Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

УМБАЛ „ЦАРИЦА ЙОАННА - ИСУЛ” ЕАД, ул.Бяло море №8, За: Румяна Доганова, Република България 1527, София, Тел.: 02 9432106, E-mail: dogovori@isul.eu, Факс: 02 9432279

Място/места за контакт: Сектор ДДП

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: isul.eu.

Адрес на профила на купувача: http://www.isul.eu/Publicni%20pokani/Publichni pokani 12.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„ЗАСТРАХОВАНЕ ОТГОВОРНОСТТА НА УМБАЛ „ЦАРИЦА ЙОАННА - ИСУЛ” ЕАД ЗА ПРИЧИНЕНИ ВРЕДИ НА ПАЦИЕНТИ В РЕЗУЛТАТ НА ВИНОВНО НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА МЕДИЦИНСКИЯ ПЕРСОНАЛ. ОБЩА ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ КЪМ ТРЕТИ ЛИЦА”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66510000

Описание:

Застрахователни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Предмет на застраховката: А/ Виновно неизпълнение от страна на служителите на Застрахования на професионалните им задължения (вкл. от грешка, пропуск или небрежност) в срока на застрахователната полица, в резултат на което са настъпили имуществени и неимуществени вреди на трети лица. Б/ Обща гражданска отговорност на УМБАЛ „Царица Йоанна - ИСУЛ” ЕАД за причинени вреди на трети лица.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

18000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ул.Бяло море №8

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

СЪДЪРЖАНИЕ НА ОФЕРТАТА И НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ, КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЕНИ: 1. Представяне на участника; 2. Лиценз за извършване на застрахователна дейност, издаден от "Комисията по финансов надзор", валиден към момента на подаване на офертата и включващ в съдържанието си застраховките, предмет на поръчката – заверено копие; 3. Проект на застрахователен договор (застрахователна полица), включващ и елементите от техническото предложение на участника за изпълнение на поръчката; 4. Общи условия на застрахователя – заверено копие; 5.Декларация, че участникът е запознат с условията и предмета на обществената поръчка – свободен текст; 6. Декларация за срок на валидност на представената оферта – минимум 30 дни – свободен текст; 7. Техническо предложение, което трябва да е съобразено с изискванията на възложителя и да съдържа минимум следната информация: предмет на застраховката; обект на застраховката; покрити рискове; период на застраховката; ретроактивна дата; лимит на отговорност за едно събитие; агрегатен лимит на отговорност; срок за уведомяване на застрахователя за предявени срещу застрахования искове; 8. Ценово предложение, включващо стойността на годишната застрахователна премия с включен данък – общо по раздел А и Б.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Оценяването на офертите, които отговарят на изискванията на възложителя ще се извърши по критерий: „икономически най – изгодна оферта”, при следните показатели и относителната им тежест: Показател К1 - Лимит на отговорност за едно събитие/иск по раздел А от предмета на застраховката – с тежест до 40 точки. Показател К2 – Застрахователна премия – с тежест до 30 т. Показател К3 – Ретроактивна дата по договора – с тежест до 30 точки.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

28/08/2015 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Цялата документация може да се намери на Профила на купувача: http://www.isul.eu/Publicni%20pokani/Publichni pokani 12.html. Отварянето на офертите ще се извърши на 31.08.2015 г. от 10:00 ч. в Заседателната зала на изпълнителния директор. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

28/08/2015