Версия за печат

BG-Разград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Разград, бул. Бели Лом №37А, За: Бонка Миланова, Мирослава Михайлова, Република България 7200, Разград, Тел.: 084 618320; 084 618171, E-mail: kmet@razgrad.bg, Факс: 084 660090

Място/места за контакт: Началник отдел Образование и юрисконсулт-обществени поръчки в дирекция ПНО

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.razgrad.bg.

Адрес на профила на купувача: http://op.razgrad.bg/?q=page&idd=index&porachkaid=20150818UAOJ1124520.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Ремонт покриви в целодневни детски градини по села, на територията на община Разград Място на изпълнение на поръчката – сградите на целодневни детски градини по села на територията на община Разград, както следва: 1. ЦДГ „Гълъбче” – с. Топчии 2. ЦДГ „Г. Димитров” – с. Благоево 3. ЦДГ №1 „Щастливо детство” – с. Раковски 4. ЦДГ „Митко Палаузов” – с. Киченица 5. ЦДГ „Радост” – с. Мортагоново.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45261900

Описание:

Работи по ремонт и поддържане на покриви


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Поръчката обхваща изпълнение на ремонтни работи по покривите на сградите на ЦДГ по села на територията на община Разград, изразяващи се в: • Демонтаж стара и направа нова хидроизолация- с цел отстраняване на течове; • Демонтаж стара и монтаж нова ламаринена обшивка • Пренареждане на цигли и подмазване капаци; • Дърводелски работи; При формиране на ценовото си предложение участниците следва да се съобразят с прогнозната стойност посочена от Възложителя. Участник, чието ценово предложение надвиши финансовият ресурс, определен от Възложителя, ще бъде отстранен от участие в обществената поръчка.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

8176 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.ЦДГ „Гълъбче” – с. Топчии; 2.ЦДГ „Г. Димитров” – с. Благоево; 3.ЦДГ №1 „Щастливо детство” – с. Раковски; 4.ЦДГ „Митко Палаузов” – с. Киченица; 5.ЦДГ „Радост” – с. Мортагоново.

NUTS:

BG324

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изискванията за изпълнение на поръчката са подробно описани в "Техническа спецификация" - приложение №1към публичната покана и "Изисквания за участие и указания за изготвяне на офертите" - Приложение №2 към публичната покана

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

27/08/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация може да бъде получена на телефон 084/618320 и 084/ 618171. На участниците е осигурен пълен достъп по електронен път до документите, свързани с поръчката на адрес www.razgrad.bg рубрика "Профил на купувача". Офертата и приложенията към нея трябва да бъдат оформени по одобрените образци към настоящата публична покана. Изготвената оферта се представя в запечатан, непрозрачен и с ненарушена цялост плик с надпис - Оферта за участие в обществена поръчка с предмет: "Ремонт покриви в целодневни детски градини по села" , като участникът вписва името си, адрес за кореспонденция, лице за контакт, телефон, по възможност факс и електронен адрес. Офертите се подават в стая 06 "Деловодство", партерен етаж на община Разград, 7200 гр. Разград, бул. "Бели Лом" 37А до срока, определен в настоящата публична покана. При приемане на офертата върху плика се отбелязват поредния номер, датата и часът на получаването и посочените данни се записват във входящ регистър, за което на приносителя се издава документ. Възложителят не приема за участие в обществената поръчка и връща незабавно на участниците офертите, които са представени след изтичане на крайния срок за получаване или в незапечатан, прозрачен или скъсан плик. Тези обстоятелства се отбелязват в регистъра. Отварянето на постъпилите оферти ще се състои на 28.08.2015г. от 10:00 часа в заяла 102 в административната сграда на община Разград с адрес: гр. Разград, бул. "Бели Лом" 37А.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

27/08/2015