Версия за печат

BG-гр. Враца

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Районна здравноосигурителна каса (РЗОК)- Враца, ул. Иваница Данчов № 2, За: Светозар Евстатиев Симеонов, Република България 3000, гр. Враца, Тел.: 092 686110, E-mail: pomp@vrc.nhif.bg, Факс: 092 686111

Място/места за контакт: гр. Враца, ул. Иваница Данчов № 2

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.nhif.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nhif.bg/web/guest/468.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Извършване на профилактични офталмологични прегледи на служителите в РЗОК-Враца

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

85121281

Описание:

Офталмологични услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Общата численост на служителите на РЗОК-Враца, на които ще бъдат извършени профилактични офталмологични прегледи е до 60 (шестдесет) души като възложителят изготвя и представя на изпълнителя поименен списък на подлежащите на преглед лица. Във всички случаи общата цена на договора не може да надхвърля сумата от 780 лв. с включен ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

780 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Офталмологичен кабинет на територията на гр. Враца

NUTS:

BG313

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Извършване на офталмологичен профилактичен преглед на всички служители на РЗОК- Враца, които работят с видеодисплеи, оценка състоянието на зрението и издаване на документ с медицинско предписание от специалист по очни болести, в случай, че е необходима корекция на зрението на даден служител на РЗОК- Враца. Услугата ще се извършва от лекар специалист с придобита специалност "очни болести" в кабинет по очни болести на Изпълнителя на територията на гр. Враца, чието оборудване да позволява извършването на прегледа, включително издаване на необходимите медицински документи. Прегледите ще се извършват по график, съвместно изготвен и съгласуван от Възложителя и Изпълнителя след сключване на договора.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

03/09/2015 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1. Участниците подават оферта за пълния обем на поръчката и не може да оферират само за част от нея. 2. Офертите се представят всеки работен ден от 09:00 ч. до 17:30 ч. до обявения срок в деловодството на РЗОК-Враца на адрес: гр. Враца, ПК 3000, ул. "Иваница Данчов" № 2, лично, чрез куриер или по пощата с известие за доставяне. 3. Неразделна част от настоящата публична покана са утвърдените от Възложителя Технически изисквания и указания за офериране, Приложения №№ 1,2,3,4,5 и 6, които са на разположение на оферентите на посочения в раздел първи на поканата интернет адрес в профила на купувача. 4. Отварянето на офертите ще се извърши при условията на чл. 101г, ал. 3 от ЗОП на 07.09.2015 г. от 14:30 ч. в сградата на РЗОК-Враца, гр. Враца, ул. "Иваница Данчов" № 2, ет. 2, заседателна зала.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

03/09/2015