Версия за печат

BG-Сунгурларе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Средно общообразователно училище „Христо Ботев”, ул. Георги Димитров 21, За: Радостина Атанасова Кръстева, Република България 8470, Сунгурларе, Тел.: 05571 5070, E-mail: sou_sungurlare@abv.bg, Факс: 05571 5062

Място/места за контакт: гр. Сунгурларе, ул. Георги Димитров 21

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sousungurlare.com.

Адрес на профила на купувача: www.sousungurlare.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на закуска/плод на учениците от ПГ и І-ІV клас в СОУ "Христо Ботев " - град Сунгурларе през учебната 2015/2016 г.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

55524000

Описание:

Приготвяне и доставяне на храна за ученически столове и бюфети


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Сутрешна закуска за учениците от ПГ и І-ІV клас – прогнозен брой ученици 310 на ден, прогнозен брой дни – 160.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

21000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

СОУ "Христо Ботев" - град Сунгурларе - начален курс

NUTS:

BG341

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Закуските да отговарят на наредба № 37/ 21.07.2009 г. за здравословно хранене на учениците. Доставчикът да е участник в схема "Училищен плод" към ДФ "Земеделие". 2. Списък на приложените документи. 3. Ценова оферта. 4. Административни сведения. 5. ЕИК. 6. Документи за регистрация по ДДС или декларация за липса на такава. 7. Санитарно разрешение за търговия с хранителни продукти. 8. Препоръки.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Показатели на оценка и тяхната тежест. 1. Предложена цена – 70 т. 2. Разнообразие на менюто – 20 т. 3. Време за реакция след рекламация – 10 т. Крайната комплексна оценка се формира като сбор от резултатите по оценяване на офертата по трите показателя – резултат от предложена цена + резултат от разнообразие на менюто + резултат от реакция след рекламация = Краен резултат.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/09/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Публичната покана и документацията във връзка с процедурата са публикувани на интернет адреса http://sousungurlare.com/ на профила на купувача. В документацията за участие са посочени необходимите документи, които участниците следва да представят за доказване на обстоятелствата, че отговарят на изискванията на възложителя за изпълнение на поръчката. Офертите се подават на посочените по-горе адрес в канцеларията на СОУ „Христо Ботев”, гр. Сунгурларе.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/09/2015