Версия за печат

BG-Русе

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Русе, пл. Свобода 6, За: Александър Стоманчев - гл. инспектор отдел ТИИК, тел. 082 506615; Камен Христов - главен експерт, отдел ОП, тел.: 082 881 710, България 7000, Русе, Тел.: 082 506615, E-mail: mayor@ruse-bg.eu, Факс: 082 506615

Място/места за контакт: Община Русе, отдел ТИИК

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.ruse-bg.eu.

Адрес на профила на купувача: http://ruse-bg.eu/bg/zop/516/index.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Изграждане на осветление на територията на гр. Русе в следните етапи (подобекти): 1. осветление около бл.14, бл.16 и бл.17 в жк“Дружба-3“ ; 2. осветление около бл.МНО-4, бл.МНО-5 и бл.МНО-6 в жк“Дружба-3“; 3. осветление около бл.“Волани“ и бл.56 в жк“Дружба-3“; 4. районно осветление около бл.“Гларус“ в жк“Изток“; 5. районно осветление около бл.305 и бл.401 в жк“Чародейка Г – Север“; 6. районно осветление около бл.206, бл.207 и бл.208 в жк“Чародейка Г – Север“; 7. районно осветление около бл.“Червен“ в жк“Възраждане“; 8. районно осветление в междублоковите пространства между ул.“Студентска“ и ул.“Неофит Рилски“; 9. районно осветление по ул.“Янтра“ в жк“Възраждане“ – от ул.“Плиска“ до ул.“Доростол“; 10. районно осветление между ул.“Ат.Буров“, бул.“Скобелев“ и ул.“Пенчо Славейков“.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

31527200, 34993000

Описание:

Външно осветление
Обществено осветление


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Обемът на поръчката е съгласно количествените сметки за всеки подобект, публикувани на профила на купувача. Посочените прогнозни стойности за подобектите, както и общата са с включен ДДС. - осветление около бл.14, бл.16 и бл.17 в жк“Дружба-3“ - 19900лв.; - осветление около бл.МНО-4, бл.МНО-5 и бл.МНО-6 в жк“Дружба-3“ - 23500лв.; - осветление около бл.“Волани“ и бл.56 в жк“Дружба-3“ - 14800лв.; - районно осветление около бл.“Гларус“ в жк“Изток“ - 18200лв.; - районно осветление около бл.305 и бл.401 в жк“Чародейка Г – Север“ - 9600лв.; - районно осветление около бл.206, бл.207 и бл.208 в жк“Чародейка Г – Север“ - 18200лв. - районно осветление около бл.“Червен“ в жк“Възраждане“ - 18200лв.; - районно осветление в междублоковите пространства между ул.“Студентска“ и ул.“Неофит Рилски“ - 47500лв.; - районно осветление по ул.“Янтра“ в жк“Възраждане“ – от ул.“Плиска“ до ул.“Доростол“ - 9600лв.; - районно осветление между ул.“Ат.Буров“, бул.“Скобелев“ и ул.“Пенчо Славейков“ - 9600лв. Начин на образуване на предлаганата цена - За всеки подобект да се представи самостоятелна количествено - стойностна сметка за изпълнение на СМР. Предлаганата цена за всеки подобект да е образувана съгласно количествената сметка на възложителя и да е придружена с анализи на видовете дейности. Офертата да включва цена за всеки подобект с ДДС и обща цена с ДДС за изпълнение на всички обекти.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

189100 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Русе

NUTS:

