Версия за печат

BG-Велико Търново

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Велико Търново, гр. Велико Търново, пл. Майка България № 2, За: Теодора Минкова; Мая Тодорова, Република България 5000, Велико Търново, Тел.: 062 619229; 062 619251, E-mail: mop_vt@abv.bg, Факс: 062 619251

Място/места за контакт: Община Велико Търново; стая 318, стая 321

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.veliko-turnovo.bg.

Адрес на профила на купувача: https://www.veliko-tarnovo.bg/bg/profil-na-kupuvacha/352/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Доставка на 1 бр. метачна машина втора употреба, специално проектирана за почистване на улици, тротоари, паркинги и паркови площи за нуждите на Общинско предприятие „Зелени системи””

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

34144430

Описание:

Метачни машини


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Доставка на 1 бр. метачна машина втора употреба, специално проектирана за почистване на улици, тротоари, паркинги и паркови площи за нуждите на Общинско предприятие „Зелени системи”, съгласно техническа спецификация в документацията. Посочената прогнозна стойност е без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

25000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Велико Търново

NUTS:

BG321

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставяната метачна машина да отговаря на техническите параметри заложени в Техническата спецификация от Възложителя. Участник, който е посочил параметри на машината, от които не може да се установи съответствие или не със заложените в Техническата спецификация, ще бъде отстранен от участие. При изпълнението на обществената поръчка да се съблюдава действащото в страната законодателство, всички нормативни документи, касаещи предмета на поръчката, правилници, нормативи и стандарти в областта на предмета на поръчката, в това число противопожарно, технически и др. норми. Участникът следва да има опит в доставки, които са еднакви или сходни с предмета на поръчката (доставка на метачна машина), изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата. Мин. изискване към участниците да имат изпълнени минимум 1 доставка/договор с предмет доставка на метачна машина. Участниците представят описание на техническите характеристики на машината.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Формула за определяне на краен коефициент ”К” К = Ц х 50 % + С х 20 % + Г х 30 %, където: Ц – Ценови критерий – Ценовият критерий определя най-доброто ценово предложение. Преценява се най-изгодното за ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ предложение, което ще има за своя последица най–малък бюджетен разход. На оценка подлежи предложената цена за изпълнение на поръчката, съгласно Образец № 3 „Ценово предложение”. Най-висока оценка получава предложението, което ще има за своя последица изпълнение на поръчката срещу най-ниска цена (за доставката). Офертата на участника с най - ниската предложена цена, получава 100 т., а всяка следваща оценка се определя по следната формула: Ц = Ц min / Ц n х 100, където Ц min-е най- ниската предложена цена за изпълнение на поръчката (доставката), а Цn – е цената за изпълнение на поръчката (доставката), предложено от n-тия участник. С - Срок за доставка (в календарни дни) след възлагане - най – краткия предложен срок за доставка в календарни дни се оценява със 100 т. Предложението, което в най-голяма степен отговаря на изискванията на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ (най – краткия предложен срок за доставка) и съответства на поставените изисквания за изпълнение получава 100 т., а всяко следващо се оценява по следната формула: С = С min /С n х 100, където С min - е най- краткия предложен срок за доставка, а Сn е предложения срок за доставка от n-тия участник. Г – Предлаган гаранционен срок /в месеци/ – участникът, който се ангажира с най-дълъг срок във времето, след подписване на приемо-предавателен протокол, да отстранява за своя сметка възникнали неизправности, повреди, дефекти, получава най-много точки – 100т., а всяко следващо се определя по следната формула: Г= Гn / Гmax х 100, където Г max - е най- дългия предложен гаранционен срок, а Гn е предложения гаранционен срок от n-тия участник Пълната методика за оценка е съгласно Приложение 1 "Критерий за оценка" от документацията.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

25/08/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата следва да се депозира най-късно до 17:00 ч. на 25.08.2015 г. Съгласно чл.101б, ал.1, т.6 от ЗОП, отварянето и разглеждането на представените оферти ще се извърши на 26.08.2015 г. от 11:00 ч. в сградата на Община Велико Търново, при условията на чл.68, ал.3 от ЗОП (отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето). Офертата трябва да съдържа най-малко: 1. Данни за лицето, което прави предложението: наименование на фирмата, ЕИК, седалище и адрес на управление и др. данни, съгласно образец: административни сведения; 2. Техническо предложение за изпълнение на поръчката /съгласно образец/; 3. Срок на валидност на офертата не по - малък от 2 /два/ месеца, считано от крайния срок за получаване на офертата; Срок за доставка в календарни дни; Гаранционен срок; 4. Декларация-списък на доставките със сходен предмет /доставка на метачна машина/ изпълнени през последните 3 години. Участникът следва да има опит в доставки, които са еднакви или сходни с предмета на поръчката (доставка на метачна машина), изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата. Мин. изискване към т. 4: Да има изпълнена минимум 1 доставка/договор с предмет доставка на метачна машина. 5. Декларация по чл.56, ал.1, т.8 от ЗОП. за предвидени подизпълнители (съгласно образец). 6. Декларация за приемане на условията в проекта на договор. 7. Ценовото предложение следва да съдържа: - Ценово предложение – съгласно Образец № 3 „Ценово предложение”; - Цена за доставка на 1 бр. метачна машина с технически характеристики, съгл. представената оферта; - Аванс размер в % /не повече от 30 %/ от стойността на договора /срок/; - Начин на плащ.: по банков път, с платежно нареждане в бълг.лева.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

25/08/2015