Версия за печат

BG-Сунгурларе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Средно общообразователно училище „Христо Ботев”, ул. Георги Димитров 21, За: Радостина Атанасова Кръстева, Република България 8470, Сунгурларе, Тел.: 05571 5070, E-mail: sou_sungurlare@abv.bg, Факс: 05571 5062

Място/места за контакт: гр. Сунгурларе, ул. Георги Димитров 21

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sousungurlare.com.

Адрес на профила на купувача: www.sousungurlare.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„ПРИГОТВЯНЕ И ДОСТАВКА НА ГОТОВА ХРАНА ЗА ОБЯД ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ І ДО VІІІ КЛАС НА СОУ „ХРИСТО БОТЕВ”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

55524000

Описание:

Приготвяне и доставяне на храна за ученически столове и бюфети


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Обяд за учениците от І-VІІІ клас – прогнозен брой ученици 245 на ден, прогнозен брой дни – 160

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65260 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

СОУ "Христо Ботев" - град Сунгурларе, ул. „Георги Димитров”№21

NUTS:

BG341

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

- Списък на документите, съдържащи се в офертата в съответствие с образеца от настоящата документация, подписан и подпечатан от представляващия участника /Приложение № 1/. - Административни сведения – в съответствие с образеца от настоящата документация, подписан и подпечатан от представляващия участника /Приложение № 2/. - Техническо предложение за изпълнение на поръчката – Приложение № 3. - Списък на наличните собствени или наети обекти за производство и търговия с храни -/Приложение № 4/, придружен от заверени от участника копия на удостоверения за регистрация на хранителен обект, издадени от ОДБХ, съгласно чл. 12 от Закона за храните. Във връзка с § 2 от ПЗР на ЗБАБХ, се приемат и удостоверения от РИОКОЗ/РЗИ, издадени до влизането в сила на ЗБАБХ (25.01.2011 г.), за срока, за който са издадени. - Списък на основните договори за доставка, сходни с предмета на настоящата поръчка, изпълнени през последните 3 години – Приложение № 5 ; Участникът следва да е изпълнил, договори, за които представя препоръки за добро изпълнение, сходни с предмета на поръчката за предходните 3 години в размер на 50 хил лева. - Копие на документ за собственост, наем или ползване на обектите по т. 3. Критерии за допустимост: Участникът да разполага минимум с 1 бр. обекти за производство и търговия с храни, регистрирани в ОДБХ, респективно в РИОКОЗ / РЗИ, съгласно чл. 12 от Закона за храните,във връзка с § 2 от ПЗР на ЗБАБХ. - Декларация за техническите лица и въведена система за безопасност на храните - Приложение № 10. - Списък на транспортните средства, с които участникът разполага за изпълнение на поръчката, които са регистрирани в ОДБХ - /Приложение № 11/. - Заверени от участника копия на удостоверения за регистрация на транспортните средства по т. 6, издадени от ОДБХ. Във връзка с § 2 от ПЗР на Закона за българската агенция по безопасност на храните, се приемат и удостоверения от РИОКОЗ / РЗИ, издадени до влизането в сила на ЗБАБХ (25.01.2011 г.), за срока, за който са издадени. - Копия на свидетелство за регистрация на транспортните средства по т. 6 в КАТ - и договори за наем, ако тези МПС не са собствени на участника. Критерии за допустимост: Участникът да разполага минимум с 1 бр. МПС за изпълнение на поръчката, което да е регистрирано в ОДБХ, респективно в РИОКОЗ/РЗИ, във връзка с § 2 от ПЗР на ЗБАБХ. - Декларация за запознаване с условията на поръчката. (Приложение № 8). - „Предлагана цена” (ценовата оферта) се подготвя по образец (Приложение № 6). - Пълномощно на лицето, подписващо офертата (когато не е подписана от представляващия участника по закон). - Декларации за липса на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП. (Приложение № 7). - Проект на договор (Приложение № 9). - Примерно меню за съответната позиция. Когато се представя копие на някои от документите, то трябва да е заверено с подпис и печат ”вярно с оригинала”.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Показатели на оценка и тяхната тежест. 1. Предложена цена – 70 т. 2. Разнообразие на менюто – 20 т. 3. Време за реакция след рекламация – 10 т. Крайната комплексна оценка се формира като сбор от резултатите по оценяване на офертата по трите показателя – резултат от предложена цена + резултат от разнообразие на менюто + резултат от реакция след рекламация = Краен резултат.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/09/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Публичната покана и документацията във връзка с процедурата са публикувани на интернет адреса http://sousungurlare.com/ на профила на купувача. В документацията за участие са посочени необходимите документи, които участниците следва да представят за доказване на обстоятелствата, че отговарят на изискванията на възложителя за изпълнение на поръчката. Офертите се подават на посочените по-горе адрес в канцеларията на СОУ „Христо Ботев”, гр. Сунгурларе.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/09/2015