Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Комисия за защита от дискриминация, гр. София, бул. Драган Цанков № 35, За: Мирослав Предушев, Република България 1125, София, Тел.: 02 8073047, E-mail: kzd@kzd.bg, Факс: 02 8708448

Място/места за контакт: гр. София, бул. Драган Цанков № 35

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.kzd-nondiscrimination.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.kzd-nondiscrimination.com/layout/index.php/obshtestweni-pory4ki.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Изпълнителят трябва да предостави на Възложителя стенографски услуги, включващи извършване на стенографски запис на откритите заседания на отделните състави на Комисията за защита от дискриминация и редовните заседания на Комисията за защита от дискриминация, включително дешифриране на запис и написване на стенограма.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79500000

Описание:

Секретарски и преводачески услуги; услуги по размножаване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Обем на поръчката – изготвяне на стенографски протоколи от средно 65 открити заседания на КЗД месечно през 2015/2016 г., с изключение на периода от петнадесети юли до първи септември, през който период, съгласно чл. 29, ал. 4 от Правилника за устройство и дейността на КЗД, същата е във ваканция и не се провеждат открити заседания.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

33000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участникът следва да осигури необходимия брой квалифицирани стенографи, които да поемат изготвянето на стенографските протоколи по графици за откритите заседания на съставите на КЗД. Стенографите да отговарят на долупосочените изисквания: • Да са пълнолетни и дееспособни физически лица; • Да са с придобит І или ІІ клас, съгласно Наредба №9 за професионалната квалификация на стенографите и машинописците, който да удостоверят с документ за професионална стенографска квалификация; • Да не са лишени от право да упражняват професия или дейност – представят декларация в свободен текст; • Да имат най-малко 3 години опит в извършването на стенографски услуги. Стенографите трябва да осигурят в тридневен срок след датата на съответното заседание, като срокът тече от деня, следващ деня на проведеното заседание, изготвянето и представянето на Възложителя на дешифриран стенографски запис на хартиен и електронен носител. Участникът да е изпълнил през последните три години до датата на подаване на офертата минимум три услуги, сходни с предмета на настоящата поръчка. • Всеки от членовете на екипа, предложен от кандидата, следва да декларира, че ще бъде на разположение за целия период на изпълнение на обществената поръчка. За доказване на професионалния капацитет участникът представя: Списък на услугите, които са еднакви или сходни(стенографски услуги, включващи извършване на стенографски запис, включително дешифриране на запис и написване на стенограма с предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните три години, считано от крайната дата за подаване на офертите, или в зависимост от датата, на която участникът е учреден или е започнал дейността си, с посочени: предмет, начална и крайна дата на всеки договор; качество, в което е изпълняван договора (в качеството на изпълнител, участник в обединение или подизпълнител). Забележка: Под „изпълнени услуги“ се разбират такива които, независимо от датата на възлагането, са приключили в посочения период. Декларация - списък на правоспособни стенографи (по Приложение №6), която се се представя в оригинал с подпис и печат и трябва да бъде придружена с документи, удостоверяващи професионалната квалификация на лицата, които ще извършват услугата.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

05/10/2015 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Отварянето на офертите ще се извърши на 06.10.2015 г. от 10.00 ч. в сградата на Комисия за защита от дискриминация, находяща се на бул. "Драган Цанков" № 35, при условията на чл. 68, ал. 3 от ЗОП. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

05/10/2015