Версия за печат

BG-Габрово

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

В и К ООД, бул.Трети март № 6, За: инж.Евангелина Косева, Р.България 5300, Габрово, Тел.: 066 800500, E-mail: office@vik-gabrovo.com, Факс: 066 801178

Място/места за контакт: бул.Трети март № 6

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vik-gabrovo.com.

Адрес на профила на купувача: http://op.vik-gabrovo.com/vsichki-obshtestveni-porachki/90-.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на течен хлор за нуждите на "В и К" ООД - Габрово

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

24962000

Описание:

Химически продукти, използвани за обработка на вода


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

38 тона

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

22000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

складова база на "ВиК" ООД в град Габрово

NUTS:

BG322

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ИЗПЪЛНЕНИЕТО 1.Течният хлор да отговаря на техническата спецификация. 2. Хлорът се транспортира във варели от 400 kg., собственост на изпълнителя. 3.Доставката да е придружена със сертификат за качество. 4.Доставката да е придружена с информационен лист за безопасност (ИЛБ). 5.Съдовете и крановете да се проверяват при всяко пълнене. 6.Доставката да се изпълни до 5 календарни дни от получаване на заявката, като транспортните разходи до мястото на доставката са за сметка на продавача и са включени в договорената цена 7.Плащането на доставената стока се извършва със средства на възложителя в двуседмичен срок от датата на доставката и представянето от продавача на данъчна фактура. 8.Срокът на договора е една година, считано от датата на неговото сключване. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ИЗПЪЛНИТЕЛЯ 1. Участникът следва да е производител или оторизиран представител на производителя на предлаганите продукти; 2. В офертата се представят сертификати, удостоверяващи въвеждането от участника и производителя (ако са различни лица) на система за управление на качеството ISO 9001 – 2008 или еквивалентна за производство, и търговия с предлаганите продукти; 3. Участникът трябва да транспортира доставания хлор с камиони и шофьори за превоз на опасни товари – ADR; 4. Участникът доставя хлора в изправни, сертифицирани, корозионно устойчиви варели; 5. Участникът трябва да извършва проверка на крановете и съдовете преди всяко пълнене. ЗАБЕЛЕЖКА: Участникът представя три броя декларации свободен текст относно наличието на обстоятелствата по т.т.3, 4. и 5 от изискванията към изпълнителя.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

19/08/2015 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертите ще се отворят на 20.08.2015г. в 13.30 часа в офиса на дружеството в град Габрово, бул.„Трети март“ № 6, по реда на чл.68, ал.3 от Закона за обществените поръчки.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

18/08/2015