Версия за печат

BG-Ямбол

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Водоснабдяване и канализация ЕООД, ул. Д-р Петър Бранеков № 20, За: Василка Стоянова, Република България 8600, Ямбол, Тел.: 046 661932, E-mail: vik_yambol@abv.bg, Факс: 046 661938

Място/места за контакт: Централно управление на ВиК ЕООД гр. Ямбол

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.vik-yambol.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.vi-soft.net/vik_yambol/ZopView.aspx?Dosie=50.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка чрез покупка и монтаж на нови гуми за леки, лекотоварни, товарни автомобили и мотоциклети за нуждите на автомобилния парк на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол. Срокът на действие на договора е 24 (двадесет и четири) месеца, считано от датата на сключването му или до достигане на обща стойност на договора 65 999, 99 лева (шестдесет и пет хиляди деветстотин деветдесет и девет лева и 99 ст.) без ДДС. Цената е твърда и непроменяема през целия срок на действие на договора.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

34351100, 34352000

Описание:

Външни гуми за леки автомобили
Външни гуми за носене на големи товари


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Поръчката ще се изпълнява чрез периодични доставки в количества, определени по предварителни писмени заявки съобразно нуждите на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол. Общата цена за изпълнение на поръчката се формира на база на единичните цени съгласно ценовото предложение на Изпълнителя, по видове и количество заявени и монтирани гуми и действително изпълнени доставки. Стойността на поръчката се определя в лева, без включен ДДС и не може да надвишава 65 999.99 лева (шестдесет и пет хиляди деветстотин деветдесет и девет лева и 99 ст.) без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Сервизен център на изпълнителя на територията на гр. Ямбол

NUTS:

BG343

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

При изпълнение на поръчката участника да извършва доставка на нови гуми за леки, лекотоварни, товарни автомобили и мотоциклети, произведени до 6 (шест) месеца преди датата на закупуване, по технически параметри, посочени в приложенията към настоящата покана за нуждите на автомобилния парк на “ВиК” ЕООД гр. Ямбол след направена заявка от Възложителя. Гумите за леките и лекотоварните автомобили да се доставят със задължителен специален етикет съгласно регламент (ЕО) № 1222 – 2009. Не се допуска предлаганите гуми да са регенерат (пълен или частичен). Участниците да разполагат със собствен и/или нает сервизен център на територията на гр. Ямбол, придружен със заверено копие от документ (нотариален акт, договор за наем или еквивалентен) доказващ собствеността и/или ползването на сервизен център, находящ се на територията на гр. Ямбол. Участниците да разполагат с техническото оборудване, машини и други съоръжения за изпълнение на обществената поръчка. Участниците да разполагат с квалифициран персонал - техническите лица, които ще обезпечат изпълнението на договора.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

П1 - Ценово предложение с относителна тежест на показателя в комплексната оценка 60% и максимално възможен брой точки 60 и П2 - Срок на доставка с относителна тежест на показателя в комплексната оценка 40% и максимално възможен брой точки 40.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

19/08/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Участниците посочват във финансовото предложение цени без включен ДДС. Посочените цени трябва да включват всички разходи по доставката. Начин и срок на плащане – по банкова сметка на Изпълнителя в срок не по – малък от 30 (тридесет) дни от датата на издаване на фактурата. Всички предложения се представят на български език, без зачерквания и поправки. Документ, чийто оригинал е на чужд език, се представя и в официален превод на български език. Всички представени документи следва да бъдат подписани и подпечатани от участника, а всички страници трябва да бъдат номерирани. Всички представени документи, които не са оригинални следва да бъдат подписани, подпечатани и заверени с “Вярно с оригинала”, а в случаите когато участникът представя документ, чийто оригинал не притежава, същият следва да бъде заверен с “Вярно с копието, притежавано от ………..” Офертата трябва да съдържа: 1. Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан и подпечатан от участника; 2. Представяне на участника – попълнен и подписан образец (Приложение № 1), с посочване на единен идентификационен код по чл. 23 от Закона за търговския регистър, БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция при провеждането на обществената поръчка; 3. Копие от документ (нотариален акт, договор за наем или еквивалентен) доказващ собствеността и/или ползването на сервизен център, находящ се на територията на гр. Ямбол; 4. Декларация, съдържаща списък на техническото оборудване, машини и други съоръжения за изпълнение на обществената поръчка; 5. Декларация за наличния персонал, който ще отговаря за изпълнението на поръчката; 6. Техническо предложение -по образец /Приложение № 2 /; 7. Ценово предложение - по образец /Приложение №3/. Офертата да се представи в запечатан непрозрачен плик, като техническото и ценовото предложение трябва да са отделно. Офертата се подава лично, по пощата или чрез куриерска служба в деловодството на “ВиК” ЕООД на адрес: гр. Ямбол 8600, ул. “Д-Р П. Брънеков” № 20. Върху плика да се посочи предмета на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Отварянето на офертите ще се извърши на 20.08.2015г. в 10:00 часа в конферентната зала № 2 на централното управление на "ВиК" ЕООД - Ямбол, ул. "Д-р Петър Брънеков" № 20. Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участниците или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и други лица при спазване на установения режим за достъп до сградата, в която се извършва отварянето.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

18/08/2015