Версия за печат

BG-Велико Търново

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Водоснабдяване и канализация Йовковци ООД гр. Велико Търново, гр. Велико Търново, ул. П. К. Яворов № 30, За: Диана Иванова Джонгова, Република България 5000, Велико Търново, Тел.: 062 622091; 062 618131, E-mail: op@vik-vt.com, Факс: 062 639853; 062 618131

Място/места за контакт: Отдел Договори и тръжна документация

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.vik-vt.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.vik-vt.com/index.php?mod=public_invitations&show=29.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на поръчката е: "Доставка на електроматериали за нуждите на "Водоснабдяване и канализация Йовковци" ООД, гр. Велико Търново", съгласно условията на Възложителя, подробно описани в публичната покана и документацията за участие. Предметът на поръчката предвижда извършване на периодични доставки, осъществявани чрез покупка на електроматериали, необходими за обезпечаване експлоатационната дейност на "В и К Йовковци" ООД, гр. Велико Търново, с технически параметри и характеристики, подробно описани в техническата спецификация, публикувана в Профила на купувача, раздел Публични покани на електронната страница на Възложителя. Поръчката ще се изпълнява чрез периодични доставки в количества, определени по предварителни писмени заявки на Възложителя, съобразно нуждите на "В и К Йовковци" ООД, гр. Велико Търново, и извършване на бързи доставки при аварийни нужди в съответствие с предложената оферта на класирания на първо място Участник. Място на изпълнение на поръчката - франко складовата база на "В и К Йовковци" ООД, Централен склад - гр. Велико Търново, ул. "П. К. Яворов" № 30. Всеки Участник може да участва в обществената поръчка чрез публична покана само за изпълнение на целия обем от предмета на обществената поръчка. Всеки Участник има право да представи само една оферта. Не се приемат варианти.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

31000000

Описание:

Електрически машини, уреди, оборудване и консумативи; осветление


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

В техническата спецификация, приложена към документацията за участие, подробно са описани основните технически характеристики и изискванията на Възложителя към необходимите електроматериали по предмета на обществената поръчка за нуждите на "В и К Йовковци" ООД, гр. Велико Търново. Количествата на изделията по всяка доставка ще се определят според текущите писмени заявки на Възложителя регулярно през срока на действие на договора. Максимална обща стойност на поръчката за срока на договора е до 66 000.00 (шестдесет и шест хиляди) лв. без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65900 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Франко складовата база на "В и К Йовковци" ООД, Централен склад - гр. В. Търново, ул. "П. К. Яворов" № 30.

NUTS:

BG321

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Техническите характеристики на изделията по предмета на обществената поръчка и изискванията за изпълнение на настоящата поръчка са подробно описани в техническата спецификация, която е част от документацията за участие; 1.1. Предлаганите електроматериали трябва да отговарят на изискванията, посочени в техническата спецификация; 1.2. Всеки Участник трябва да оферира всички посочени в техническата спецификация видове електроматериали от предмета на поръчката и да предложи единични цени в лева без ДДС; 2. Срок за изпълнение на поръчката - 1 (една) календарна година, считано от датата на сключване на договора или до достигане на сумата до 66 000.00 (шестдесет и шест хиляди) лв. без ДДС, което събитие настъпи по-рано; 3. Условия и начин на плащане - плащането се извършва в левове по банков път срещу издадена фактура, оформена съобразно изискванията на закона, придружена с приемателно-предавателен протокол за доставените изделия, в срок до 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на издаване на фактурата; фактурата се издава за всяка доставка; 4. При сключване на договор класираният на първо място Участник трябва да представи: 4.1. документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1, б. "а" "д" от ЗОП, освен когато законодателството на държавата, в която е установен, предвижда включването на някое от тези обстоятелства в публичен регистър или предоставянето им служебно на Възложителя, и 4.2. декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

26/08/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1. Документацията за участие, одобрена от Възложителя със Заповед № ОП-6/17.08.2015 г., е публикувана на електронната страница на Възложителя в профила на купувача, раздел Публични покани; 2. Офертата трябва да съдържа: 2.1. Административни сведения за участника (по образец); 2.2. Декларация за липса на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, 2 и 5 от ЗОП (по образец); 2.3. Техническо предложение за изпълнение на поръчката (по образец); 2.4. Ценово предложение за изпълнение на поръчката (по образец); 2.5. Декларация за приемане на условията в проекта на договор; 2.6. Доказателства за производство, представителство и/или дистрибуция със срок на валидност, не по-кратък от срока на действие на договора; 2.7. Декларация-списък на основните договори, със аналогичен предмет за последните три години; 2.8. Референции (минимум 3 броя); 2.9. Сертификат ISO 9001:2008 или еквивалент на производителя; 2.10. Сертификат ISO 9001:2008 или еквивалент на участника; 2.11. Декларация за съответствие от участника; 2.12. Срок на валидност на офертата - минимум 60 (шестдесет) календарни дни, считано от крайния срок за подаване на офертите; 2.13. Списък на документите, съдържащи се в офертата; 2.14. Пълномощно, ако офертата се подписва от лице, което не притежава управителни и представителни функции съгласно търговската регистрация. 3. Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик от Участника или от упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка в Деловодството на "В и К Йовковци" ООД - гр. В. Търново, ул. "П. К. Яворов" № 30, стая 212 до 17:00 ч. на 26.08.2015 г. Върху плика Участникът посочва адрес за кореспонденция, телефон и по възможност - факс и електронен адрес; 4. Офертите ще бъдат отворени в административната сграда на "В и К Йовковци" ООД, гр. Велико Търново, ул. "П. К. Яворов" № 30 на първия работен ден в 14:00 ч., след изтичане на срока за приемане на офертите. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето; 5.Оферта, която не отговаря на изискванията на Възложителя подробно описани в публичната покана и документацията за участие не подлежи на разглеждане и оценка.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

26/08/2015