Версия за печат

BG-Благоевград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Седмо средно общообразователно училище Кузман Шапкарев, ул. Илинден 13, За: Лилия Стоянова Стоянова, България 2700, Благоевград, Тел.: 073 831538, E-mail: sedmo@abv.bg

Място/места за контакт: 7-мо СОУ Кузман Шапкарев гр. Благоевград

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.7sou-blagoevgrad.com.

Адрес на профила на купувача: www.7sou-blagoevgrad.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Доставка на - закуски/плодове и готови храни- кетъринг за нуждите на учащите се в 7-мо СОУ "К.Шапкарев", гр. Благоевград"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

55524000

Описание:

Приготвяне и доставяне на храна за ученически столове и бюфети


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:


ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

7-мо СОУ "Кузман Шапкарев"

NUTS:

BG413

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изискуеми документи и информация:1. Доставчикът да е производител и на закуски, и на кетърингова храна. 2. Да предстаят списък - декларация със стоките - обект на доставката /ими на производителя, разфасофка, качество, сертификати/;3. Доказва се с удостоверение за регистрация на обект за производство на храни по чл.12, ал.2 от Закона за храните. В случай, че складовите помещения с хладилна техника или хладилните помещения не са собствени, се прилага договор за наем, в който да е удостоверено, че те ще са на разположение за срока на валидност на поръчката. Доказва се със списък на основните договори за доставки, изпълнени през последните три години, включително стойностите, датите и получетелите - придружени с референции за добро изпълнение от възложителите за доставка на хранителни продукти с отбелязан телефон и адрес за контакти и с изходящ номер, подпис и печат. Представя се списък-декларация с всички транспортни средства, които са на разположение на кандидата за срока на договора - към декларацията се прилага копие от регистрационни талони, както и валидни разрашетелни за превоз на името на участника, съгласно изискванията на БАБХ и РЗИ. В случай, че превозните средства не са собстени, се прилага договор за наем, в който да е удостоверено, че те ще са на разположение на участника за срока на изпълнение на поръчката. Хладилните автомобили трябва да имат издадено на името на участника "Удостоверение за регистрация на транспортно средство" от БАБХ и РЗИ. Доказва се със справка- декларация, подписана от участника. Минимални изисквания: 1. Да е налице възможност за доставка и на двата вида стоки- закуски и кетърингово хранене, предмет на поръчката, съгласно изискванията на възложителя. 2. Да притежава валидна регистрация за производство и продажба или съхранение и продажба на хранителни продукти, предмет на поръчката. 3. Да притежава собствено или наето складово помещение с хладилна техника или хладилни помещения, поддържащи постоянна температура, необходима за съхранение на хранителните продукти. 4. Да имат опит в извършването на подобни доставки, минимум две договора. 5. Да имат собствен или нает транспорт, удостоверен с разрешително за превоз на хранителни продукти.6. Хранителните продукти да отговарят на изискванията на Закона за храните, Наредба № 5 от 25.05.2006 г. за хигиената на храните, издадена на основание чл.17 ал.2 от Закона за храните, Наредба №108 от 12.09.2006 за изисквания за качество и контрол за съответствие на пресни плодове и зеленчуци, Наредба №37 от 21.07.2009 г. за здравословното хранене на учениците и Наредба №9 от 16.09.2011 г. за специфичните изисквания към безопасността и качеството на храните, предлегени в детските заведения и училищата, издадена на основенаие чл.2 а от Закона за храните. 7. Участникът следва да притежава разработена и внедрена система НАССР система за управление безопасността на храните, съгласно чл. 70, ал.1 от Наредба №5 2006 г. за хигиена на храните.8.1. Участникък трява да е регистриран БАБХ за извършване на този вид дейност - кетъринг. 8.2. Участникът да разполага с конфектомати, печки, термофорни съдове, контейнери и др. подобни за изпълнение на поръчката за срока на нейното действие.8.3. Участинкът да разполага с персонал за съхранение и приготване на храната и хранителните продукти, вложени в нея.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Икономически най-изгодна оферта при: Показател: размер на предложената цена; тежест 60 Показател: изпълнение на двете заявки - закуски и кетърингово хранене 30 Показател: срок за разсрочено плащане -10

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

31/08/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Цялостната документация, образците на документите и други, свързани с поръчката са публикувани на посочения интернет адрес на профила на възложителя: http://7sou-blagoevgrad.com

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

31/08/2015