Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Специализирани болници за рехабилитация - Национален комплекс ЕАД, бул. Васил Левски № 54, За: Роман Райчев, Република България 1142, София, Тел.: 02 9885905, E-mail: sbrnk@rehabilitation.bg, Факс: 02 9876121

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://nkrehabilitation.bg.

Адрес на профила на купувача: http://nkrehabilitation.bg/profil-na-kupuvacha/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на работно облекло за нуждите на „СБР-НК“ ЕАД

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

18110000

Описание:

Работно облекло


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

До 66 000 лева без включен ДДС на годишна база съгласно заявени количества от Възложителя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Република България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Обществената поръчка е запазена за участие само на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания. В случай че в обществената поръчка участва едно или повече специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания, който/които е/са вписан/вписани в регистъра на специализираните предприятия и кооперации на хора с увреждания, поддържан от Агенцията за хората с увреждания или в еквивалентен регистър на държава - членка на Европейския съюз и/или техни обединения, и офертите на това/тези лице/лица отговаря/т на изискванията на възложителя, офертите на останалите участници не се разглеждат и оценяват. Когато участник е посочил, че ще ползва подизпълнители, изискването за вписване в регистъра на специализираните предприятия и кооперации на хора с увреждания, поддържан от Агенцията за хората с увреждания или в еквивалентен регистър се прилага и за посочените подизпълнители. Изисквания към участника: 1. Да представи оферта за всеки от артикулите от редовете на Техническите спецификации. Оферта на участник, който не е оферирал всички артикули от редовете на Техническите спецификации, няма да бъде допусната до оценяване и класиране. 2. Да има внедрена система за управление на качеството от серията ISO 9001 или еквивалентна с обхват еднакъв или сходен с предмета на поръчката. 3. Да е оторизиран от производителя или негов представител. 4. Да представи към техническото си предложение мостри на артикули с номера 1 и 2 от Техническите спецификации в един произволно избран от участника размер при точно спазване на изискванията на техническите спецификации. Изисквания към артикулите - предмет на поръчката: 1. Платовете, които ще бъдат използвани за изработката на артикулите, посочени в жълто в Техническите спецификации, трябва да са изпитани от Акредитирана изпитвателна лаборатория по текстил и багрила съгласно БДС EN ISO/IEC 17025 от ИА „БСА“ или еквивалент с дата на изпитването не по-ранна от 01.01.2015 г. Срок за изпълнение на поръчката: 3 (три) работни дни от датата на заявката. Срок на валидност на офертата: не по-малко от 120 (сто и двадесет) календарни дни от крайния срок за подаване на оферти. Условия на плащане: Заплащането се извършва в срок до 10 (десет) дни от датата на подписване на приемо-предавателен протокол и издаване на оригинална данъчна фактура от страна на изпълнителя. Ценовите предложения следва да включват стойността на артикулите франко склад, осигурен от участника.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

12/09/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Цялата документация е налична в Профила на купувача на възложителя - http://nkrehabilitation.bg/profil-na-kupuvacha/. Източник на финансиране: собствени средства на възложителя. Всяка оферта трябва да съдържа минимум: 1. Данни за лицето (по образец). 2. Техническо предложение (по образец) с приложена към него Сравнителна таблица за съответствие (по образец). Към техническото предложение следва да се представят и следните документи: 2.1. Протокол за изпитване на платовете, които ще се използват за изработката на артикулите, посочени в жълто в Техническите спецификации, издаден от Акредитирана изпитвателна лаборатория по текстил и багрила съгласно БДС EN ISO/IEC 17025 от ИА „БСА“ или еквивалент с дата на изпитването не по-ранна от 01.01.2015 г. (оригинал или нотариално заверено копие). 2.2. Mостри на артикули с номера 1 и 2 от Техническите спецификации в един произволно избран от участника размер при точно спазване на изискванията на техническата спецификация. 2.3. Оторизационен документ (оригинал или нотариално заверено копие). 3. Ценово предложение (по образец). 4. Декларация за липса на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 и ал. 5 от ЗОП (по образец). 5. Декларация за липса на свързаност с друг участник в съответствие с чл. 55, ал. 7 от ЗОП, както и за липса на обстоятелство по чл. 8, ал. 8, т. 2 от ЗОП (по образец). 6. Декларация за видовете работи от предмета на поръчката, които ще бъдат предложени на подизпълнители и съответстващият на тези работи дял в проценти от стойността на обществената поръчка и предвидените подизпълнители (по образец). 7. Сертификат за внедрена система за управление на качество от серията ISO 9001 или еквивалентен с обхват еднакъв или сходен с предмета на поръчката (оригинал или заверено от участника копие). 8. Списък на документите и информацията, съдържащи се в офертата, подписан от участника. 9. Пълномощно в полза на лицето, подписало офертата, в случай че офертата не е подписана от законен представител. Място за получаване на офертите: гр. София, бул. Васил Левски № 54. Отварянето на офертите ще се проведе на 14.09.2015 г. от 16:00 часа, в гр. София, бул. Васил Левски № 54, ет. 3.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

12/09/2015