BG323

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Технически условия за изпълнение на поръчката - Осветлението да се изпълни с паркови стълбчета с височина 3,5 м над терена. Да се изградят кабелни захранващи мрежи за осветление. Да се извърши цифрово заснемане на изпълнените обекти и да се оформи екзекутивна документация. Да се представи линеен график за изпълнение на предвидените СМР за всеки подобект и обобщен график за изпълнение на етапите. При изпълнение на поръчката да се спазват одобрените проекти. Запознаване с проектите може да стане в сградата на Община Русе, ул.Олимпи Панов №6, ет.2, ст.6. Същите са качени и на профила на купувача. 2. Изисквания към кандидатите: 1. Участникът да е вписан в централен професионален регистър на строителя и да притежава удостоверение за изпълнение на строежи, сходни с предмета на поръчката /удостоверение за изпълнение на строежи най-малко трета категория, трета група/. 2. Участникът да разполага с минимум трима специалисти с четвърта или по-висока квалификационна група по електробезопасност. Като доказателство за съответствието с това изискване, участникът представя списък - декларация на лицата, които отговарят на визираните изисквания, с посочване на образованието, професионалната квалификация и професионалния опит; 3. Опит в изпълнение на обекти в последните пет години, сходни с предмета на поръчката – Доказва се със списък на строителството, изпълнено през последните 5 години /Изпълнен поне 1(един) обект със предмет сходен с предмета на настоящата покана/, считано от датата на подаване на офертата, а за строителство, което е еднакво или сходно с предмета на поръчката, и: - удостоверения за добро изпълнение, които съдържат стойността, датата, на която е приключило изпълнението, мястото, вида и обема на строителството, както и дали е изпълнено в съответствие с нормативните изисквания; удостоверенията съдържат и дата и подпис на издателя и данни за контакт. 3. Изисквания за качество -Участникът да е сертифициран по ISO 9001:2008 с област на приложение съгласно поръчката. Да се използват материали и изделия, сертифицирани за влагане в строителството на територията на Европейски съюз. Гаранционен срок съгласно НАРЕДБА № 2 от 31.07.2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Предлагана цена - до 50 точки; 2. Техническа оферта - до 30 точки; 3. Срок за изпълнение - до 20 точки.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

01/09/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи, свързани с поръчката могат да бъдат получени на посочения адрес на възложителя, както и друго: 1. Срок за изпълнение, предложения от участника, но не повече от 60 календарни дни след подписване на акт обр. 2а от НАРЕДБА № 3 от 31.07.2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството. 2. Начин на плащане - авансово плащане в размер на 30% от стойността на договора. Останалите средства ще бъдат заплатени по банков път след представяне на акт образец 15 и протокол за изпълнени СМР и данъчна фактура за всеки подобект поотделно. 3. Възложителят ще отстрани от участие лицата в процедурата, които - Не са вписани в централен професионален регистър на строителя и не притежават удостоверение за изпълнение на строежи най-малко трета категория, трета група. Не притежават ISO 9001:2008 с област на приложение съгласно поръчката. Минимално съдържание на офертата: 1. Списък на приложените документи; 2. Данни за лицето, което прави предложението - посочване на ЕИК, управляващо лице, координати за връзка, телефон, факс, адрес; 3. Образец на оферта, публикуван в профила на купувача на Възложителя; 4. Техническо предложение за изпълнение обекта на обществената поръчка по образец, публикуван в профила на купувача на Възложителя; 5. Ценово предложение по образец публикуван в профила на купувача на Възложителя /в ценовото предложение на участника не трябва да се надхвърлят прогнозните стойности с ДДС за отделните подобекти, съответно и общата, посочени в настоящата покана; 6. Възможности на участниците, съгласно изискванията за изпълнение на поръчката; Офертата се депозира на гише "Търговия и транспорт" в “Център за информационно и административно обслужване”, в сградата на Община Русе на адрес град Русе, пл.Свобода № 6. Образците към настоящата покана са на разположение на участниците на адреса на Профила на купувача. Съдържанието на офертата се представя в запечатан непрозрачен плик, върху който се посочва: наименованието на участника, адрес за кореспонденция, телефон, факс, е-mail и описание на поръчката по раздел ІІ от настоящата публична покана. Офертата и всички документи, които са част от нея, следва да бъдат представени в оригинал или да са заверени, когато са ксерокопия, с гриф „вярно с оригинала”, печат и подпис на лицето, представляващо участника. Документите и данните в офертата се подписват само от лица с представителни функции, назовани в регистрацията или удостоверението за актуално състояние и/или упълномощени за това лица, за което следва да се приложи нотариално заверено пълномощно за изпълнение на такива функции. Отварянето и оценката на офертите ще се проведе на публично заседание на 02.09.2015 г. 11:00 ч. в сградата на Община Русе с адрес пл. Свобода 6,ет.1, ст.136.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

01/09/2015