Версия за печат

BG-Русе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Русе, пл. Свобода, 6, За: Сашо Щерев - началник отдел Образование, тел.: 082 506 500; Камен Христов - главен експерт, отдел Обществени поръчки, тел.: 082 881 710, България 7000, Русе, Тел.: 082 506500, E-mail: mayor@ruse-bg.eu, Факс: 082 834413

Място/места за контакт: Община Русе, отдел Образование

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.ruse-bg.eu.

Адрес на профила на купувача: https://www.ruse-bg.eu/bg/zop/516/index.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Превоз на ученици от закритите училища - с. Мечка и с. Пиргово, подлежащи на задължителнo обучение през учебната 2015-2016 година до ОУ "Ангел Кънчев - гр. Русе и обратно по приложеното разписание".

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

60000000

Описание:

Транспортни услуги (с изключение на извозването на отпадъци)


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Ориентировъчен обем на поръчката - съгласно изготвената спецификация на маршрута /18 700 км/. Ориентировъчната прогнозна стойност на поръчката е 27 826, 00 лв. с ДДС. Начин на образуване на предлаганата цена: 1. Изплащането е на основание Наредба № 2 на МФ за условията и реда за предоставяне на средства за компенсиране на намалените приходи от прилагането на цени за пътуване по автомобилния транспорт, предвидени в нормативни актове за определени категории пътници. 2. В цената се включват всички разходи за извършения превоз. 3. Критерии за оценка на предложението - Предложена цена на километър и обща за обема на поръчката с вкл. ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

27826 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Русе

NUTS:

BG323

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Технически условия за изпълнение на поръчката: 1. Превозното средство, с което ще се извършва услугата, следва да разполага с не по-малко от 33 седящи места и да бъде в добро техническo състояние. 2. Превозното средство да бъде с изправна ОВ инсталация. 3. Превозът на учениците да се извършва в почистен и добре проветрен автобус при спазване всички санитарни и хигиенни изисквания. 4. Автобусът да бъде оборудван с устройство за ограничаване на скоростта. 5. Във връзка с опазването на околната среда е необходимо превозното средство да притежава Евросерификат - най-малко EURO 3. 6. Да се спазват изискванията на Регламент (ЕИО) номер 3821/85 относно контролните уреди за регистиране на данните за движението при автомобилен транспорт. 7. Превозвачът да бъде лицензиран и да бъдат изпълнени всички изисквания за обществен превоз на пътници, съгласно Закона за автомобилните превози, Наредба № 33 на МТС и Наредба приета с ПМС 163 от 29.03.2015 г., обн. ДВ бр.51, от 07.07.2015 г. Квалификационни изисквания към кандидатите: 1. Превозвачът да е лицензиран за превоз на пътници. 2. Минималната възраст на водача, осъществяващ превоза на учениците трябва да бъде над 21 години съгласно чл. 87, ал. 1 от Закона за автомобилните превози. 3.Минимален професионален опит на водача на съответната позиция - 3 години. Изисквания за качество: 1. Да се спазват стриктно утвърдените разписания. 2. Да се извършват точно определените курсове. 3. Да се спазват нормативните санитарно-хигиенни изисквания. 4. Да се поддържат екологичните и техническите качества на автобуса за целия срок на договора. 5. При възникване на технически или друг проблем да се подсигури резервно превозно средство за извършване на транспортната услуга.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

15/09/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи, свързани с поръчката могат да бъдат получени на посочения адрес на възложителя, както и друго: 1. Срок за изпълнение - 15.06.2016 г. 2. Начин на плащане - ежемесечно, срещу представяне на справка за изминати километри за предходен месец. Минимално съдържание на офертата: 1. Списък на приложените документи; 2. Данни за лицето, което прави предложението - посочване на ЕИК, управляващо лице, координати за връзка, телефон, факс, адрес; 3. Образец на оферта, публикуван на интернет адреса на Възложителя; 4. Техническо предложение за изпълнение обекта на обществената поръчка, публикувано на интернет адреса на Възложителя; 5. Ценово предложение /ценовото предложение на участника не трябва да надхвърля прогнозната стойност с ДДС, посочена в настоящата покана; 6.Възможности на участниците, съгласно изискванията за изпълнение на поръчката; Офертата се депозира на гише "Търговия и транспорт" в “Център за информационно и административно обслужване”, в сградата на Община Русе на адрес град Русе, пл.Свобода № 6. Образците към настоящата покана са на разположение на участниците на адреса на Профила на купувача. Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен плик, върху, който се посочва: наименованието на участника, адрес за кореспонденция, телефон, факс, е-mail и описание на поръчката по раздел ІІ от настоящата публична покана. Офертата и всички документи, които са част от нея, следва да бъдат представени в оригинал или да са заверени, когато са ксерокопия, с гриф „вярно с оригинала”, печат и подпис на лицето, представляващо участника. Документите и данните в офертата се подписват само от лица с представителни функции, назовани в регистрацията или удостоверението за актуално състояние и/или упълномощени за това лица, за което следва да се приложи нотариално заверено пълномощно за изпълнение на такива функции. Отварянето и класирането на офертите ще се проведе на публично заседание на 16.09.2015 г. в 11:00 часа в сградата на Община Русе с адрес пл. Свобода 6, ет.1, ст.136.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

15/09/2015