Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национален статистически институт, ул. Панайот Волов № 2, За: Кирил Илков, Република България 1038, София, Тел.: 02 9857104, E-mail: kilkov@nsi.bg, Факс: 02 9857225

Място/места за контакт: отдел Правни дейности

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.nsi.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nsi.bg/bg/node/11530.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Ремонтни работи на втори и трети етажи от сграда - частна държавна собственост на НСИ, находяща се в гр. Враца, ул. "Георги Бенковски" № 6, с идентификатор 12259.1020.106.1 по кадастралната карта на гр. Враца, включващ: втори етаж - осем бр. стаи, тоалетна и коридор; трети етаж - шест бр. стаи, тоалетна и коридор; стълбищна клетка; навес за гараж и навес над открита тераса на втори етаж, в съответствие с чл. 151, т. 4 от ЗУТ. 3. Срок на изпълнение - 30 дни от датата на подписването на Протокол обр. 2 за откриване на строителна площадка и привеждане на мобилизационен аванс.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45400000

Описание:

Довършителни строителни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Видовете и обема СРР са посочени Приблизителна количествена сметка, представляваща приложение към Техническото задание.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

60000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Враца, ул. "Георги Бенковски" № 6

NUTS:

BG313

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания към участниците: 1. За юридическите лица - да имат регистрация в Търговския регистър - валидно удостоверение за актуално състояние или посочен ЕИК; 2. За физическите лица - копие от документа за самоличност (заверено саморъчно с "вярно с оригинала" и подпис); 3. За юридическите лица - да не са в ликвидация, несъстоятелност или в съответна процедура по обявяване на такава - декларация по чл. 47, ал. 1, т. 2 и т. 3 от ЗОП (по образец - приложение). 4. Участниците трябва да декларират, че всички строителни продукти, които ще използват при изпълнение на поръчката, ще имат СЕ маркировка за съответствие на строителните продукти по смисъла на чл.16 от НАРЕДБА за съществените изисквания към строежите и оценяване съответствието на строителните продукти - декларация свободен текст За доказване на горните условия е необходимо представянето на копия от удостоверяващите ги документи, заверени с “вярно с оригинала” и подпечатани или съответните декларации. Изисквания към офертата: 1. Офертата се представя в запечатан, непрозрачен плик, върху който са отбелязани: наименованието на поръчката, данни за участника - име, адрес, телефон, факс, имейл, лице за контакти. Офертите се подават в Деловодството на Централно управление на Национален статистически институт на адрес: гр. София, ул. Панайот Волов № 2, ет. 41 стая № 410. 2. Документите за подбор, тихническото и ценовото предложение следва да бъдат поставени в общия плик на офертата. 3. Всеки участник може да представи само една оферта. 4. Не се допуска представянето на варианти. 5. Минимална гаранция на извършените СРР, съгласно чл. 20, ал. 4, т. 3 и 4 от НАРЕДБА № 2 от 31.07.2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти: а) Гаранционен срок на ново изпълнени строителни конструкции – 10 г. /десет години/; б) Гаранционен срок на изолации – 5 г. пет години/; в) Гаранционен срок на довършителни СРР и инсталации – 5 г. /пет години/; г) Гаранционен срок на машини и съоръжения – 2 г. /две години/.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

24/08/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

http://www.nsi.bg/bg/node/11530 и тел. 9857104 (за организационни въпроси) и 9857260 (за технически въпроси) На посочения адрес в интернет са публикувани Публичната покана и Техническо задание за изпълнение на поръчката с приложения: Приблизителна количествена сметка; Декларация за оглед - образец; Схеми на втори и трети етаж на сградата на ТСБ-Враца в гр. Враца, ул. "Георги Бенковски" № 6, с идентификатор 12259.1020.106.1 по кадастралната карта на гр. Враца, както и образец на декларация по чл. 47, ал. 1, т. 2 и т. 3 от ЗОП. Максимална стойност за извършване на всички дейности, описани в Техническото задание - 60 000,00 лв. без вкл. ДДС Срок на валидност на офертата - не по-малко от 30 дни. Срокът на валидност на офертата следва да бъде указан в документите, представляващи техническа предложение. Офертите ще бъдат отворени на публично заседание на 25.08.2015 г., от 14:00 часа, в сградата на ЦУ на НСИ, гр. София, ул. Панайот Волов № 2.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

24/08/2015