Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Държавно предприятие Фонд затворно дело, бул. Ген. Н. Столетов № 26, За: Наталия Софрониева, България 1309, София, Тел.: 02 9319295, E-mail: gu@dpfzd.com, Факс: 02 9319975

Място/места за контакт: София, бул. Ген. Н. Столетов № 26

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://dpfzd.com/.

Адрес на профила на купувача: http://dpfzd.com/profil-na-kupuvacha.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Предоставяне на електронни съобщителни услуги” за нуждите на Държавно предприятие „Фонд Затворно Дело” по следните обособени позиции както следва: Обособена позиция № 1 : „Избор на предприятие за предоставяне на фиксирана гласова телефонна услуга” Обособена позиция № 2 : „Избор на предприятие за предоставяне на съобщителни услуги чрез мобилна наземна мрежа по стандарт GSM/UMTS с национално покритие” Обособена позиция № 3 : „Избор на предприятие за предоставяне на достъп до интернет” Обособена позиция № 4 : „Избор на предприятие за предоставяне на достъп до интернет” ТП на ДП „ФЗД” гр. София и ГУ на ДП „ФЗД” Поръчката включва предоставяне на мобилни и фиксирани телефонни услуги, интернет заедно с всички включени в стандартите допълнителни гласови и други услуги, позволяващи реазлизация на мобилни и фиксирани мрежи на територията на Република България и в чужбина за крайните потребители на възложителя, организирани в корпоративна група за мобилни абонати до 100 мобилни карти, за фиксирани абоната до 40 стационарни телефонни постове и телефонни централи. Плащането от страна на възложителя се извършва в срок от 30 календарни дни след датата на получаване на фактурата от Възложителя.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

48000000, 48500000

Описание:

Софтуерни пакети и информационни системи
Софтуерни пакети за комуникация и мултимедия


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Осигуряване на комуникационна свързаност чрез фиксирана и мобилна мрежа на главно управление и териториалните поделения на ДП „Фонд затворно дело, съгласно техническата спецификация към поканата, публикувана на профила на купувача. Прогнозна стойност- 28 273.00лв. за Обособена позиция № 1 - 6000 лв., за Обособена позиция № 2 - 18 000 лв., Обособена позиция № 3 - 3000 лв., Обособена позиция № 4- 1000 лв.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

28273 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците могат да подават оферти за една или повече обособени позиции. Срок за изпълнение – 12 /дванадесет/ месеца, считано от датата, следваща датата на приключване на предходния договор за мобилни телефонни услуги, след предоставяне на картите за мобилната услуга. Участниците следва да представят с офертата си валидна индивидуална лицензия за осъществяване на далекосъобщения чрез далекосъобщителна фиксирана мрежа и валидна индивидуална лицензия за осъществяване на далекосъобщения чрез мобилна мрежа, издадени от Комисията за регулиране на съобщенията. Всеки участник има право да представи само по една оферта. Не се допуска представянето на варианти. Лице, което е дало съгласие и фигурира като подизпълнител в офертата на друг участник, не може да представя самостоятелна оферта. Минималното съдържание на офертата е съгласно чл. 101 „в” от ЗОП. Офертата по чл.101 а, ал.2 трябва да съдържа най-малко: - данни за лицето, което прави предложението; - техническо предложение; - ценово предложение; - срок на валидност на офертата; Съдържанието на офертите се представя в запечатан непрозрачен плик. Върху плика участникът посочва наименованието на участника, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес и предмета на поръчката. При сключване на договора определеният изпълнител следва да представи документи, издадени от компетентен орган за удостоверяване на липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал.1, т.1 от ЗОП и декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал.1, т.5 от ЗОП.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

За обособена позиция № 1- Ценови показатели - 70 т., параметри за качество- 30т. За обособена позиция № 2- Ценови показатели - 100 т., допълнителни услиги и преференции- 100т. За обособена позиция №3- Ценови показатели - 70 т., технически показатели- 30т. За обособена позиция №4- Ценови показатели - 70 т., технически показатели- 30т.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

13/08/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Източник на финансиране- със собствени средства. Техническата спецификация, свързана с конкретната публична покана, методиката за определяне на комплексната оценка по обособени позиции и проекта на договор може да бъдат разгледани и проучени в профила на купувача на ДП „Фонд затворно дело“ на адрес: dpfzd.com. Участниците могат да подават офертите си до 13.08.2015г, 17:00ч. в деловодтсвото на ДП "Фонд затворно дело", адрес: гр. София, бул. "Ген. Н. Столетов" № 26. Отварянето на офертите ще се извърши в сградата на ДП "Фонд затворно дело", адрес: гр. София, бул. "Ген. Н. Столетов" № 26, на 14.08.2015г в стая №3 от 11.00ч.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

13/08/2015