Версия за печат

BG-Габрово

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Габрово, пл. Възраждане № 3, За: инж. Янка Здравкова; Венета Събева, Република България 5300, Габрово, Тел.: 066 818382; 066 818381, E-mail: zdravkova@gabrovo.bg, Факс: 066 809371

Място/места за контакт: Община Габрово

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.gabrovo.bg.

Адрес на профила на купувача: http://op.gabrovo.bg/190-.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Услугата, предмет на настоящата поръчка се осъществява с два отделни автобуса и включва транспортно обслужване по два маршрута, при следните условия: Маршрут № 1 - Транспортът се осъществява всеки учебен ден два пъти дневно – сутрин и следобед по график. Сутрешният курс с час на тръгване от Автогара Габрово - 6.30 ч. за село Яворец и тръгване от с. Яворец – 7.00 ч. със спирки: с. Драгановци, с. Янковци, с. Поповци, с. Войново, СОУ “Райчо Каролев”, Габрово, с краен час на пристигане 7.50 ч. за започване на занятия в 8.00 ч. Следобедният курс - от СОУ “Райчо Каролев”, гр. Габрово със спирки: с. Войново, с. Поповци, с. Янковци, с. Драгановци с. Яворец и обратно с. Яворец – Автогара Габрово и час на тръгване определен, с договора за специализиран превоз, съобразно седмичното разписание на учебните занятия на учебната 2015/2016 г. Дължината на маршрута е 42 километра, извършван два пъти дневно (сутрешен и следобеден курс) – общо 84 километра. За този маршрут участникът следва да разполага със собствен или ползван на друго валидно правно основание автобус за превозване на 50 ученици и един ръководител, с не по-малко от 51 брой седящи места за пътници. Маршрут № 2 - Транспортът се осъществява всеки учебен ден два пъти дневно – сутрин и следобед по график Сутрешният курс, с час на тръгване от Автогара Габрово – 6.30 за с. Яворец и час на тръгване от с. Яворец в 7.10 ч. с последващи спирки: с. Райновци, с. Янковци, с. Гарвани, с. Гиргини, с. Мрахори, с. Поповци, с. Киевци, СОУ “Отец Паисий”, Габрово, с краен час на пристигане 7.55 ч. за започване на учебни занятия от 8.00 часа. Следобедният курс - от СОУ “Отец Паисий” Габрово със спирки: с. Киевци,с. Поповци, с. Мрахори, с. Гиргини, с. Гарван, с. Янковци, с. Райновци, с. Яворец и обратно с.Яворец – Автогара Габрово и час на тръгване, определен с договора за специализиран превоз, съобразно седмичното разписание на учебните занятия на учебната 2015/2016 г. Дължината на маршрута е 47 километра, извършван два пъти дневно (сутрешен и следобеден курс) – общо 94 километра. За този маршрут участникът следва да разполага със собствен или ползван на друго валидно правно основание автобус за превозване на 16 ученици и един ръководител, с не по-малко от 17 бр. седящи места за пътници. Възложителят може да промeня маршрутите и разписанията при промяна в броя на пътуващите ученици или промяна на местоживеенето им. Срокът за изпълнение на поръчката е от 15.09.2015 г. до 15.06.2016 г.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

60130000

Описание:

Специализирани услуги за пътен превоз на пътници


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Максимална стойност на поръчката: 34 105,40 лева (тридесет и четири хиляди сто и пет лева и четиридесет стотинки) без ДДС, 40 926,48 лева (четиридесет хиляди деветстотин двадесет и шест лева и четиридесет и осем стотинки) с ДДС

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

34105 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

На територията на oбщина Габрово

NUTS:

