еднакви най-ниски цени, класиралият се на първо място участник ще бъде определен чрез жребий. Приложения: 1. Образец на представяне на участника - Приложение № 1; 2. Техническа спецификация - Приложение № 2 и 3; 3. Образци на Ценова оферта - Приложение № 4 и Приложение № 5; 5. Образец на Декларация за удостоверяване на липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, т.1 и ал. 5 от ЗОП - Приложение № 6; 6. Образец на Декларация за приемане на условията в проекта на договор - Приложение № 7; 7. Образец на Декларация за срок на валидност на офертата - Приложение № 8; 7. Проект на договор. Поканата и приложенията свързани с поръчката са посочени в профила на купувача на ДП „Фонд затворно дело“ на адрес: http://dpfzd.com/profil-na-kupuvacha

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

09/10/2015