Версия за печат

BG-Своге

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Северозападно държанто предприятие ДП гр.Враца, ТП Държавно горско стопанство Своге, ул.Звънче 2, За: Боряна Лозанова, Р България 2260, Своге, Тел.: 0726 98701, E-mail: dgs_svoge@abv.bg, Факс: 0726 98712

Място/места за контакт: гр.Своге, ул.Звънче 2

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.szdp.bg.

Адрес на профила на купувача: http://procurement.szdp.bg/?q=page&idd=index&porachkaid=20150803PlyJ5224908.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Избор на адвокат или адвокатско дружество за предоставяне при необходимост на адвокатски услуги, изразяващи се в процесуално представителство, правни консултации и участия в комисии по ЗОП, за срок от 1 година. Прогнозната стойност на поръчката е 6000 лева. Договора между страните се прекратява с изтичане на срока или с изчерпване на прогнозната стойност.Срок на валидност на офертата -90 календарни дни от крайния срок за получаване на офертите. Описание на адвокатските услуги: 1.Текущо правно обслужване по въпроси от областите на търговско, трудово,осигурително, данъчно,административно, административно-наказателно право и други отрасли на правото. 2.Консултиране, подготовка и окомплектоване на документи за откриване на процедури по ЗОП, 3.Участия в комисии за провеждане на процедури по ЗОП, 4.Участия в срещи и преговори , за предоставяне при необходимост на устни правни консултации, 5.Изготвяне и анализи на становища по правни въпроси, процесуално представителство пред всички съдебни инстанции, както и пред несъдебни органи-административни.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79110000, 79111000, 79112000

Описание:

Юридически консултации и представителство
Юридически консултации
Юридическо представителство


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозната стойност на услугата е 6000 лева

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

6000 EUR

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Сградата на ТП ДГС Своге-гр.Своге, ул.Звънче №2

NUTS:

BG313

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

В обявената процедура може да участва всяко българско или чуждестранно физическо лице адвокат или адвокатско дружество, които отговарят на изискванията, регламентирани в ЗОП и обявените изисквания от Възложителя. Участникът за изпълнение на поръчката следва да отговаря на следните условия:1. Да е вписан адвокат в съответната адвокатска колегия. За целта представя заверено копие на адвокатска карта с гриф "Вярно с оригинала". Ако на картата не е отбелязано кога е вписан, следва да представи удостоверение от одвокатската колегия. Ако участникът е адвокатско дружество следва да се представят адвокатски карти на всички съдружници и документ за регистрация на дружеството в съответната адвокатска колегия с приложено копие на Булстат.2.Да има най-малко една референция от работодател, с която да удостовери работата на кандидата, както и периода, през който е работил в областта на обществените поръчки, на процедурите по дърводобив и продажба на дървесина, консултации в областта на административно-наказателното производство по ЗГ, Закона за лова и опазване на дивеча, както и в областта на КТ, като е извършвал и представителство в съд.3. Да има опит в процесуалното представителство пред съответните компетентни органи в досъдебни и съдебни производства по трудови, административни,наказателни, граждански,търговски и изпълнителни дела. Кандидатът следва да има минимум 5 години адвокатски/юридически опит. При извършване на правното обслужване участникът следва да осигури минимум два работни дни от всяка работна седмица през месеца, в рамките на които следва да присъства на адреса на възложителя.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Оценката на офертата на даден кандидат К1,2,3... се извършва по следната методика и формула: К1,2,3... =Ц.м.пр.п 1,2,3...мин. Х50 +Адв.с.1,2,3.... Х25 + Роп1,2,3... Х25 Ц.м.пр.п1,2,3.. Адв.с.1,2,3...мах. Роп1,2,3...мах. Където: Ц.м.пр.п....1,2,3 мин.-минимална от всички предложени цени за месечно правно обслужване. Ц.м.пр.п.-Цената предложена от оценявания участник 50-Коефициент за тежест Адв.с.1,2,3...-Притежавания от участника юридически/адвокатски стаж.Доказва се с документите посочени в настоящата покана. Адв.с.1,2,3..мах. - максималният доказан юридически/адвокатски стаж от всички предложения за извършване на услугата. 25-Коефициент за тежест. При доказан юридически/адвокатски стаж от 5 до 10 години, кандидата получава 20 т. При доказан юридически/адвокатски стаж над 10 години, кандидата получава 30 т. Роп.1,2,3...-доказан опит на кандидата в правно обслужване, включващо процесуално представителство и участие в комисии по ЗОП, съгласно приложената референция. Роп1,2,3...макс-максималният доказан опит от всички предложения, съгласно приложената референция. Роп /работа по обществени поръчки/ се удостоверява с референция /Приложение №6/ от документацията. При доказан опит до 1г., кандидата получава 10т. При доказан опит от 1 до 5г. кандидата получава 20т. При доказан опит над 5 години, кандидата получава 30 т. На първо място се класира офертата на участникът получил най-висока оценка по утвърдената методика. В случай, че две или повече оферти получат най-висока оценка, на първо място се определя офертата на участникът предложил най-ниска цена. в случай на абсолютна идентичност на офертите изпълнителят на процедурата се определя чрез публично проведен жребий.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

13/08/2015 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи, свързани с поръчката, могат да бъдат получени на посочения интернет адрес или друг: www.szdp.bg/ http://procurement.szdp.bg/?q=page&idd=index&porachkaid=20150803PlyJ5224908 Документация може да бъде получена също и в деловодството на ТП ДГС Своге-гр.Своге, ул.Звънче №2. Възложителят предоставя документацията на всяко лице, поискало това, включително като му я изпрати за негова сметка, като в този случай съответното лице дължи заплащане на цената на документацията от 5 /пет/ лева. При поискване на заинтересованото лице възложителят изпраща документацията за сметка на лицето, отправило искането. Документацията е достъпна и безплатна на сайта на СЗДП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

13/08/2015