BG322

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

За участие в настоящата процедура всеки участник представя оферта, съдържаща: 1. Представяне на участника: 1.1. Посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция при провеждането на процедурата /Образец №1/; Пояснение: В случай че участникът е обединение, документите се представят за всяко физическо или юридическо лице, включено в обединението, съобразно чл. 56, ал. 3, т. 1 от ЗОП. 1.2. Доказателства за упражняване на професионална дейност: - Лицензия за извършване на обществен превоз на пътници, в съответствие с Наредба № 33 от 03.11.1999г. за обществен превоз на пътници и товари на територията на Република България, с приложен Актуален списък на автобусите към лицензията – заверено от участника копие; Пояснение: В случай че участникът е обединение, документите се представят само за участниците, чрез които обединението доказва съответствието си с критериите за подбор. 2. Техническа оферта (по Образец № 2); 3. Ценова оферта (по Образец №3); 4. Доказателства за технически възможности и квалификация 4.1. Списък -декларация –(образец № 6) на собствените или ползвани на друго валидно правно основание автобуси. Минимално изскване: Участникът следва да разполага за всеки отделен маршрут с поне по един собствен или ползван на друго валидно правно основание автобус, отговарящ на изискванията на Възложителя. 4.2. Удостоверения /заверени копия/, че предлаганите автобуси са преминали периодичен преглед за техническа изправност съгласно Закона за движение по пътищата, както и удостоверения /заверени копия/, съгласно чл. 62а, ал. 2 от Наредба № 33 от 03.11.1999г. за обществен превоз на пътници и товари на територията на Република България, за преминат допълнителен преглед за проверка на оборудването им; Минимално изскване: Предлаганите от участника автобуси следва да са преминали периодичен преглед за техническа изправност съгласно Закона за движение по пътищата, както и съгласно чл. 62а, ал. 2 от Наредба № 33 от 03.11.1999г. за обществен превоз на пътници и товари на територията на Република България и допълнителен преглед за проверка на оборудването им; 4.3 Списък-декларация на технически лица – водачи на автобуси – Образец № 7, който участникът ще използва при изпълнението на поръчката; Минимално изискване: Предлаганите от участника технически лица – водачи на автобуси следва да отговарят на изискванията на чл. 62а, ал. 1 от Наредба № 33 от 03.11.1999г. за обществен превоз на пътници и товари на територията на Република България, 5. Декларация от участника, че е извършил оглед на маршрутите – Образец № 4; 6. Декларация за приемане условията на проекта на договор – Образец № 5. Всички документи, представени от Участника, следва да бъдат в оригинал или копие, заверено с подпис и печат, с гриф “Вярно с оригинала”.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

В ценовата оферта (Образец №3) предлаганата цена представлява сбор от цените за двата маршрута. Цената за всеки маршрут е равна на произведението от дължината в километри умножена по цената за един километър пробег и по приблизителния брой учебни дни за годината - 170. 1. Цената за един километър пробег по Маршрут № 1 не трябва да надхвърля 1,37 лева (един лев и тридесет и седем стотинки) без ДДС 2. Цената за един километър пробег по Маршрути № 2 не трябва да надхвърля 0,91 лева (деветдесет и една стотинки) без ДДС. Общата предложена цена в офертата не трябва да надхвърля максимална стойност на поръчката .

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

25/08/2015 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик в деловодството на Община Габрово. Пликът с офертата следва да съдържа следния надпис: ОФЕРТА Община Габрово гр. Габрово 5300; пл. ”Възраждане ” № 3 за: „Транспортно обслужване през учебната 2015/20156година на подлежащите на задължително обучение ученици от населените места на територията на Община Габрово, в които не функционират училища” ........................................................................................................................................... /име на Участника/ ....................................................................................................................................................... /адрес за кореспонденция/ ....................................................................................................................................................... /лице за контакт, телефон, факс и електронен адрес/ Офертите ще се отварят в11.00 часа на 26.08.2014 г. в Зала III, ет. 3 /сградата на Община Габрово – пл. Възраждане №3/. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват Участниците в процедурата или техни упълномощени представители, представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата. Срокът на валидност на офертата не може да бъде по-малък от 90 календарни дни считано от крайния срок за получаване на оферти.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

25/08/2015