Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална агенция за приходите, бул.Княз Александър Дондуков 52, За: Валерия Додова, Република България 1000, София, Тел.: 02 98593291, E-mail: v.dodova@nra.bg

Място/места за контакт: ЦУ на НАП, дирекция Логистика

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.nap.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nap.bg/news?id=2696.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на поръчката е „Доставка и монтаж на оборудване за термопомпен агрегат за сграда на НАП, гр. Пловдив, ул. „Скопие“ №106“. Предметът на обществената поръчка се изразява в еднократна доставка и монтаж на оборудване за термопомпени агрегати, както следва: • Доставка и монтаж на 2 /два/ броя компресори за термопомпен агрегат, съвместими с модел EUWYB070AZ6Y CN700COM0757E на DAIKIN; • Доставка и монтаж на 3 /три/ броя компресори за термопомпен агрегат, съвместими с модел EUWYB070AZ6Y CN700COM0544E на DAIKIN; • Доставка и монтаж на 1 /един/ брой пластинчат топлообменник за термопомпен агрегат, съвместим с модел EUWYB070AZ6Y CN700EVP0644E на DAIKIN; • Доставка и монтаж на 2 /два/ броя циркулационни водни помпи за термопомпени агрегати, съвместими с модел EUWYB070AZ6Y и EUWYB070AZ6Y CN700 на DAIKIN, с дебит 68 m3/h; напор 20 m H2O и мощност 5,5 Kw; • Доставка и монтаж на 1 /един/ брой контролер с дисплей и термо защита за термопомпен агрегат, съвместим с модел EUWYB070AZ6Y CN700MOD0148E на DAIKIN; • Доставка и монтаж на 3 /три/ броя контролери с дисплей и термо защита за термопомпен агрегат, съвместим с модел EUWY30HDW на DAIKIN.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

42123300, 42511100, 42943700, 42967000

Описание:

Компресори за хладилно оборудване
Топлообменници
Отоплителни циркулационни помпи
Контролно устройство


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Максимално допустима стойност на поръчката: 58 333,33 лева /петдесет и осем хиляди триста тридесет и три лева и тридесет и три стотинки/ без ДДС, съответно 70 000,00 /седемдесет хиляди/ лева с ДДС. Предметът на обществената поръчка се изразява в еднократна доставка и монтаж на оборудване за термопомпени агрегати, както следва: • Доставка и монтаж на 2 /два/ броя компресори за термопомпен агрегат, съвместими с модел EUWYB070AZ6Y CN700COM0757E на DAIKIN; • Доставка и монтаж на 3 /три/ броя компресори за термопомпен агрегат, съвместими с модел EUWYB070AZ6Y CN700COM0544E на DAIKIN; • Доставка и монтаж на 1 /един/ брой пластинчат топлообменник за термопомпен агрегат, съвместим с модел EUWYB070AZ6Y CN700EVP0644E на DAIKIN; • Доставка и монтаж на 2 /два/ броя циркулационни водни помпи за термопомпени агрегати, съвместими с модел EUWYB070AZ6Y и EUWYB070AZ6Y CN700 на DAIKIN, с дебит 68 m3/h; напор 20 m H2O и мощност 5,5 Kw; • Доставка и монтаж на 1 /един/ брой контролер с дисплей и термо защита за термопомпен агрегат, съвместим с модел EUWYB070AZ6Y CN700MOD0148E на DAIKIN; • Доставка и монтаж на 3 /три/ броя контролери с дисплей и термо защита за термопомпен агрегат, съвместим с модел EUWY30HDW на DAIKIN. Срок за изпълнение на поръчката – 10 /десет/ дни от датата на подписване на договора.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

58333 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

сграда на НАП с адрес: гр. Пловдив, ул. „Скопие“ №106.

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

При изпълнение на поръчката, изпълнителят е длъжен: • да достави и монтира оригинално, ново и неупотребявано оборудване, придружено с гаранционни условия, което да отговаря на приложимите за него нормативни изисквания за безопасност, пожаробезопасност и в съответствие с изискванията на Закона за техническите изисквания към продуктите /ЗТИП/ и приложимите подзаконови нормативни актове; • при изпълнение на доставката, предлаганото оборудване да бъде придружено от сертификати за произход, декларация за съответствие, СЕ маркировка и техническа документация; • да осигури дванадесет месечен гаранционен срок на доставеното и монтирано оборудване, или този на производителя, ако е по-дълъг; • в случай, че се установят скрити недостатъци в доставеното и монтирано оборудване или такива, настъпили в следствие на извършения монтаж, за които изпълнителят е бил уведомен в рамките на гаранционния срок, той е длъжен да ги отстрани или да замени дефектиралите компоненти с нови, със същите или по-добри характеристики за своя сметка.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

28/09/2015 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Изисквания за участие: 1. Подаване на оферта в посочения от Възложителя срок. 2. Офертата трябва да съдържа следната информация: • данни за лицето, което прави предложението, включително Единен идентификационен код (ЕИК), съгласно чл.23 от Закона за Търговския регистър (когато оферентът е българско юридическо лице или едноличен търговец)/ данни за регистрацията, съгласно законодателството на държавата, в която оферентът е установен, в случай че е чуждестранно лице/ данни за документ за самоличност, когато оферентът е физическо лице; Заверено копие на договора за създаване на обединението и документ, подписан от лицата в обединението, в който задължително се посочва представляващият - когато участникът е обединение, което не е юридическо лице; координати за връзка (телефон, факс, адрес за кореспонденция, координатор за изпълнението); • декларация за съгласие с проекта на договор (съгласно приложения образец); • декларация по чл. 3, т. 8 и чл. 4 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим, свързаните с тях лица и техните действителни собственици (съгласно приложения образец); • декларация по чл. 6, ал. 2 от ЗМИП (съгласно приложения образец); • декларация по чл. 56, ал. 1, т. 6 от ЗОП, за липса на обстоятелства по чл. 55, ал. 7 и чл. 8, ал. 8, т. 2 от ЗОП (съгласно приложения образец). • техническо предложение за изпълнение на поръчката, съгласно изискванията на Възложителя (съгласно приложения образец); • ценово предложение (съгласно приложения образец); • срок на валидност на офертите. Всички изисквания към участниците са посочени в приложенията към публичната покана. Срок на валидност на офертата – 120 (сто и двадесет) дни от датата на изтичане срока за получаване на офертите. Срокът на валидност следва да е посочен в офертата. НАП предоставя достъп по електронен път до приложенията към поканата, съдържащи описание на предмета на поръчката, образец на техническо предложение и образец на документ "предлагана цена", изисквания към участниците и изисквания за изпълнение на поръчката", условия за подаване на оферта и сключване на договор, проект на договор и други, които могат да бъдат намерени на интернет адреса на възложителя: http://www.nap.bg, раздел "За НАП", "Профил на купувача". Отварянето на офертите е публично и ще се проведе на 15.09.2015г. от 14:00 часа в административната сграда на ЦУ на НАП, бул."Княз Ал.Дондуков" № 52. Съгласно чл.68 ал.3 от ЗОП на отварянето на офертите могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

28/09/2015