Версия за печат

BG-Раднево

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Мини Марица изтокЕАД, ул.Георги Димитров - №13, За: Росица Димитрова – експерт Търговия /инж.Милен Минчев - Ръководител звено Технологична механизация, България 6260, Раднево, Тел.: 0417 83305/3109/; 0417 83305/3163/, E-mail: r_dimitrova@marica-iztok.com, Факс: 0417 83363

Място/места за контакт: отдел „Търговски”, отдел „Механооборудване”

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.marica-iztok.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.marica-iztok.com/bg/public_kof.php.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на поръчката е извършването на ремонт на части от двигатели с вътрешно горене. Предметът на поръчката е разделен на три обособени позиции: обособена позиция №1: Шлайфане на колянови валове обособена позиция №2: Ремонт на колянови валове обособена позиция №3: Ремонт на цилиндрова глава Изискванията на Възложителя относно изпълнението на всяка от обособените позиции на поръчката са описани в Техническите спецификации - 3 броя, публикувани в профила на купувача и настоящата покана.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50100000

Описание:

Услуги по техническо обслужване и ремонт на превозни средства и свързаното с тях оборудване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Рремонтите ще се извършват при възникване на необходимост. За всяка от обособените позиции Възложителят ще сключи договори с обща стойност на ремонтите, които ще се възлагат по тях - до 20 000.00 лв без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

60000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

DDP територия на Изпълнителя съгласно Инкотермс 2010

NUTS:

BG34

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Транспортирането на частите за ремонт от и до Изпълнителя е за сметка на Възложителя, но само в рамките на разстояние до 70 км от управлението на „Мини Марица Изток“ЕАД в гр.Раднево. За целта всеки участник трябва да разполага с пункт /ремонтната база или офис - собствен или нает/, в който да се приемат частите за ремонт и който да се намира на не повече от 70 км от управлението на „Мини Марица Изток“ЕАД в гр.Раднево, като декларира в офертата си неговото местоположение. 2. Изисквания към изпълнението: съгласно Техническите спецификации, публикувани в профила на купувача. 3. Срок и начин за изпълнение: до 18 месеца, считано от датата на подписване на договори или до достигане на обща стойност до 20 000.00 лв без ДДС на изпълнените ремонти / за всяка позиция/ в зависимост от това, кое от събитията настъпи по-рано. Ремонтите се извършват при необходимост, на базата на поръчки от съответните поделения на Възложителя. Срок за изпълнение на всяка отделна поръчка – до 1 (един) месец от получаването й от Изпълнителя. 4. Начин на фактуриране и плащане: по банков път, до 30 календарни дни след приключване на всеки ремонт, срещу представяне на цялата документация, съпровождаща изпълнението на поръчката. 5. Не се позволява в офертата на участника да се представя повече от един вариант за изпълнение на поръчката. 6. При сключване на договор определеният изпълнител представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, т.1 от ЗОП (свидетелство за съдимост-оригинал или нотариално заверено копие) и декларации за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП. При наличие на някое от обстоятелствата, Възложителят не сключва договор.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

12/10/2015 15:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Финансирането е със собствени средства. Офертата е по образец на Възложителя. В срок до 3 календарни дни преди изтичане на срока за получаване на оферти, участниците могат да изискват от възложителя писмено разяснения по публичната покана и приложенията към нея. Въпросите следва да бъдат изпратени на факс: 0417 / 8 33 63. Писмените разяснения ще бъдат публикувани в профила на купувача. С публичното предоставяне на информацията се счита, че всички заинтересовани кандидати и участници са уведомени. Резултатите от работата на длъжностните лица ще бъдат публикувани в профила на купувача. Адрес за подаване на оферта: град Раднево 6260, ул. „Георги Димитров” №13, „Мини Марица-изток”ЕАД, Регистратура на отдел "Търговски", ет.6, стая 609. Офертата трябва да бъде представена в запечатан, непрозрачен плик, на който да е обозначен адреса на подателя и предмета на поръчката.Отварянето на офертите ще се извърши публично на 13.10.2015 г. от 9:00 часа в заседателната зала на Възложителя /административна сграда, партер/. На отварянето могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

12/10/2015