Версия за печат

BG-Русе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

община Русе, пл. Свобода № 6, За: Катя Павлова - директор на дирекция ЕР, тел. 082 881 767; Моника Петрова - мл. експерт дирекция ЕР, тел. 082 881 710, България 7000, Русе, Тел.: 082 881767, E-mail: mayor@ruse-bg.eu, Факс: 082 834413

Място/места за контакт: на същия адрес

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://ruse-bg.eu/index.php.

Адрес на профила на купувача: http://ruse-bg.eu/bg/zop/516/index.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Обект на поръчката: Обект на настоящата обществена поръчка е „услуга” по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 2 от ЗОП. Предмет на възлагане на настоящата поръчка е: „Избор на изпълнител за изготвяне на анализ „Разходи-ползи“ за кандидатстване с проектно предложение по Програма за трансгранично сътрудничество „Румъния - България 2014-2020г.”, по пет обособени позиции: Обособена позиция 1: „Избор на изпълнител за изготвяне на анализ „Разходи-ползи“ за кандидатстване с проектно предложение по Програма за трансгранично сътрудничество „Румъния - България 2014-2020г.” на проект „Реконструкция и експониране на емблематични културни обекти с висок туристически потенциал в Еврорегион Русе – Гюргево“ по Приоритетна ос 2; Обособена позиция 2: „Избор на изпълнител за изготвяне на анализ „Разходи-ползи“ за кандидатстване с проектно предложение по Програма за трансгранично сътрудничество „Румъния - България 2014-2020г.” на проект „Валоризация на общото местно и европейско нематериално културно наследство чрез интерактивен музей“ по Приоритетна ос 2; Обособена позиция 3 „Избор на изпълнител за изготвяне на анализ „Разходи-ползи“ за кандидатстване с проектно предложение по Програма за трансгранично сътрудничество „Румъния - България 2014-2020г.” на проект "Добре развита транспортна система в Еврорегион Русе-Гюргево за по-добра свързаност с трансевропейската транспортна мрежа TEN-T " по Приоритетна ос 1; Обособена позиция 4 „Избор на изпълнител за изготвяне на анализ „Разходи-ползи“ за кандидатстване с проектно предложение по Програма за трансгранично сътрудничество „Румъния - България 2014-2020г.” на проект "Развитие на поречието на река Дунав за по-добра свързаност на Еврорегион Русе-Гюргево с Паневропейски транспортен коридор №7" по Приоритетна ос 1; Обособена позиция 5 „Избор на изпълнител за изготвяне на анализ „Разходи-ползи“ за кандидатстване с проектно предложение по Програма за трансгранично сътрудничество „Румъния - България 2014-2020г.” на проект "Създаване на общ център и база данни за управление на риска и територията по река Дунав " по Приоритетна ос 3; Всеки участник е длъжен да подаде оферта за всички обособени позиции.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66171000, 71241000

Описание:

Финансови консултантски услуги
Проучване за осъществимост, консултантски услуги, анализ


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозна стойност за изпълнение на предмета на публичната покана е 65 900 лв. (шестдесет и пет хиляди и деветстотин) без ДДС. Стойността по обособени позиции е както следва: По Обособена позиция 1 – 13 180 лв. (тринадесет хиляди сто и осемдесет) без ДДС; По Обособена позиция 2 - 13 180 лв. (тринадесет хиляди сто и осемдесет) без ДДС; По Обособена позиция 3 - 13 180 лв. (тринадесет хиляди сто и осемдесет) без ДДС; По Обособена позиция 4 - 13 180 лв. (тринадесет хиляди сто и осемдесет) без ДДС; По Обособена позиция 5 - 13 180 лв. (тринадесет хиляди сто и осемдесет) без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65900 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Русе

NUTS:

BG323

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Възложителят поставя следните изисквания за технически възможности и квалификация на участниците: 1.Участникът да има изпълнени поне 2 (две) услуги, сходни с предмета на поръчката, изпълнени през последните три години, считано от дата на подаване на офертата. Сходни с предмета на поръчката са услуги за разработване на финансови анализи и/или проучвания и/или разработване икономически анализи и/проучвания, и/или финансови и/или икономически оценки и/или стратегии. 2. Участникът следва да има екип от експерти със следната квалификация: - 2 бр. експерти с образователно – квалификационна степен „магистър“ от област на висше образование - Социални, стопански, икономически и/или правни науки, съгласно ПМС № 125/2002 г. за утвърждаване Класификатор на областите на висше образование и професионалните направления, професионално направление – „Икономика“ или еквивалентно, с общ професионален опит минимум 5 г. и специфичен опит от разработването на поне 2 бр. финансови анализи и/или проучвания и/или разработване икономически анализи и/проучвания, и/или финансови и/или икономически оценки и/или стратегии. NB: Изпълнените услуги и екипът от експерти може да бъде еднакъв за всички обособени позиции. Цялата документация се предоставя безплатно и е публикувана на интернет - страницата на Възложителя. В посочения от Възложителя срок, Участникът следва да представи оферта. Същата се представя в запечатан непрозрачен плик от участника или от упълномощен от него представител - лично или по поща с препоръчано писмо с обратна разписка - до крайния срок за получаване на офертите. В общия плик с офертата се поставят запечатани пликове с офертите по обособени позиции. Върху плика участникът посочва предмета на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Офертите се подават на адрес: – гр. Русе, пл. Свобода № 6, Информационен център, гише "Обществени поръчки".

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Оценката ще бъде извършване при посочените показатели и съответните им относителни тежести и съгласно комплексна оценка по следната формула: КОФ = 0,7 х Т + 0, 3 х Ц, където: Показател Т – Техническа оценка = Т1 + Т2 с тежест 70 %; Показател – Ц – Финансова оценка с тежест 30 %.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

18/09/2015 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта следва да съдържа: Списък на всички документи, съдържащи се в офертата, подписан и подпечатан от участника /представляващия; Представяне на участника - по образец - Образец, включващо: посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен, както и адрес, включително и електронен, за кореспонденция при провеждане на процедурата; Договор или споразумение за учредяване на обединението (копие), когато участникът е обединение, което не е юридическо лице; В случай, че в договора не е посочено лицето, което представлява участниците в обединението – следва да се представи документ, подписан от лицата в обединението в който се посочва представляващият. Декларация - списък на услугите, изпълнени през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършената услуга по смисъла на чл. 51, ал. 4 от ЗОП. Декларация – списък на експертите с посочване на образованието, професионалната квалификация и професионалния опит на експертите, придружена с декларация за разположение на експерт. Декларация по образец за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т.1 и ал. 5 от ЗОП. Декларация за приемане условията в проекта на договора по образец. Техническо предложение – по образец; Ценово предложение – по образец; Отварянето на постъпилите оферти е публично на основание чл. 101 г., ал. 3 от ЗОП и ще се състои на 18.09.2015 г. в 14:00 ч., ет. 1, ст.136, Община Русе, пл. Свобода 6.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

18/09/2015