Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национален дворец на културата - Конгресен център София ЕАД, пл. България № 1, За: Жорж Радушев, Република България 1414, София, Тел.: 02 9166057, E-mail: gradushev@ndk.bg, Факс: 02 8657053

Място/места за контакт: Отдел „Правно обслужване“

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.ndk.bg.

Адрес на профила на купувача: http://sop.bg/ndk-169/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Застраховане на имуществени и неимуществени интереси на НДК по три обособени позиции: Обособена позиция № 1: "Застраховане на недвижимо и движимо имущество на НДК"; Обособена позиция № 2: "Обща гражданска отговорност и отговорности, свързани с дейността на НДК"; Обособена позиция № 3: "Групова застраховка „Трудова злополука“ съгласно Наредбата за задължително застраховане на работниците и служителите за риска „Трудова злополука“ на работниците и служителите на НДК".

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66510000

Описание:

Застрахователни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно Приложение № 1 - Технически спецификации

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

32000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Територията на Република България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Прогнозна стойност на обществената поръчка по обособени позиции: - по обособена позиция № 1: 24 000 лева без ДДС; - по обособена позиция № 2: 4 000 лева без ДДС; - по обособена позиция № 3: 4 000 лева без ДДС. Посочените прогнозни стойности по обособени позиции са пределни и участниците не трябва да предлага цена по-висока от посочената по съответната обособена позиция. Участник, оферирал цена по-виска от посочената пределна стойност по съответната обособена позиция, няма да бъде допуснат до оценяване и класиране. Всеки участник може да подаде оферта за една или повече обособени позиции. Всеки участник има право да представи само един вариант на оферта. Застрахователните покрития, посочени в Техническите спецификации по трите обособени позиции, са без прилагане на самоучастие на Застрахования Всеки участник трябва да отговаря на следните условия: 1. Да притежава Лиценз за извършване на застрахователна дейност за вида застраховка - предмет на обществената поръчка по обособената позиция, за която участникът подава оферта; 2.Да има изпълнени минимум три услуги с предмет еднакъв или сходен с предмета на поръчката по обособената позиция, за която участникът подава оферта, през последните три години, считано от датата на подаване на офертата. За участник, който подава оферта по обособена позиция № 1 - от изпълнените минимум три услуги, трябва минимум една да е услуга по застраховане на обект със стойност на активите минимум 20 милиона лева. Участник, който подава оферта по повече от една обособена позиция, трябва да е изпълнило по минимум три услуги по всяка от обособените позиции, за които участва. Участник, който не отговаря на едно или повече от гореизброените изисквания, няма да бъде допуснат до оценяване и класиране. Срок на договора: 12 месеца от датата на сключването му. Срок за изплащане на застрахователното обезщетение: до 15 (петнадесет) календарни дни, считано датата на представяне на изискуемите документи.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

I. По обособена позиция № 1: Критерий за оценка: икономически най-изгодна оферта. 1. Показател „Годишна застрахователната премия“ (Пгзп), относителна тежест 85%; 2. Показател „Участие в положителния резултат“ (Пупр), относителна тежест 15%. Определянето на оценките на офертите по всеки от показателите и методиката за оценка на офертите са подробно описани в Приложение № 2 към публичната покана - Методика за определяне на комплексната оценка на оферта. Когато предложената от участник годишна застрахователна премия и/или предложеният процент участие в положителния резултат е с повече от 20 на сто по-благоприятна/по-благоприятен от средната стойност на предложените от останалите участници годишни застрахователни премии, съотв. проценти участие в положителния резултат, комисията спазва разпоредбите на чл. 70 от ЗОП, като изисква представяне на писмена обосновка в срок от 3 работни дни от получаване на искането. Комисията приема представената писмена обосновка при наличие на някое от обстоятелствата, посочени в чл. 70, ал. 2 от ЗОП: 1. оригинално решение за изпълнение на обществената поръчка; 2. предложено техническо решение; 3. наличие на изключително благоприятни условия за участника; 4. икономичност при изпълнение на обществената поръчка; 5. получаване на държавна помощ. II. По обособена позиция № 2: Критерий за оценка: най-ниска цена. За най-ниска цена ще се приеме най-ниската предложена годишна застрахователна премия /с включен данък/, която включва всички застрахователни покрития, свързани с предоставените покрития за различните класове отговорности, както са посочени в Техническите спецификации по обособена позиция № 2. ІII. По обособена позиция № 3: Критерий за оценка: най-ниска цена. За най-ниска цена ще се приеме най-ниската предложена годишна застрахователна премия /с включен данък/, която включва всички застрахователни покрития, както са посочени в Техническите спецификации по обособена позиция № 3.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

19/08/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Цялата документация е налична в Профила на купувача на възложителя. Източник на финансиране: собствени средства на възложителя. Място за получаване на офертите: гр. София, пл. "България" № 1, основна сграда на НДК, ет. 4, Деловодство. Срок на валидност на офертите: 120 (сто и двадесет) календарни дни от крайната дата за получаване на оферти. Всяка оферта трябва да съдържа минимум: 1. Данни за лицето, което прави предложението – по образец. 2. Техническо предложение, включващо срок на валидност на офертата - по образец. 3. Ценово предложение – по образец. 4. Декларация за липса на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 и ал. 5 от ЗОП – по образец. 5. Декларация за липса на свързаност с друг участник в съответствие с чл. 55, ал. 7 от ЗОП, както и за липса на обстоятелство по чл. 8, ал. 8, т. 2 от ЗОП – по образец. 6. Декларация за видовете работи от предмета на поръчката, които ще бъдат предложени на подизпълнители и съответстващият на тези работи дял в проценти от стойността на обществената поръчка, и предвидените подизпълнители – по образец. 7. Декларация, че участникът не предвижда самоучастие и дозастраховане на възложителя при определяне на обезщетението по съответния вид застраховка по обособената позиция, за която подава оферта - в свободен текст. 8. Лиценз за извършване на застрахователна дейност за вида застраховка - предмет на обществената поръчка по обособената позиция, за която участникът подава оферта - оригинал или заверено от участника копие. 9. Списък на услугите, които са еднакви или сходни с предмета на поръчката по съотвената обособена позиция, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата - по образец, заедно с доказателства за извършените услуги. Доказателство за извършена услуга се предоставя под формата на удостоверение, издадено от получателя или от компетентен орган, или чрез посочване на публичен регистър, в който е публикувана информация за услугата. 10. Пълномощно в полза на лицето, подписало офертата, когато не е подписана от законен представител на лицето, което прави предложението. 11. Списък на документите, съдържащи се в офертата – по образец. Отварянето на офертите ще се проведе на 20.08.2015 г. от 10:00 часа, в гр. София, пл. "България" № 1, основна сграда на НДК, ет. 4, Заседателна зала.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

19/08/2015