Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национален статистически институт, ул. Панайот Волов № 2, За: Любомир Калпаков, Република България 1038, София, Тел.: 02 9857720, E-mail: Lkalpakov@nsi.bg, Факс: 02 9857225

Място/места за контакт: отдел Правни дейности

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.nsi.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nsi.bg/bg/node/11530.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

“Избор на Служба по трудова медицина - 2015 г.” - Осигуряване на профилактични медицински прегледи и изследвания на работещите в НСИ – ЦУ и ТСБ и предоставяне на комплексни услуги от Служба по трудова медицина на работещите в НСИ на Република България, съгласно чл. 25 от ЗЗБУТ и Наредба № 3/2008 г. на МЗ - за 980 служители на НСИ. - Кандидатът следва да осигури като подизпълнител лечебно заведение, което да организира и извърши периодични профилактични медицински прегледи, като подсигури медицински център за прегледите от лекари специалисти: - терапевт, невролог, офталмолог, както и лабораторни изследвания на кръв и урина, както и лабораторни изследвания, включващи ПКК /пълна кръвна картина – 18 параметъра и урина, които задължително да включват холестерол (тотален холестерол, HDL, LDL и триглицериди) и кръвна захар – за 980 служители на ЦУ и на ТСБ в страната; - АГ специалист, мамограф, изследване за остеопороза (за жените) и ехография на простатната жлеза (за мъжете) – процентното съотношение между жени и мъже е съответно 70/30.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

85147000, 85121000

Описание:

Услуги по трудова медицина
Лекарски услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Вида и начина, по който трябва да се изпълни услугата са посочени в техническото задание - неразделна част от проекта на договор.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

50000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Територията на Република България - 28-те областни града

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания към участниците: 1. Регистрационни документи: 1.1. За юридическите лица - да имат регистрация в Търговския регистър - валидно удостоверение за актуално състояние или посочен ЕИК, съгласно чл.23 ЗТР; 1.2. За юридическите лица - да не са в ликвидация, несъстоятелност или в съответна процедура по обявяване на такава - декларация по чл. 47, ал. 1, т. 2 и т. 3 от ЗОП (по образец - приложение). 1.3. Удостоверение за регистрация на Службата по трудова медицина по реда на чл. 8 от Наредба № 3/25.01.2008 г. за условията и реда за осъществяване дейността на службите по трудова медицина - заверено копие с подпис със син цвят; 1.4. Удостоверение за регистрация на лечебното заведение по реда на чл. 40 от Закона за лечебните заведения (за подизпълнителя ) - заверено копие с подпис със син цвят. 2. Техническото предложение да бъде изготвено съгласно Техническото задание, приложено към документацията за участие: 2.1. Участникът следва да представи списък-декларация с поне 2 сходни договора за предоставяне на услуга със същия или сходен предмет на обществена поръчка (СТМ и лекарски прегледи), изпълнени през последните три години (2013 г., 2014 и 2015 г.), чиито срок на изпълнение е приключил до датата, определена като крайна за подаване на документи, а ако не е приключил - реално отчетените дейности от услугата към тази дата. Списъкът-декларация трябва да бъде придружен от препоръки/удостоверения за добро изпълнение, съдържащи предмета на договора, датата и мястото на предоставянето на услугата, стойността, дата; 3. Срок на валидност на офертата - не по-малко от 60 /шестдесет/ дни след датата, определена за краен срок за получаване на офертите за участие. 4. Предлагана цена - в лева без ДДС. Всички представени документи към офертата да са заверени с гриф "Вярно с оригинала" и подпис на участника, както и печат ако участникът е юридическо лице, както и име и фамилия на лицето, което представлява участника. 5. Офертата трябва да отговаря на следните условия: - Да е представена единична цена за всяка дейност - както за Службата за трудова медицина, така и за подизпълнителя; - Да е представена обща цена, включваща всички дейности по изпълнението от страна на Службата за трудова медицина и на подизпълнителя; - Да се декларира възможността за извършване на профилактичните прегледи във всички ТСБ в страната и в ЦУ; - Де се представи списък с квалифицираните специалисти за извършване на дейностите от Службата по трудова медицина и от подизпълнителя - лечебно заведение. Офертата и всички документи към нея се подават на български език. Когато участникът е чуждестранно физическо или юридическо лице документите му за регистрация по т.1.1.се представят в официален превод, а всички останали документи на чужд език и в превод. - Всяка оферта трябва да съдържа документи, представляващи: документи за подбор, техническо предложение, ценово предложение. Техническото предложение и ценовото предложение може да представляват и един документ.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

01/09/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

- Информация и документите, описани като приложения към поканата са налични на електронната страница на НСИ-www.nsi.bg. - раздел "Профил на купувача/ПУблични покани". - Офертата на Участника, заедно с приложените към нея необходими документи и плика да бъдат с надпис: До Национален статистически институт гр.София;п.к.1038;ул."Панайот Волов" № 2 Оферта за "Избор на служба по трудова медицина - 2015 г.", точен адрес на подателя, лице за контакт, както и факс, телефон /GSM/ за връзка. При сключване на договора, определеният за Изпълнител участник следва да представи: 1. документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП; 2. декларация за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП ; Оферти, които надхвърлят сумата от 50 000 /петдесет хиляди/ лева без включен ДДС няма да се допускат до разглеждане. ДДС се начислява върху сумата за абонаментно обслужване. Съгласно чл.39, т.1 от ЗДДС профилактичните прегледи за освободена доставка и върху тях не се начислява ДДС. Офертите ще бъдат отворени на открито заседание на 02.09.2015 г., от 14:00 часа, в сградата на ЦУ на НСИ на адрес гр. София, ул. П. Волов № 2.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

01/09/2015