Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Министерство на правосъдието, ул. Славянска № 1, За: Александра Александрова, Република България 1040, София, Тел.: 02 9237503, E-mail: A_Aleksandrova@justice.government.bg, Факс: 02 9813445

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.justice.government.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://profile.mjs.bg/9ff8ed1f6930bdd224c21bf65518f018.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Инвестиционен проект на обект „Основен ремонт и преустройство на част от сграда на площад „Акад. Николай Хайтов” № 8, гр. Асеновград“ Предмет на настоящата поръчка е проектиране с цел преустройство и основен ремонт на част от обществена сграда - бивш партиен дом в гр. Асеновград на пл. „Акад. Николай Хайтов” № 8, за нуждите на Районен съд гр. Асеновград.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71315000

Описание:

Услуги по архитектурно и инженерно проектиране на сгради


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Общата стойност на обществената поръчка не може да надвишава прогнозната стойност от 20 000 лв. без вкл. ДДС или 24 000 лв с вкл. ДДС

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

20000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Асеновград на пл. „Акад. Николай Хайтов” № 8

NUTS:

BG421

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Съгласно действащата нормативна уредба в областта на проектирането и строителството в Република България, е необходимо потенциалния изпълнител на обществената поръчка да притежава: 1. Участникът да разполага с екип от проектанти с пълна проектантска правоспособност по необходимите части за изработване на проектната документация, както и лице притежаващо технически контрол по част „Конструктивна“. 2. Участникът да има изработени през последните 3 (три) години инвестиционни проекти за минимум 3 (три) обекта /строежи/, които са еднакви или сходни с предмета на поръчката, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата. Изискването се доказва с приложен списък, съдържащ наименование на проекта, възложител, местонахождение, категория, разрешение за строеж, при наличие на такова, доказателство за извършената услуга – копие на разрешението за строеж, референция и др. 3. Физическите лица, проектанти на съответните части на проекта да декларират ангажираност при изпълнение на услугата. 4. Участникът да притежава застраховка за професионалната си отговорност по чл.171, ал.1 от ЗУТ или еквивалент за упражняване на дейността, валидна към датата на подаване на офертата. Професионалната дейност от застрахователната полица следва да отговаря на предмета на поръчката.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

17/08/2015 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Срок на валидност на офертата: не по-малко от 90 (деветдесет) календарни дни от датата, определена като краен срок за подаване на офертите. Представяне и приемане на офертата: Офертата за участие в процедурата трябва да бъде изготвена съгласно образеца и изискванията на Възложителя в документацията. Документите в офертата трябва да съдържат дата, подпис и печат на участника. При изготвяне на офертата всеки участник трябва да се придържа точно към обявените условия. Към офертата следва да са приложени всички изискуеми от Възложителя документи. Участникът в поръчката има право да представи само една оферта. Не се допуска представяне на варианти в офертата. Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик от участника или от упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка или чрез куриерска служба. Офертата трябва да се представи/изпрати в деловодството на Министерството на правосъдието, ул. "Славянска" № 1, всеки работен ден до крайния срок за получаване на офертите, от 09:00 до 17:30 часа. Върху плика трябва да са отбелязани предмета на поръчката, името на участника и адрес за кореспонденция. Офертите ще бъдат отворени на заседание на назначената от възложителя комисия, което ще се проведе на18.08.2015г. от 11:00 часа в заседателна зала в сградата на Министерството на правосъдието, ул. "Славянска" № 1. Право да присъстват имат лицата по чл. 68, ал. 3 от ЗОП. При промяна на датата, мястото или часа за отваряне на офертите, ще бъде публикувано съобщение в профила на купувача на Министерството на правосъдието, посочен в раздел I.1), а подалите оферти участници ще бъдат уведомени. Настоящата покана и документацията за участие към нея са публикувани на профила на купувача на Министерството на правосъдието, посочен в раздел I.1). Допълнителна информация и документацията, свързана с поръчката, могат да бъдат получени от "Профила на купувача"

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

17/08/2015