Версия за печат

BG-Разград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Областна администрация Разград, Бул.Бели Лом 37А, За: Иван Радушев - директор на дирекция АПОФУС, Република България 7200, Разград, Тел.: 003 59895518104, E-mail: rz.oblast@rz-government.org, Факс: 003 5984662114

Място/места за контакт: дирекция АПОФУС, етаж 8, стая 808

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.rz.government.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.rz.government.bg/bg/248-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%BE-%D0%B7%D0%BE%D0%BF.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет „Абонаментно сервизно обслужване, профилактика и ремонт на сървърна, компютърна и мрежова техника и периферни устройства на Областна администрация Разград; поддръжка на комуникационна техника; поддръжка и актуализиране на интернет и интранет страница на администрацията” Кратко описание: поръчката включва абонаментно сервизно обслужване, профилактика и ремонт на сървърна, компютърна и мрежова техника и периферни устройства на Областна администрация Разград; поддръжка на комуникационна техника; поддръжка и актуализиране на интернет и интранет страница на администрацията.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50320000, 50323000, 50324100, 50324000, 72000000

Описание:

Услуги по ремонт и поддържане на персонални компютри
Услуги по поддържане и ремонт на периферни компютърни устройства
Услуги по поддържане на компютърни системи
Услуги по оказване на техническа помощ, свързана с персонални компютри
ИТ услуги: консултации, разработване на софтуер, Интернет и поддръжка


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

В обхвата на настоящата обществена поръчка е осъществяването на абонаментно сервизно обслужване, профилактика и ремонт на сървърна, компютърна и мрежова техника и периферни устройства на Областна администрация Разград; поддръжка на комуникационна техника; поддръжка и актуализиране на интернет и интранет страница на администрацията за период от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписването на договора за изпълнение на услугата. Количеството и обемът на услугата са посочени в Том III „Указания за участие в обществената поръчка”, Раздел I „Описание на предмета на поръчката и техническо задание /спецификация/ от документацията за участие в процедурата и в приложение 1 към образец 9 Проект на договора „Списък на сървърна, компютърна и мрежова техника и периферни устройства на Областна администрация Разград”.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

8400 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Основно място за изпълнение на услугата Областна администрация Разград, находяща се на адрес: Бул. "Бели Лом" № 37А или сервизната база/сервизните бази на изпълнителя

NUTS:

BG324

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изискванията за изпълнение на услугата, предмет на поръчката, са подробно описани в Том III Указания за участие в обществената поръчка, представляващи неразделна част от настоящата покана.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

14/09/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

На участниците е осигурен пълен достъп по електронен път до документите, свързани с поръчката на интернет страницата на Областна администрация Разград http://www.rz.government.bg/, в раздел „Профил на купувача”. Офертата трябва да бъде оформена по одобрения образец към публична покана с изискуемите приложения към нея. Офертите трябва да отговарят на изискванията на Том II „Изисквания към офертите” от документацията, Раздел III „Съдържание на офертата” от Том III „Указания за участие в обществената поръчка” (представляващи неразделна част от настоящата публична покана) и обявените от възложителя условия. Участниците следва да отговарят на посочените минимални изисквания на Раздел II “Минимални изисквания”, Том III от документацията. Офертата с приложенията към нея се представя в запечатан, непрозрачен и с ненарушена цялост плик, с надпис „Оферта за участие в обществена поръчка с предмет „Абонаментно сервизно обслужване, профилактика и ремонт на сървърна, компютърна и мрежова техника и периферни устройства на Областна администрация Разград; поддръжка на комуникационна техника; поддръжка и актуализиране на интернет и интранет страница на администрацията” и с надпис „Да не се отваря преди разглеждане от комисията за оценяване и класиране”. Върху плика участникът вписва името си, адрес за кореспонденция, лице за контакт, телефон, по възможност факс и електронен адрес. Офертата се подава от участника или от упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка. Офертите се подават на адреса на Възложителя – гр. Разград, Област Разград, бул.”Бели Лом” № 37А, етаж 8, стая 811А “Едно гише”, в срока, определен в настоящата публична покана. При приемане на офертата върху плика се отбелязват поредния номер, датата и часът на получаването и посочените данни се записват във входящ регистър, за което на приносителя се издава документ. Възложителят не приема за участие в настоящата обществена поръчка и връща незабавно на участниците офертите, които са представени след изтичане на крайния срок за получаване или в незапечатан, или скъсан плик. Тези обстоятелства се отбелязват във входящия регистър. Срокът на валидност на офертите е 90 календарни дни от крайния срок за получаване на оферти. Следва да се има предвид, че срокът на валидност на офертите е времето, през което участниците са обвързани с условията на представените от тях оферти. Офертите ще се разглeждат на 15.09.2015 г от 10.00 часа в зала 712 на "Областна администрация Разград" на адрес гр. Разград, Бул. "Бели Лом" № 37А.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

14/09/2015