Версия за печат

BG-Трън

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Югозападно държавно предприятие ДП, Териториално поделение Държавно горско стопанство - Трън, ул. Яким Тошков № 10, За: Румен Раенков, Република България 2460, Трън, Тел.: 07731 2136, E-mail: dgs_tran@abv.bg, Факс: 07731 3041

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.dgstran.wordpress.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.uzdp.bg/bg/orders_new/order/3/; https://dgstran.wordpress.com/2015/09/03/09-01-19/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Избор на кредитна институция за извършване на комплексно банково обслужване и други финансови услуги за нуждите на Териториално поделение „Държавно горско стопанство - Трън”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66110000

Описание:

Услуги в областта на банковото дело


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Предметът на обществената поръчка включва следните финансови услуги: • Откриване и закриване на разплащателни, депозитни и специални сметки в лева и валута; • Извършване на разплащания от наличности по сметките на Възложителя; • Интернет банкиране (активно и пасивно); • Превеждане на заплати на служителите и работниците на Възложителя по разплащателни сметки; • Предоставяне на обобщена информация за състоянието на сметките, салда и обороти по тях; Горепосочените финансови услуги са неизчерпателно изброени. Изпълнителят може да предоставя и други финансови услуги, непосочени в ценовото предложение към офертата, като за тях Възложителя дължи възнаграждение в съответствие с действащите тарифи за условията, лихвите, таксите и комисионните на Изпълнителя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Банкови клонове или офиси на територията на градовете Трън или Перник

NUTS:

BG414

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Да не са свързани лица по смисъла на Закона за обществените поръчки с директора на Югозападно държавно предприятие, с директора на Териториално поделение “Държавно горско стопанство – Трън” и служители на ръководна длъжност в тези организации. 2. Да не са сключили договор с лице по чл. 21 или 22 от Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси. 3. Да не са осъдени с влязла в сила присъда, освен ако са реабилитиран, за: а) престъпление против финансовата, данъчната или осигурителната система, включително изпиране на пари, по чл. 253 - 260 от Наказателния кодекс; б) подкуп по чл. 301 - 307 от Наказателния кодекс; в) участие в организирана престъпна група по чл. 321 и 321а от Наказателния кодекс; г) престъпление против собствеността по чл. 194 - 217 от Наказателния кодекс; д) престъпление против стопанството по чл. 219 - 252 от Наказателния кодекс; 4. Да имат разрешение/лиценз за извършване на банкова дейност; 5. Да притежават платформа за интернет банкиране; 6. Да притежават банков клон или офис, находящ се в гр. Трън или гр. Перник. При сключването на договор, определеният за изпълнител, представя документ, издаден от компетентен държавен орган, за отсъствие на обстоятелствата по т. 3. и декларация за отсъствие на обстоятелствата по т. 1. и 2. за всяко едно от лицата по чл. 47, ал. 4 от ЗОП. Документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по т. 3. не се представят, когато законодателството на държавата, в която участникът е установен, предвижда включването на някое от тези обстоятелства в публичен регистър или предоставянето им служебно на възложителя.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Показатели по неколичествени критерии, с обща относителна тежест в крайната комплексна оценка - 40 на сто: 1.1. Надеждност на платформа за интернет банкиране, К1 - с максимална тежест – 10 точки. 1.2. Срок за обслужване на плащанията, К2 - с максимална тежест - 10 точки. 1.3. Развитие на клонова мрежа, К3 - с максимална тежест - 10 точки. 1.4. Възможност за импорт в платформата за интернет банкиране на платежни нареждания, генерирани от счетоводна програма във вид на файлове с разширение „txt”, К4 - с максимална тежест - 10 точки. 2. Показатели по количествени критерии, с обща относителна тежест в крайната комплексна оценка - 60 на сто: 2.1. Такси за банково обслужване в лева, К5 - с максимална тежест - 45 точки 2.2.Годишни номинални лихвени проценти по разплащателни сметки в BGN за суми до 500000 BGN, К6 - с максимална тежест - 10 точки. 2.3. Лихвени проценти по депозитни сметки в BGN за суми от 5000 до 50000 BGN за срок от 1, 3, 6 и 12 месеца, К7 - с максимална тежест - 3 точки. 2.4. Лихвени проценти по депозитни сметки в BGN за суми от 50000 до 150000 BGN за срок от 1, 3, 6 и 12 месеца, К8 - с максимална тежест - 2 точки.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

15/09/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Документация за участие може да бъде изтеглена от интернет-страницата на Възложителя. Обществената поръчка се финансира със средства от стопанската дейност на Възложителя. Офертите се отварят на 16.09.2015 год. в 11.00 часа в административната сграда на Териториално поделение “Държавно горско стопанство – Трън”, на адрес: гр. Трън, ул. Яким Тошков № 10. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица. Срок на валидност на офертата: 90 (деветдесет) дни от крайния срок за представяне на оферти.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

15/09/2015