Версия за печат

BG-Видин

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Водоснабдяване и канализация Видин ЕООД, ул. Широка 18, За: Снежана Бадева, Р България 3700, Видин, Тел.: 09 4601071, E-mail: sib@mail.bg

Място/места за контакт: Отдел МТС

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vik-vidin.com.

Адрес на профила на купувача: http://vik-vidin.com/?cat=12.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на кранове- шибърни, тротоарни и тип " Бътерфлай", обособени в три дамостоятелни позиции : ОП1 Доскавка на шибърни кранове ОП2 - Доставка на тротоарни спирателни кранове ОП3 - Доставка на СК тип " Бътерфлай "

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

42131270

Описание:

Спирателни кранове


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозни количества са посочени в документацията за участие. Прогнозната стойност е за цялата обществена поръчка.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

35000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Складова база на В и К Видин

NUTS:

BG311

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Кандидат за изпълнител може да бъде всяко българско и чуждестранно юридически или физически лице, както и техни обединения , които отговарят на условията, поставени от ЗОП и от възложителя. Лице, което участва в обединение или е дало съгласието си и фигурира като подизпълнител в офертата на друг участник , не може да представи самостоятелна оферта. В процедурата за възлагане на обществена поръчка едно физическо или юридическо лице може да участва само в едно обединение. Свързани лица или свързани предприятия не може да бъдат самостоятелни кандидати или участници в една и съща поръчка.За доказване на техническите си възможности и квалификацията кандидата /участника/ следва да представи : Сертификати за изделията предмет на обществената поръчка , подробно описани в документацията за участие . Списък на доставки, които са еднакви или сходни с предмета на обществената поръчка изпълнени през последните три години , считано от датата на подаване на офертата , с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършената доставка, както и всички други документи, посочени в документацията за участие в настоящата обществена поръчка .

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Офертите ще бъдат оценявани по критерия за икономически най-изгодна оферта.Критериите, по които ще се оценяват предложенията както и тяхната тежест в комплексната оценка са както следва: Цена - 50 т. ; Срок на доставка – 30 т. Гаранционен срок – 20 т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

19/08/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата на всеки един кандидат за изпълнител трябва да отговаря на нормативната уредба посочена в глава 8А от ЗОП. Допълнителна информация и документи за участие, съдържаща образци и документи, които са неразделна част от настоящата обществена поръчка, възлагана чрез публична покана са публикувани на сайта на дружеството В и К Видин в профила на купувача.Офертите на кандидатите за изпълнители се подават всеки работен ден в посоченият срок в Административната сграда на дружеството. Офертите на фирмите кандидати за изпълнители ще бъдат отворени на 20.08.2015 г. от 13 : 30 ч. в Административната сграда на дружеството , Заседателна зала , ет. 3. Отварянето на офертите се извършва при условията на чл.68 , ал.3 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

19/08/2015